- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
Ben apar topar topladım sofrayı mutfağı bikaç bişey kaldı.Yemekler yenildi oh
Napiyosunuz
Bana yemekten sonra mutfak toplamak pek zor geliyo ya
Bilekliginin fotosunu atabilir misincikolatasoslukek
teşekkürler canım.. evet ben de bu lazer kesimlerden istiyorum. 15-16 gr çok ince değil dimi, yani bükülme sorunu yoktur inşallah. gerçi benim bileklerim de çok ince o sebeble sanırım az kalın olacaktır 15 gr bile olsa.. ben düşünebilirim o gramda almayı.. dün akşam eşime söyledim bilezik alaccam bende bu kadar para çıkar diye.. ama en o kadar da eksik dedim.. tamam dedi yarın maaşım yatıyor sen beğen üstünü ben tamamlarım diye:) zaten bi kaç ay kız kardeşime olan tam altın borcu bekleyecek, bari ona güvenip sağa sola gitmesin bilezik alayım:) tabi net durumumuz bu akşam maaşı yatınca belli olur..Ben bilezik alma niyetiyle gittigimde ve yatirimlik (yani isciligi az olsun) dedigimde 2 model cikardi
Biri bendeki lazer kesim
Digeri burma.
Burmalarida oldum olasi sevmem
Hani dugun bisi oluyor takiyorum bu ara heves ettim o sebepden lazer kesim aldim.
Bozdururken kaybim ne olur hic bilmiyorum
Ama kâr ettim zaten.
Uzunca bir surede (ev,yazlik falan alana kadar) bozdurmayi dusunmuyorum.
Tabi Allah saglik sihhat versinde bozdurmayi gerektircek acil bir durum olmasin.
Esimde hic dokundurtmuyor.
Hatta gune falan gir diyor
Altin yapmam icin.
Bi ara bozdursakmi falan diye agzini yokladim ki bozdurmam asla araba icin (krediye bulasmasak diye) hayir dedi esim.
O da benim gibi dusunuyor ev falan bisi alirsak ozaman ancak.
gr 145 çokmuş sanki 22 ayar bilezik için, çünkü şuan 24 ayar altın gramı 144 tl.. tabi bilemem doğru mu yorumladım..zelalke be yaklaşık 1.5 ay önce kardesimin düğünü için bilezik aldım
İşçilikli bilezik 15.5 gr bileziği 2.250 ye aldım, gramı 145 ten.
Sanki biraz pahalıdan almıştım
Sanırım yanlış söyledim 135 miydi acabateşekkürler canım.. evet ben de bu lazer kesimlerden istiyorum. 15-16 gr çok ince değil dimi, yani bükülme sorunu yoktur inşallah. gerçi benim bileklerim de çok ince o sebeble sanırım az kalın olacaktır 15 gr bile olsa.. ben düşünebilirim o gramda almayı.. dün akşam eşime söyledim bilezik alaccam bende bu kadar para çıkar diye.. ama en o kadar da eksik dedim.. tamam dedi yarın maaşım yatıyor sen beğen üstünü ben tamamlarım diye:) zaten bi kaç ay kız kardeşime olan tam altın borcu bekleyecek, bari ona güvenip sağa sola gitmesin bilezik alayım:) tabi net durumumuz bu akşam maaşı yatınca belli olur..
gr 145 çokmuş sanki 22 ayar bilezik için, çünkü şuan 24 ayar altın gramı 144 tl.. tabi bilemem doğru mu yorumladım..
Canim bende o tarihlerde karadenizde olicamtr_lelli kolay gelsin
Bizim bayram dönüşü tatil karadeniz diye deniz kıyafeti vs bakmıyorum
Ama kafamda neler neler dönüyor ahh ahh
Canim bende o tarihlerde karadenizde olicam
7 temmuzda yola cikicaz (karadeniz tur)
Ayder falan serin oluyormus sen neresine gidiceksin?
Uzun kollu falan koyun diyorlar sasirdim ne koycami.
Biz 7-12 temmuz arasi turdayiz
agustos 1 gibi otel dusunuyoruz 6gun
Agustos 15gibide 10gun memlekete gidicem.
Kitledim yazi.
Hem tur icin rahat hem tatil icin yuzme elbise vs bakiyorum
Bu sebeple paralar gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?