Küçük Düşün Büyük Olsun!

maşallahın var canım ne istersen oluyor
Bilekliğini alıp keyfince kullan inşallah
Balkon yıkayım derken Bak yağmur yağdı

Aslinda esim trabzonlu ben istesem her sene ayila bayila gider ama yazin kaynanam koyde oluyor baska evde yok kalincak oraya gidince annesi varken esim otelde baskasinda kalmaz
O sebepden ben trabzona gitmiyorum
Gerci bu sene kaynanam henuz gitmemis
Dugunde burdaydi gecen orucuda burda tutcakmis hastaymis.

Her sene nisanda giderdi
Cökmüs baya dugunde gordugumde.

Trabzon yalan oldu baya yani.

Ayy kontrolüm iyi geçince banyo yapabilirsin dediler hastanede bana ben de öyle banyoya girdim bakamadım buralara

Biz de evlenirken eşim iş bulamamıştı yani askere gittikten sonra dönünce aynı iş yerine giremdi

O kadar zordu ki

Ben çalışıyodum ama çok karamsarlık vardı üstümüzde
Hissettiklerimi ona yansıtmamak beni daha çok yoruyordu
Allaha şükür istediği iş oldu
Şimdi iş yerinde çok mutlu arkadaşları çalıştığı yer allah daim etsin iyi
Zorluk yasayanlar bahar elbet geliyo
Sabredicez dua edicez
Allah ne zaman yardıma daha fazla paraya ihtiyaç duyduğumuzda bi yerden o parayı veriyo
Yeter ki biz allaha işimizi emanet edelim

Biz bayramda eşimin ailesine gidicez uçak biletlerimizi aldık

Başka tatil planlamadik henüz hep masraf çıktığı için

Gitmesek de olur rahatlarsak gideriz napalim

Ben annemlere giderim ara ara
tr_lelli rotalar harikaaaa güzel gezmeler cnm

çok güzel olmuş.. bence al bilekliğini içinde kalmasın.. şimdiden güle güle harcayın:)

evet canım borçlar ödeniyor şükürler olsun:)
ayyy tr_lelli beni de güldürdün valla:)

burdayım burda.. sizden ses çıkmayınca ben de üretim alanına bi tur atayım dedim:)

yetiştirebilirsem bi de çorba yapayım.. burda iftar 19.35 te oluyor.ben 18.00 de evde oluyorum. hızlı olmam gerekli. mantarlarımı zaten doğramıştım dondurucuda bekliyor.. bimden tavuk göğsü alır yaparım yemeği, o pişerken mercimek çorbasını da koyarım ocağa, düdüklüde pişer. hemen bulgur pilavı da yaparım az birşey.. cacık da yapacam inşallah.. ayy hepsini yetiştirmeye çalışacam inşallah yetişir

zelalke yetistirirsin cnm ya telaş olma yaparsın

Ben de enginar yapcam zeytinyağlı biraz da tavuk kanadım var onları soslayip firinliycam belki biraz da makarna yaparım

Yoğurdu salcam bitmiş her gün gitsem alincak bişey oluyo marketten

evet illaki alınacak birşeyler çıkıyor.. bu akşam alışverişi yapacaz inşallah bakalım ne kadar harcama yapacağım..

istanbul ile mardin arasında 1 saat fark var
ooo yetişir inşallah
Bende geçen marketten aldım bir sürü şey ama yoğurdum bitti
yine gitmem lazım gidince bulurum illa ki alınacak birşeyler
evet canım biz iftar açıyouz, sofrayı topla bulaşıkları hallet, çay demleniyor, çayımızı alıp tv karşısına geçiyoruz ki İstanbul için iftar vakti deniliyor:)

tr_lelli canım ben bimin mavi yumuşatıcısından alıyordum hep, yanlış hatırlamıyorsam sen de ondan kullanıyordun. bulut marka. son gidişimde mavi bitmişti pembenin kokusuna baktım güzel geldi bi de ufak boyu değil bi büyük boyu olan vardı aldım bende.. bu akşam denicem sen denedin mi sence nasıl pembe olan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…