- 27 Şubat 2013
- 14.833
- 42.381
- 798
tr_lelli cimin bu ekmekleri hiç israf etmemesine bayılıyorum
Bi gün de demiştin eşim ogum bayat olduklarını anlamiyolar kizartiyorum bişeyler yapıyorum yediriyorm diye tebrikler cnm biz de ne güzel ogrendik
yedirenk79 ayy cok erken basladik dimi istah acmaya :)
Degisik tarifleri paylasalim arkadaslar.
Hem degisik olur hep ayni seyler olmaz
Hem de fikir olur.
Gece sahurda hamur kizarttim ben kuymak yaptim salatalik,recel,sarelle,tulum peynir falan cikardim.
Bu gece icinde plan yaptim
Diger geceye sigara boregi var aklimda.
Her gece degisik seyler yensin bikilmasin istiyorum hosuma gidiyor.
Günaydın Hanımlar,
Ben de işteyim, yoğun bir hafta olacak. Bu ay kredi kartını hiç yanıma almadan yaşamayı deneyeyim diyorum. Taksit zaten kullanmıyorum ama özellkle haftasonu kartı kullanınca hesap şaşıyor. Ay sonu ektreye bakarken aynen şöyle oluyorum
Amin,Günaydın herkese
gulfemhatun geçmiş olsun
durkan emekliliğin hayırlı olsun Allah bize de nasip etsin o günleri inşallah
Eşim ramazan nedeniyle çalışma saatlerini değiştirdi
ben de sabah işe kalkıyorum diye sahura kalkmıyorum uykum bölününce gün zor geçiyor
dün gece de 1.30 da yiyip yattık
Haftasonunu grip geçirdim halsizliğim yok çok şükür ama hapşırıp duruyorum
orucuz diye annemlerle avm gezdik cmtesi 100 tl 2 yastık 2 lastikli çarşaf 6 yastık kılıfı ve 2 minder kılıfı aldım
pazar günü de 2 pantolon bana 1 pantolon eşime 1 sandalet de oğluma aldım
uygun fiyat ve ihtiyaç olduğundan vicdanım rahat
gezerken zaman geçiyor da para harcama kısmı olmuyor.
eve geçerken de markete uğrarım alacaklarım var
iftara ne yapsam acaba?
Doğru karar vermişsin canım. İnşallah kullanmaya gerek kalmaz.Günaydın Hanımlar,
Ben de işteyim, yoğun bir hafta olacak. Bu ay kredi kartını hiç yanıma almadan yaşamayı deneyeyim diyorum. Taksit zaten kullanmıyorum ama özellkle haftasonu kartı kullanınca hesap şaşıyor. Ay sonu ektreye bakarken aynen şöyle oluyorum
Zorlanacağımdan eminim ama madem ramazan bir nevi irade eğitimi demek, ben de bu konuda kendimi geliştireyim.Doğru karar vermişsin canım. İnşallah kullanmaya gerek kalmaz.
Nakit harcama mı yapıyorsun yoksa banka kartı ile mi? Nakit yapıyordan sürekli atm'ye git para çek işini nasıl çözdün? Benim en büyük sıkıntım sürekli para çekmeye gitmek çünkü.kızlar farkettim de bu ay kredi kartından hiç harcama yapmadan ay sonuna geldik.. çok şükür yaa. toplam 2000 e yakın borcumuz var karta belki biraz daha azdır.. 3 ünde 500 tl daha yatıracağız inşallah kalır 1500 tl..
biz eşimle maaşlarımızı ilk günden çekeriz çünkü çok fazla ödeme oluyor. kalan nakiti evde bırakırız kime ne lazımsa ordan alır, bu durumda nakit almaya çalışırız eksiklerimizi.. böyle olunca karttan uzaklaştık.Nakit harcama mı yapıyorsun yoksa banka kartı ile mi? Nakit yapıyordan sürekli atm'ye git para çek işini nasıl çözdün? Benim en büyük sıkıntım sürekli para çekmeye gitmek çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?