Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli cimin bu ekmekleri hiç israf etmemesine bayılıyorum
Bi gün de demiştin eşim ogum bayat olduklarını anlamiyolar kizartiyorum bişeyler yapıyorum yediriyorm diye tebrikler cnm biz de ne güzel ogrendik

valla ya benim geçen kahvaltıya arkadaşlar geldi bir ekmek kaldı öylece ve yufkalar hepsini buzluğa attım ama nasıl değerlendireceğimi bilemedim. çok ekmek yemiyoruz ramazan da da pide yeriz.

evet ya paylaşalımmm.. ramazan da iyi gider :))) evde peynirim var gözlememi yapsam diyrodum da onunla ve kalan pideyle bişiler yapayım bu geceye

Günaydın Hanımlar,
Ben de işteyim, yoğun bir hafta olacak. Bu ay kredi kartını hiç yanıma almadan yaşamayı deneyeyim diyorum. Taksit zaten kullanmıyorum ama özellkle haftasonu kartı kullanınca hesap şaşıyor. Ay sonu ektreye bakarken aynen şöyle oluyorum

Alma yanına tuzak o tuzak

Amin,
Allah razı olsun canım. Allahım sana ve bütün çalışanlara nasip etsin.

Doğru karar vermişsin canım. İnşallah kullanmaya gerek kalmaz.

maşallah kızlar döktürmüşsünüz hepsini okudum.
Aklımda kaldığınca yazayım. yoksa alıntılıcam derken ipin ucunu kaçırıp hiç yetişemiyorum size

gulfemhatun canım geçmiş olsun, rabbim şifa versin,
zelalke Aile candır kuzum tadını çıkar kalabalığın.
tr_lelli bende hiç ekmek ziya etmem kuzum atarım buzluğa en kötü. mutlaka zamanı gelir. en sık başvurduğum yumurtalı ekmektir. nasıl bişey o allahım puf puf yumuşacık..
elecda en iyisi hiç kullanmamak canım.

Bizde sahurda genelde kahvaltı yaparız.
Eşim bu hafta teklemeye başlar bende geceden yer yatarım o ara. uyku bölününce çok zor oluyo. sabah işe gelme derdi olmasa.
Dün kızımı oruçlu olduğu için dışarı çıkardım yemeğe 70 tl uçtu.
ufak tefek te bişeyler aldım. 23 tl
dondurma ve sigaraya da 21 tl
paranın sadece adı var 114 tl uçmuş havaya anlamadan.
bugün 6 kilo bezelye siparişi verdim onlarıda koydum mu bi daha koymam yağmur çok yağıyo bu ara, kurtlanmadan koyayım.
şimdilik böyle.

arkadaşım aradı akşam bize gelin iftara diye.. çocukları yok henüz onların da tekiz bari beraber açalım iftarımızı dedi. tamam dedim o zaman çorba yapma dün akşam çorba yaptım getiririm dedim.. bu akşam da böyle geçer.. sanırım bizim alışveriş bu akşam da bekleyecek..

Nakit harcama mı yapıyorsun yoksa banka kartı ile mi? Nakit yapıyordan sürekli atm'ye git para çek işini nasıl çözdün? Benim en büyük sıkıntım sürekli para çekmeye gitmek çünkü.

Bi koşu pazara gittim 40 lira harcadım
Meyve de aldım biraz
Soğanı falan bile kalmamıştı hep marketten azar azar aldım bu ara gidip pazar düzdüm iyi oldu

Sonra da bim e gittim zeytin ıslak mendil pide turşu bikaç çerez sirke sandviç ekmeği tuz kuru fasulye bikaç bişeyler aldım 50 de oraya verdim

Bi soluklaniyim sağlık ocağına gecicem bakalım yazdırcagim ilaclar var

Nakit harcama mı yapıyorsun yoksa banka kartı ile mi? Nakit yapıyordan sürekli atm'ye git para çek işini nasıl çözdün? Benim en büyük sıkıntım sürekli para çekmeye gitmek çünkü.
biz eşimle maaşlarımızı ilk günden çekeriz çünkü çok fazla ödeme oluyor. kalan nakiti evde bırakırız kime ne lazımsa ordan alır, bu durumda nakit almaya çalışırız eksiklerimizi.. böyle olunca karttan uzaklaştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…