Hayirlisi olsun canim daha iyisi olur tez zamanda umarim.Oh oh konuşun bakalım
Benim iş görüşmem olumsuz sonuçlanmış bu arada
Nasip
Ben de çamaşır attim makinaya
Bugün tembellik yapcam
Bende mayo/bikini falan okadar vermemtatil için geçen yaz sonunda koton dan elbiseler almıştım hem kendime hem kızıma.
şimdi 1-2 parça daha birşey alırım elbise olarak yeter bu sene için.
2 tane etek ve 2 şort vardı onlarda yıllardır tatillere götürdüm artık giymiyorum onları
bende tatilde giydiklerimi günlük hayatta pek giyemem. o yüzden tatil kıyafetlerim ayrı bir hurç içinde dolaptadır.
tatile giderken çıkartıp direk valize koyarım.
ama bu sene bikini alasım var.
birde sandalet istiyorum
ama ona da 80-100 tl veremem.
daha uyguna bulursam 1-2 tane almak istiyorum kendime de kızıma da alacağım.
güneş gözlüğüm geçen haftalarda sapındaki civata cıkmıştı. yeni alalım dedi eşim gittik almaya 220 tl ye aldım polarize camlı.
öncekini de yaptırdım.
şimdi ikisini de kullanıyorum.
Bende oraya evin eksiklerini kaydediyorum :)telefonumda not defteri diye birşey var, aylık ödemelerimizi oraya yazar kaydederim. şimdi yine yazdım ödemeleri, bi geçmiş aylara bakayım dedim çok değil iki ay önce bile ödemeler yapıldığında kalan para 450-550 tl gibi birşey ve biz baya zorluk çekiyorduk, elden borç almak zorunda kalıyorduk ayı kurtarmak için. şuan bakıyorumda ödemeler yapıldıktan sonra binlerce şükür elimizde rahat edeceğimiz miktarda kalıyor:) kredi kartımızda da kalan toplam borç 1500 tl oluyor.. o da giderek azalıyor.. yazmıştım ama tekrar yazayım istiyorum:
500 kira
500 kk
250 kv
930 tl ev kredisi
650 tl öğrenim
toplam 2 830 tl ediyor.
teşekkür ederim canım...zelalke dün için geçmiş olsun canım
Ay harika haber kizzNapayım ya alayım mı bilekligi bı kez daha sormustum burda
Değer kaybedecek diye pek içime sığmıyor ama olsun di mı alayim
Ayyy Allah odeme kolayligi versib canimkızlar ev almaya niyetlendiğimiz dönemde de yazmıştım hatta evi bulunca da, ne kadar kredi çekilecek araba satılacak, yok emlak ödemesi. yani şöyle düşününce ben buraya herşeyimi yazıyorum sizinle paylaştıkça rahatlıyorum.. zor dönemlerde, güzel haberlerde her şeyde kendimi hep burda buldum.. bugün evin 4. ay kredisini bile ödedik ne çabuk geçmiş zaman..
şaka maka ev almaya niyetimiz yokken bi anda aldık ve 4 aydır ödeme bile yapmışız.. 96-4=92 ay kaldı.
Ben mutfaga daldim yaaa
Canim hani seninle yazismistik esimin ofisi vardi sizin o tarafda turizm sirketi esimler kendileri kendi araclarindan kaldiriyorlarCanım son dakika değişikliği ile bizde Karadeniz turu düşünüyoruz.
Sen hangi turdan kaç gece ve nekadar a aldın yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?