Balkonlar yalan oldu şakır şakır yağmur yağıyor
Sümela'nın olduğu yer çok güzel dağın tepesine manastır kurmuşlar tam bir mabet
Ama içini milletimiz mahvetmis yazılar yazmışlar ateş yakmışlar zaten kiliselerde olan resimlerin çoğu silinmiş bir daha oralara giderseniz çıkarsıntr_lelli
Aslinda esim trabzonlu ben istesem her sene ayila bayila gider ama yazin kaynanam koyde oluyor baska evde yok kalincak oraya gidince annesi varken esim otelde baskasinda kalmazBalkonlar yalan oldu şakır şakır yağmur yağıyor
Sümela'nın olduğu yer çok güzel dağın tepesine manastır kurmuşlar tam bir mabet
Ama içini milletimiz mahvetmis yazılar yazmışlar ateş yakmışlar zaten kiliselerde olan resimlerin çoğu silinmiş bir daha oralara giderseniz çıkarsıntr_lelli
Saol canim dinlen sendeHayırlı günler
Bu gün bende halsizim hiç bir şey yapmaya gücüm yok nereyi bulduysam yatıp duruyorum her yerim ağrıyor.
gulfemhatun hakkında hayırlısı olsun.
zelalke geçmiş olsun.
tr_lelli şimdiden tatilinizi dolu dolu yaşayın.
çok güzel olmuş.. bence al bilekliğini içinde kalmasın.. şimdiden güle güle harcayın:)Kızlar ya elimdeki avucumdakini dolara yatirmistim Allah'ım dolarda çok düştü artık o parayı hiç gormeyecegim
Çıksın düşsün beni ilgilendirmiyor çünkü eşime bı maaş ikramiye vereceklermis bu ayy
Çok ama cok sevindik havalara uçuyorum resmen Dr hastane çok acilmistik bu çok iyi geldi
Hatta eşim benle anlaşmıştı (ben almayalım diyorum çünkü o alalım diyor :) ) bu ay ikramiye verirlerse istediğin bilekligi alacaksin diye bende artık gerçekten istiyorum alayım tamam demiştim
Hakikaten de verdiler ve alacagim insallah gerçi satmak istesem değer kaybedecek ama ben günlük kullanmak istiyorum onu o yüzden uzun vadede satmam
evet canım borçlar ödeniyor şükürler olsun:)zelalke maşallah sen çok hesaplı kitaplisin
Borçlar ödenir merak etme
Bizimde 55 ay kaldı ev kredisi çok şükür
Bizde 96 ay cekmistik
tr_lelli ay benimde silinecek ocak duvarlar dolaplar
gulfemhatun di mı ya alayım 2 senedir alcam diyip duruyorum ya
ayyyayy guldurdun beni
Oglumu okula yollamadim 15 kisi gelmemis dersler bos geciyor dedi.
Bakiyorum bisi isledikleri yok
Hemde oruclu.
Ben oglumu 12.30gibi evden cikip okula birakiyorum
Annem.ust katimda oturuyor.
Benim evden cikis saatimi biliyor
Kesin yine gezicek bu yada gezmeye meyilli tipim var ondami gezentiyim diye hazirlanir merdivende bekler.
Bakarim annem.
Hayirdir? Derim.
Yaa sen simdi dolanirsin bende senle az hava alim der.
Bugunde saat 12.30da kapim caldi.
Baktim annem
Elinde cantasi ceketi eee gec kalmadinizmi cikmadiniz dedi
Beni aldi bir gülme
Bizi bekliyomus garibim gezmek icin.
Valla bugun okula falan cikmiyoruz benimde halim ortada camasir suyundan orucum bozulmaz ins. Dedim
Ozamam markete gidim gelim bari dedi boynu bukuk gitti.
:)
burdayım burda.. sizden ses çıkmayınca ben de üretim alanına bi tur atayım dedim:)
Sagol canimsstr_lelli oh tur programınız da çok güzelmiş.. iyi eğlenceler şimdiden..
evet illaki alınacak birşeyler çıkıyor.. bu akşam alışverişi yapacaz inşallah bakalım ne kadar harcama yapacağım..zelalke yetistirirsin cnm ya telaş olma yaparsın
Ben de enginar yapcam zeytinyağlı biraz da tavuk kanadım var onları soslayip firinliycam belki biraz da makarna yaparım
Yoğurdu salcam bitmiş her gün gitsem alincak bişey oluyo marketten
Yazdın mı eksiklerievet illaki alınacak birşeyler çıkıyor.. bu akşam alışverişi yapacaz inşallah bakalım ne kadar harcama yapacağım..
evet canım yazdım. patates, soğan, patlıcan, kıyma, kemikli et,pirinç bi de içecekler alırım karışık birşeyler.Yazdın mı eksikleri
evet canım biz iftar açıyouz, sofrayı topla bulaşıkları hallet, çay demleniyor, çayımızı alıp tv karşısına geçiyoruz ki İstanbul için iftar vakti deniliyor:)istanbul ile mardin arasında 1 saat fark var
ooo yetişir inşallah
Bende geçen marketten aldım bir sürü şey ama yoğurdum bitti
yine gitmem lazım gidince bulurum illa ki alınacak birşeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?