Küçük Düşün Büyük Olsun!

allahın izniyle bu akşam birşey çıkmazsa yine artık benim şu alışveriş çekini harcamaya gideriz. 100 tl zaten fazla değil ama en azından 2 veya 3 kilo pirinç, 1 kilo kıyma, 1 kilo kemikli et, patates ve soğan alırım.. fazlasını da eklerim artık. kıymaların bi bölümünü köfte yaparım yine büyük kolaylık oluyor benim için, gerisini de yemeklik poşetlerim.. akşam eşimin de maaşı yatacağı için hesap kitap yapılır ödemeler ayrılır.. bakalım elimizde ne kalacak..

Oh oh konuşun bakalım
Benim iş görüşmem olumsuz sonuçlanmış bu arada
Nasip
Ben de çamaşır attim makinaya
Bugün tembellik yapcam
Hayirlisi olsun canim daha iyisi olur tez zamanda umarim.

Bende mayo/bikini falan okadar vermem
Toplasan tum yaz 7-8defa giyiyorum.
Mayo satan magzalarda cok pahali
Gecen yil arkadasim icin gezdik o taytli bakiyordu 200_250tl falan uuuu beybi beybi dedim bunlar ne.

Ben gecen sene defactodan 39.90a almistim
Hatta korkarak aldim kesin pisti olicimm dedim ama olmadim severek giydim

Bu sene 1 tane daha alirim bi de eskisi var eder 3 yeter.

Benimde bazanin altinda yastik kilifina koydum.

Cikarip ayiririm ozaman hangilerini goturmek istiyorsam artik.

Bizim pazara 1 tl etek dokmuslerdi mini beli lastikli likrali etek.
2 tane almistim
Denk geldim
Uzerine askili bir badyle gayet guzel duruyor
Gecen yil giymistim otelde

Yine 1 tl evde giymelik penye sort getirmislerdi

Ondanda 3 tane aldim hep onlari giydim evde cok rahatlar.

Ya bazen boyle denk geliyorum cok iyi oluyor

telefonumda not defteri diye birşey var, aylık ödemelerimizi oraya yazar kaydederim. şimdi yine yazdım ödemeleri, bi geçmiş aylara bakayım dedim çok değil iki ay önce bile ödemeler yapıldığında kalan para 450-550 tl gibi birşey ve biz baya zorluk çekiyorduk, elden borç almak zorunda kalıyorduk ayı kurtarmak için. şuan bakıyorumda ödemeler yapıldıktan sonra binlerce şükür elimizde rahat edeceğimiz miktarda kalıyor:) kredi kartımızda da kalan toplam borç 1500 tl oluyor.. o da giderek azalıyor.. yazmıştım ama tekrar yazayım istiyorum:
500 kira
500 kk
250 kv
930 tl ev kredisi
650 tl öğrenim
toplam 2 830 tl ediyor.

Bende oraya evin eksiklerini kaydediyorum :)
Unutuyorum cunku hep kagidi evde

kızlar ev almaya niyetlendiğimiz dönemde de yazmıştım hatta evi bulunca da, ne kadar kredi çekilecek araba satılacak, yok emlak ödemesi. yani şöyle düşününce ben buraya herşeyimi yazıyorum sizinle paylaştıkça rahatlıyorum.. zor dönemlerde, güzel haberlerde her şeyde kendimi hep burda buldum.. bugün evin 4. ay kredisini bile ödedik ne çabuk geçmiş zaman..
şaka maka ev almaya niyetimiz yokken bi anda aldık ve 4 aydır ödeme bile yapmışız.. 96-4=92 ay kaldı .

gulfemhatun sıkma canını vardır bunda da bir hayır
İşten erken çıktım yine çok süper oldu
Esimde erken çıkabilir o yüzden gelince hemen yemeğimi yaptım
Fırında karışık kızartma ve mercimek çorbası
Biftek kizartmanin domates sosu kaldı
Konservelerimin sonuna geldim
Bu yaz daha çok domates konservesi yapcam fasulye, türlü falan yapmicam tadını begenmedim hala duruyor onları bitireyim de için rahatlasin

Kızlar ya elimdeki avucumdakini dolara yatirmistim Allah'ım dolarda çok düştü artık o parayı hiç gormeyecegim
Çıksın düşsün beni ilgilendirmiyor çünkü eşime bı maaş ikramiye vereceklermis bu ayy
Çok ama cok sevindik havalara uçuyorum resmen Dr hastane çok acilmistik bu çok iyi geldi
Hatta eşim benle anlaşmıştı (ben almayalım diyorum çünkü o alalım diyor :) ) bu ay ikramiye verirlerse istediğin bilekligi alacaksin diye bende artık gerçekten istiyorum alayım tamam demiştim
Hakikaten de verdiler ve alacagim insallah gerçi satmak istesem değer kaybedecek ama ben günlük kullanmak istiyorum onu o yüzden uzun vadede satmam

Napayım ya alayım mı bilekligi bı kez daha sormustum burda
Değer kaybedecek diye pek içime sinmıyor ama olsun di mı alayim

Son düzenleme:
Ayyy Allah odeme kolayligi versib canim
Biter merak etme sen
Ayy biz ne borclar odedik bitmese bizimkiler bitmezdi.
Cok sukur ödeniyor
yaaaa ama tr_lelli hani burdaydın, hani yazacaktın.. çok sıkıldım ama ben
Ben mutfaga daldim yaaa
Buzdolabi gozume batiyordu epeydir onu cektim arasini disini sildim
Hadi onu cekince bulasik mak falan derken baktim mutfak ayaga kalkti.
Hallettim.ama

Kartlarimizi falan da ödeyeceğiz gerci oduyorduk ama birikimi dolar olarak yapınca ve dolar düşünce bozdurmak istemiyordum. Elimizdekini karta yatiriyordum bı kısmı kalıyordu onuda bir kaç gün sonra yatiriyordum bı kaç günlük faiz işliyordu ama şimdi hepsini ödeyeceğim Allah'ım şükürler olsun...

8
Canım son dakika değişikliği ile bizde Karadeniz turu düşünüyoruz.
Sen hangi turdan kaç gece ve nekadar a aldın yazarmısın
Canim hani seninle yazismistik esimin ofisi vardi sizin o tarafda turizm sirketi esimler kendileri kendi araclarindan kaldiriyorlar
Ama yakin cevre icin
Patron esi cocuklari kardesleri esleri yakin cevreleri vs.
Ufak cocuk goturulmuyor
Ben oglumuda goturmicem hava degisimi oluyor hemen benim oglum ve uzun yolculugu sevmiyor.
Gelmek istemedi.

Kisi basi 750tl.
Temmuz 7de aksam yola cikiliyor 12sinde burdayiz.
Istersen guzergahida atarim sana
Nerelere ugranicak neler yapilcak.
Keske onceden belli olsaydi bizim turla gelirdiniz sizede yakin arac dolmus
Fiyati bana makul geldi ugranacak gezilecek yerler epey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…