Bizim 45 gelirdi yok canım aralıkta taşındım daha da bahar temizliği yapmadım bebekle zorjoeyfun bizim de bu ay geçen aydan 10 lira fazla geldi su ben bahar temizligine yordum belki seninki de ondandır cnm
O bedeli bu bedeli derken 65 olmuş harcama 20 tl sadeceGunaydin kizlar
Benimde su 52 gelmis
Ki ben cok harcama yapmadim
40larda gelirdi benimde 10tl fazla gelmis
Kafalarina gore at kosturuyorlar ya neyse...
Bıraksalar bir hafta uyurum ahh ah 3 senedir uyumuyorum öyleGünaydın ahaliii
Gece pideler tost oldu yine 5 parca cikti
Kiraz verdigim karsi komsumda dun tam o sirada gozleme yapiyomus torunu acmisti kapiyi iceri gel dedi bana abla unlu munlu hamurla ugrasiyomus kadincagiz torunlar geldi diye
Kocaman 2 gozleme vermisti ispanakli patatesli falan gece ben bir parca ondan yedim.
Simdi esim ise gitti.
Uyuyamam daha galiba.
Benimde makineler çok çalışır balkon yıkanır,biraz dikkat edeyim bakalım düşürebilecekmiyimSiz bir de 2 kisisiniz bana 40dan fazla gelmiyor cok nadir 45 falan.
Ki deli gibi camasir mak calisir.
Hergun dus alirim desem yeri.
Bulasik mak oyle
Evi sık silerim
Balkon yikiyorum
Elektrikde normal geliyor
Bizde skinti dogalgaz
O da yalitimsiz kuzey cephe isinmiyor ev.
Binada rekor hep bende.
Neyseki 2 aydir yakmiyoruz. Kurtuldum bir sure
tr_lelli sunu farkettim bulasik mak.nin 1 saat olan kismini calistirdigimda 50li rakamlar geliyro
Ama 29 dk.lik bi programi var orayi calistirirsam 40li geliyor bu ay dikkat ediim bakalim nasil olcak 29dk.ta cok guzel yikamiyo gibi geliyo bana lirli cikijo bazi tabaklar ama bi 29da yikayim bi 1saatlikte bakalim nolcak?
cikolatasoslukek canim neden isten ayriligosun
Hakkinda hayirlisi olsun
Ben hep 50dk olanda yikiyorum ekonomi olan o bende.tr_lelli sunu farkettim bulasik mak.nin 1 saat olan kismini calistirdigimda 50li rakamlar geliyro
Ama 29 dk.lik bi programi var orayi calistirirsam 40li geliyor bu ay dikkat ediim bakalim nasil olcak 29dk.ta cok guzel yikamiyo gibi geliyo bana lirli cikijo bazi tabaklar ama bi 29da yikayim bi 1saatlikte bakalim nolcak?
cikolatasoslukek canim neden isten ayriligosun
Hakkinda hayirlisi olsun
Dun benimde menum ayniydi tavuk et kizarttim izgarada.günaydıın kızlar hayırlı ramazanlar
iftar için yemek arıyorum bende sarma ve çorba ve var yanına ek ne yapsam acaba ?
Evden çalışmak çok cazip hakkında hayırlısı olsuncikolatasoslukek
Yaaaa ne guzel anlatmissin icindekileriinşallah daha iyi olur.
yazın pek birşey yapmam yılların birikimini atarım üzerimden.
işten çıktıktan sonra yapacaklarımı listeleyip onları yapmak istiyorum.
istediğim saatte uyanıp, rahat rahat kahvaltımı yapıp yürüyüşe çıkmak istiyorum.
sahile yakın oturuyoruz sahilde yürüyüp deniz kenarında çayımı içmek istiyorum.
akşamın karanlığında, hafta sonu kalabalığında değil gündüz güneşiyle yapmak istiyorum.
ailemle birlikte istedğim gibi zaman geçirmeki sabahında işe gitmeyeceğim sohbetler, muhabbetler istiyorum,
kızımı alıp " hadi bugün parka gidelim" demek istiyorum. ne zamandır kumsalda kumla oynamak istiyor ama çalışınca kısıtlı zamanda götüremediğim zamanı telafi etmek istiyorum.
vs.. bu böyle uzar.
velhasıl ben, en çok özgür olmak istiyorum
yedirenk79 pesto sosu nerden hangi marketten alıyorsun
Dün a 101 e hakmara gittiler yok
A 101 de kuru domates sosu almışlar makarna için.
Çok beğendiler.bugun de yapacağım ama ben pesto sos istiyorum.
Nasıl neyle yaptığını tarif edermisin.ben kendim yapıyorum canım,hazır almıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?