Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benimde misafirim gelecekmiş
Akşam haberim oldu evde oturacak yer yok kanepeleri ve sandalyeleri kaplamaya verdik
Üstelik cumartesi ve pazar çalışacağım
Eşimde cuma cumartesi pazar çalışacak
Kaynım 3 haftada bir geliyor normalde haftaya gelecekti
Dün kayın baba onun yanına gitmiş kendini parçalıyor gelmedin benim işim var onunla uğraşamam kendi gezmiyor sürekli beni getir götür diyor ben işimle uğraşmalıyım ben yemek yapamam kendi yapsın o yüzden kayınbabayıda alıp buraya gelecekmiş
Eşimde biraz kızmış baban tabi evine gelecek bizim evde bu durumda sen bilirsin gelirmisin gelmezmişim kanepeler yok falan demiş
Sonuç geliyorlar
Sabah dedim eşime ara sor bu akşam mı gelecekler yarınım ona göre yemek yapayım zira
Bak babası için neler düşünüyor ama 4 yıldır her 3-4 günlük tatilde onun dışında 3 haftada bir evimde 3 gece yatılı kalıyor oğluyla hiç acaba rahatsız ediyorum mu şu işide ben yapayım yok
Çok gerildim kızlar kusura bakmayın size döktüm içimi
Ben gelmesinden şikayetçi değilim ukala ve bencilce davranışlarından şikayetçiyim

Canım o zaman şöyle şekersiz çay sevmiyorsan çay da içme
yani bakma
sitelere girme
yada doya doya bak
sepete bile at
sonra çıkart :)
Ben 6 aydır kıyafet almıyorum.

kızlar dün iş çıkışı bim e uğradım tavuk but aldım, dondurucumda vardı ama az diye kalsın o dedim bi paket aldım. ufak bi yoğurt, garnitür, iki tane puding ve bi paket süt aldım 25 tl gibi birşey tuttu.. bim gerçekten çok bereketli uygun bir yermiş tekrar anlamış oldum.

kızlar ben 27 imde evlendim şuan 29 yaşındayım.. erken evlenmedim pişman değilim doğru insanı bulmak kolay değil bu devirde.. bir buçuk yıllık evliyim burda daha önce anlatmıştım eşimle iğneden ipliğe herşeyi ikimiz yaptık, isteme nişan kına düğün ev kurma eşyalar aklınıza gelecek herşeyi.. birikmişimiz eşimin bi uno çok eski bi aracıydı.. yani onun birikmişi, biraz biriktirip ve unoyu da iyi fiyata satıp dacia aldı o da eski modeldi sonra düğüne yakın ınu da sattı benim altınları aldı tabi bu sürecte ikimizde maaşlarımızla nişan ev esya almaya başladık. şuan geldiğimiz duruma bakıyorum da ne kadar şükretsem azdır. Allah ev kuranların yardımcısı olur derler ya somut örneği biziz:) düğünden sonra bileziklerimle ( ailemin takılarını harcamadan ) bi araç aldık fiesta otomatik.. aklımızda ev yoktu.. neyse düğün ve eşya borçlarımız bitti, bu sefer ailem ev alın oturduğunuz yerde evler çok düştü diye zorlamaya başladı ve aracımızı 38 bin e sattık ailemin bana taktıkları altınları da sattık üstüne babam borç verdi evin yarı parasını peşin verdik:) elimizde biraz para da bıraktık fiat manuel eski model araç aldık 17 bin e.. şuanki durumumuza binlerce şükrediyorum.. borçlar yavaş yavaş ödenir aileme ve ev kredisine.. bu kadar şeyi yapınca çok bunaldığım zamanlar da oldu tabi ama sıkıntısız olmaz ki rabbim sağlık versin gerisi geliyor..kendi evimize geçince daha rahat ödemeler yapılır.. Rabbim evi olmayan herkese nasip etsin.. hakkınızı helal edin baya uzatmışım ama şöyle bi hayatımdan özet geçmek istedim:)

Bak 3 sene oldu hala onları her gördüğümde aynı duyguları tekrar yaşıyorum. Sen de aynılarını yaşamışsın. Normalde bu kadar kızgın olmazdım belki de ama annem tedaviye başladığında kızım 1 haftalıktı daha.

Allah razı olsun canım. Ben seni çok iyi anlıyorum. İnsan bir kez kötü yanlarını gördü mü içi buz kesiyor. Yalnız nacizane tavsiye, eşine mümkün mertebe ailesi hakkında konuşma. Erkeklerde bu sistem ters işliyor, direkt kıymete biniyor aileleri ve normalde yapmayacakları yardımları da yapmaya başlıyorlar.

Sen gene epey sabırlıymışsın. Ben olsam çoktan çıngar çıkarmıştım. Kendini fazla yorma bence. Buldukları yere otursunlar, bulduklarını yesinler.
Böyle iyi niyetli olunca da görevin gibi oluyor zaten, bir kere yapmasan yapmadı oluyor.

Elaemi bende magza gezmeyi severim ama 2 parca alir cikarim
Netten giysi hic almadim beden tutmaz kalip falan diye iadeyle ugras gibi seylerle avutup kendimi begensemde almiyorum
Bi ara tabak canak almaya taktim baktim dolap raflarim az sigmicak artik onuda biraktim.

Baska biseye yonlendir kendini
Kafani doldur.
Ben belki kolay begenmedigimden alirken zorlaniyorum.
Hani kimisi alir hemen sepete atar kucaklar vs.

Ben incelerim defalarca giyer bakarim tereddutde kalirim falan o sebepden cok giysim yoktur.
Butik gezmeyi cok seviyorum ama avm yerine butik gezerim.

sizler bu alma durtusunu yok etmişsiniz.Demekki aşılıyor.çok teşekkür kızlar önerileriniz ve sizler harikasiniz

Gecen gun lcw sira beklerken 2 tane kadin orta yaslarda urun pardon urunlerrrr almislar odeme yapicaklardi
Ama hic abartmiyorum cok rahat 50 parca urun vardi
Hediyemi alirlar yurtdisindanmi geldiler bilmem ama arkamdakiler onumdekiler hep kadini konustular magzayi alsaydin bari falan diye

Bu hediyede olsa alisveris cilginligidir cula caputa okadar para vermek o kadar urun almak.
Hatta biri alip satiyolarmi acaba bile dedi :)

Ben ilk defa okadar urun alan gordun sasirdimnkasiyer kiz gozukmuyodu yiginakdan

sizler bu alma durtusunu yok etmişsiniz.Demekki aşılıyor.çok teşekkür kızlar önerileriniz ve sizler harikasiniz
Alip mutlaka hic giymedigin yada bi an hosuna gitmeyen yada baskasina verdigin vardir dimi
O anlari yasarken ben fena uzluyorum sanki cok sevdigim biri gelmis bende gunlerce kalmis yolcu etmisim ev issiz kalmis gibi oluyorum.
Uzuyo beni yahu 40tl verdim ayyy nasil vermisim buna 40tl cebimde kalirdi diyorum.

Boyle bir kac defa oldu bana sonra toparlandim.

Cok haklisin ben kotu seyler soyledikce o korumaya geciyo belki itiyorum bile
Ama hani 32 senelik hayatimda sevmedigim insanlar var mutlaka
Ama onun ailesi zirvede
Sevgimin boyutu nefret derecesinde.
Baska kimseye karsi bukadar yuksekde degil.
Onlarin yuzunu bile gorunce icime bi igrelti geliyor.

Kötü bisi kesinlikle Allahin yarattigindan nefret ediyorsun bende istemiyorum bukadar asirisini.
Ama icim almiyor

Bazen ileride bir araya gelme durumu olsa gibi hani barisma vs dusunuyorum nefesim kesiliyor.
Boyle kalbimin ritmi degisiyor
Okadar darlaniyorum.

Kazada evime geldiler cabuk gitsinler diye konusmadim bile dogru duzgun bir an once gitseler diye dua ettim icimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…