- 27 Şubat 2013
- 14.833
- 42.381
- 798
Nasıl neyle yaptığını tarif edermisin.
Çok güzel birşey çünkü
kızlar yakın zamnda bilezik alan var mı.. şu lazer kesim bileziklerin gramı kaçadır acaba?? 25 gram bilezik almak için ne kadar para lazım acepp.. 20 gram da olabilir.. bu ay değil ama acaba önümüzdeki ay çıkar mı benden o kadar para bilmek istedim..
kızlar yakın zamnda bilezik alan var mı.. şu lazer kesim bileziklerin gramı kaçadır acaba?? 25 gram bilezik almak için ne kadar para lazım acepp.. 20 gram da olabilir.. bu ay değil ama acaba önümüzdeki ay çıkar mı benden o kadar para bilmek istedim..
Ben aldim 2 gün önce 25 gr yanlis hatirlamiyorsam 3500 tl civari biseydikızlar yakın zamnda bilezik alan var mı.. şu lazer kesim bileziklerin gramı kaçadır acaba?? 25 gram bilezik almak için ne kadar para lazım acepp.. 20 gram da olabilir.. bu ay değil ama acaba önümüzdeki ay çıkar mı benden o kadar para bilmek istedim..
İkili burma olandan isciliksiz bilezik diye geciyorkızlar yakın zamnda bilezik alan var mı.. şu lazer kesim bileziklerin gramı kaçadır acaba?? 25 gram bilezik almak için ne kadar para lazım acepp.. 20 gram da olabilir.. bu ay değil ama acaba önümüzdeki ay çıkar mı benden o kadar para bilmek istedim..
çok teşekkürler ne de güzel ayrıntılı yazmışsın.. benim 50dolar+100 euro+ 650 tl nakitim var toplam yaklaşık olarak 1250 tl ediyor bu durumda baya eksiğim var.. en azından 20 gr lık bilezik yaptırmak istedim.. fakat bu borçlarla bilezik yapmak uzun zaman alacak gibi.. ben kendi birikimimle yapacam inşallah borçlar bi şekilde ödenir.. bakalım bi ay olmadı iki ay sonra yaparım inşallahcanım lazer kesim bileziklertr_lelli ninkinden sıla modelin adı
bende 7 sene önce aysınından almıştım hatta lelli ilk resmini koyduğunda benim bileziklerden demiştim kendi kendime.
anılar geldi gözümün önüne :) :)
çünkü biz nişanlıyken gidip kuyumcuya " hangi modelde işçilik az ise ondan istiyoruz" demiştik.
o da onu önermişti. sonra başka yerlerden aldık devamını. annemler de aynı modeli kendi kuyumcularında yaptırmışlardı benim için.
benim aldığım bileziklerin hepsi yaklaşık 16 gr civarındaydı. elimde küçük olduğu için gayette iyi gelmişti.
bazıları ince olunca hemen ezilip yamuluyor. benimkilerde hiç öyle olmamıştı.
senin alacağım bilezik için yaklaşık 3000 tl civarında para biriktirmen lazım.
yaklaşık 130 tl olsa gramı 22 gr alsam 2860 tl yapar illaki gr fiyatı da oynar bilzeğin ağırlığı da fark eder.
ama 2000 tl ye de istediğin modelde daha az gr olarak yaptırabilirsin.
eğer koluna takmayacaksan eğer, bilezik 22 ayar olduktan sonra kaç gr olduğu çok önemli değil. 22 ayar 15 gr da alabilirsin 2000 tl ye 23 gr da alabilirsin 3000 tl ye.
çok teşekkürler ne de güzel ayrıntılı yazmışsın.. benim 50dolar+100 euro+ 650 tl nakitim var toplam yaklaşık olarak 1250 tl ediyor bu durumda baya eksiğim var.. en azından 20 gr lık bilezik yaptırmak istedim.. fakat bu borçlarla bilezik yapmak uzun zaman alacak gibi.. ben kendi birikimimle yapacam inşallah borçlar bi şekilde ödenir.. bakalım bi ay olmadı iki ay sonra yaparım inşallah
Bende bileklik almak istiyorum şıkır şıkır dolanmak istiyorum
Ama satarsak kar etmez
İşçiliği var çünkü
Dün baktık eşimle en az 1500 tl begendiklerim
sizin bileklikleriniz var mı??
canım elimde çok az var onunla bilezik almaya kalksam incecik birşey olur.. bükülür falan. o sebeble 20 gr iyi olur sanki.. iki adet yapsam bi düğün olsa takarım da hem.. ama belli ki zaman alacaktır bu iş..zelalke elindeki kadar al canım olmaz mı?
zelalke elindeki kadar al canım olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?