Kizlar kumbarayi yaptim.içine parada koydum.ama harcamayinca mutsuzum.nasıl asacagim.yine gozum morhipoda trendyol da kiyafet arıyor.almıyorum ama sanki bişey eksik.yogurtsuz mantı gibi .yada şekersiz çay gibi anlayabilmeniz için yazdım bu ornekleri
aksine artık ben almayınca huzur buluyorum:)Canım o zaman şöyle şekersiz çay sevmiyorsan çay da içme
yani bakma
sitelere girme
yada doya doya bak
sepete bile at
sonra çıkart :)
Ben 6 aydır kıyafet almıyorum.
aksine artık ben almayınca huzur buluyorum:)
Bak 3 sene oldu hala onları her gördüğümde aynı duyguları tekrar yaşıyorum. Sen de aynılarını yaşamışsın. Normalde bu kadar kızgın olmazdım belki de ama annem tedaviye başladığında kızım 1 haftalıktı daha.Geçmiş olsun canım
Gözlük verirse hemen almayabilirdin yani reçetenin 1 ay süresi var tabi değişmediyse bir gözlem kçüue sormak lazım
Sağol canım
Bu durum insanı çok üzüyor değilmi
Benim kayın validenin sürecinde de aynı durum yaşandı kaynama son süreçteneltikeri baktı öyle diyeyim bu olağan kardeşleri arayıp ağlıyorlardı ki 3 tanesi gidip bakabilirsin diğer ikisinin çocukları küçük
Cenaze sürecinde ne bir yemek yapalım ne bir bardak yıkayalım ki gördüğüm en kalabalık cenazendeki çünkü kayın valide bütün tanıdıkların düğünlerine bebeklerine ve cenazelerine giderdi
Sonrada alınmışlar siz bize ilgi göstermediniz falan dilan
Ben eşime kızıyorum akrabalarınız öyle konuşma falan diyorum ama aslında haklı
Peki sende mutsuzluk eksiklik olmuyor mu yada vardı şimdi geçti mi?Canım o zaman şöyle şekersiz çay sevmiyorsan çay da içme
yani bakma
sitelere girme
yada doya doya bak
sepete bile at
sonra çıkart :)
Ben 6 aydır kıyafet almıyorum.
Allah razı olsun canım. Ben seni çok iyi anlıyorum. İnsan bir kez kötü yanlarını gördü mü içi buz kesiyor. Yalnız nacizane tavsiye, eşine mümkün mertebe ailesi hakkında konuşma. Erkeklerde bu sistem ters işliyor, direkt kıymete biniyor aileleri ve normalde yapmayacakları yardımları da yapmaya başlıyorlar.Asıl insan bu zamanlarda lazim.
Iyiyken zaten herkes yaninda
İnsanlari taniyoruz boylelikle cikar icin olanlari, menfaatcileri, iyi niyetlileri
Ben kinciyim ya bu gibi konularda Allah korusun alzheimer olsam bu insanlari yine unutmam gibi geliyor bana
Anneciginede Allah rahmet eylesin mubarek gun rahmet istedi bizden.
Peki sende mutsuzluk eksiklik olmuyor mu yada vardı şimdi geçti mi?
Sen gene epey sabırlıymışsın. Ben olsam çoktan çıngar çıkarmıştım. Kendini fazla yorma bence. Buldukları yere otursunlar, bulduklarını yesinler.Benimde misafirim gelecekmiş
Akşam haberim oldu evde oturacak yer yok kanepeleri ve sandalyeleri kaplamaya verdik
Üstelik cumartesi ve pazar çalışacağım
Eşimde cuma cumartesi pazar çalışacak
Kaynım 3 haftada bir geliyor normalde haftaya gelecekti
Dün kayın baba onun yanına gitmiş kendini parçalıyor gelmedin benim işim var onunla uğraşamam kendi gezmiyor sürekli beni getir götür diyor ben işimle uğraşmalıyım ben yemek yapamam kendi yapsın o yüzden kayınbabayıda alıp buraya gelecekmiş
Eşimde biraz kızmış baban tabi evine gelecek bizim evde bu durumda sen bilirsin gelirmisin gelmezmişim kanepeler yok falan demiş
Sonuç geliyorlar
Sabah dedim eşime ara sor bu akşam mı gelecekler yarınım ona göre yemek yapayım zira
Bak babası için neler düşünüyor ama 4 yıldır her 3-4 günlük tatilde onun dışında 3 haftada bir evimde 3 gece yatılı kalıyor oğluyla hiç acaba rahatsız ediyorum mu şu işide ben yapayım yok
Çok gerildim kızlar kusura bakmayın size döktüm içimi
Ben gelmesinden şikayetçi değilim ukala ve bencilce davranışlarından şikayetçiyim
sizler bu alma durtusunu yok etmişsiniz.Demekki aşılıyor.çok teşekkür kızlar önerileriniz ve sizler harikasinizElaemi bende magza gezmeyi severim ama 2 parca alir cikarim
Netten giysi hic almadim beden tutmaz kalip falan diye iadeyle ugras gibi seylerle avutup kendimi begensemde almiyorum
Bi ara tabak canak almaya taktim baktim dolap raflarim az sigmicak artik onuda biraktim.
Baska biseye yonlendir kendini
Kafani doldur.
Ben belki kolay begenmedigimden alirken zorlaniyorum.
Hani kimisi alir hemen sepete atar kucaklar vs.
Ben incelerim defalarca giyer bakarim tereddutde kalirim falan o sebepden cok giysim yoktur.
Butik gezmeyi cok seviyorum ama avm yerine butik gezerim.
Alip mutlaka hic giymedigin yada bi an hosuna gitmeyen yada baskasina verdigin vardir dimisizler bu alma durtusunu yok etmişsiniz.Demekki aşılıyor.çok teşekkür kızlar önerileriniz ve sizler harikasiniz
Cok haklisin ben kotu seyler soyledikce o korumaya geciyo belki itiyorum bileAllah razı olsun canım. Ben seni çok iyi anlıyorum. İnsan bir kez kötü yanlarını gördü mü içi buz kesiyor. Yalnız nacizane tavsiye, eşine mümkün mertebe ailesi hakkında konuşma. Erkeklerde bu sistem ters işliyor, direkt kıymete biniyor aileleri ve normalde yapmayacakları yardımları da yapmaya başlıyorlar.
kitap oku birde kahve yap okurken iç missGünaydın
Bugün napsam bilmiyorum keyfim yok
Evde durasimda yok bir yere gidesimde yok
Muallaktayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?