Bu ay ben de bu şekilde deneyeyim bakim.biz eşimle maaşlarımızı ilk günden çekeriz çünkü çok fazla ödeme oluyor. kalan nakiti evde bırakırız kime ne lazımsa ordan alır, bu durumda nakit almaya çalışırız eksiklerimizi.. böyle olunca karttan uzaklaştık.
Biz de yeşil mercimek yemeği, bulgur pilavı, ayran ve çoban salata var.Ben şehriye çorbası yapcam
Kabak yemeği yapcam
Biraz bulgur pilavım var zaten
Bi de cacık salata allah bereket versin
Ayy cok minnaklarmıs yaaBizim menü de
Kuru fasülye
pilav
cacık-salata
karpuz
Ben oruç tutamıyorum kızlar malum emziriyorum ve hergün 5.30 da kalkıyorum gece 11 e kadar ayaktayım bizimkiler ufak bilenler bilir biri 4,5 aylık diğeri 2,5 yaşında.Umarım borçlarımı ödeyebilirim.Eşim bırakmaz tutar,sağolsun o da kendi sahura kalkar atıştırır,börek yaptım ona hazır yemesi kolay.
Ayy cok minnaklarmıs yaa
Zor oluyordur eminim.
Bende hepsini tam tutamasamda turmaya calisiyorum.
Benim esim de birakmaz yemez orucunu
Ev yemeginide cok sever oruclu olmasada ac duru gecde gelse evde yer.
Degisik bisiler yapmaya calisiyorum bende.
Sorma canım oldukça zorlanıyorum nefes bile alamıyorum gel bi yarım saat bak diyebileceğim kimsem de yok burada.Oğlum ufak olan sağolsun hiç durmaz ağlar kucak ister,kızım e o da ufak oyun ister yemek ister,eşim erken gider geç gelir,geldiğinde yardımcı sağolsun kızımı o uyutur gece kalkınca o bakar.Kendi kendimizi idare ediyoruz canım sağlıkları yerinde olsun da.Ben de bırakmaz tutardım ama cesaret edemiyorum iki çocukla evde yalnız.Yarina yemek yapmam lazim benim de.
Sarma 2 sira sardim
Yarina 1 tabak ancak kalir o da kalirsa oglumda esimde cok seviyor
Corbamda bugun biter
Tavuguda zaten cok yapmicam yetcek kadar
Aklimda karniyarik pilav var.
Yada musakka pilav.
Yanina fasulye piyazi.
Ramazanda ziyanda olmasin az az ama guzel seyler yapmak istiyorum
Kafamda su gun sunu bugun bunu yapim diyorum.
Patlicanli yemek bitincede guvec kabinda orman kebabi yapim diyorum.
Hafta biter boyle boyle.
Ay canim yemek seciyor cok isin zor olan yani bende yemesi onlardaSorma canım oldukça zorlanıyorum nefes bile alamıyorum gel bi yarım saat bak diyebileceğim kimsem de yok burada.Oğlum ufak olan sağolsun hiç durmaz ağlar kucak ister,kızım e o da ufak oyun ister yemek ister,eşim erken gider geç gelir,geldiğinde yardımcı sağolsun kızımı o uyutur gece kalkınca o bakar.Kendi kendimizi idare ediyoruz canım sağlıkları yerinde olsun da.Ben de bırakmaz tutardım ama cesaret edemiyorum iki çocukla evde yalnız.
Sen hamarat hatunsun eşin tabi koşa koşa gelir evde yemeye :)Karnıyarık-pilav bigünde ben yapim severiz çok
Amin canimBen de tutamıyorum oruç malesef kızlar seker problemim var biliyosunuz listeyle yiyorum şimdilik zaten
Allah affetsin inşallah sonra tutabilirim
Allah tutanların oruçlarını kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?