teşekkürler canım.
Ohh pratik hatun.Merhaba hanımlar
bugün a101den alışveriş yaptım 21 lira tuttu
krema indirimdeydi çoğu yerde 4 4.5 tl a101de 3.15e düşmüş ben de kullanıyorum 4 tane aldım
kremalı köri soslu tavuklu makarna vs yapıyorum hem pratik oluyor hem de dışarıdakinden güzel
akşama iftara davetliyiz yemek telaşım yok
eli boş gitmeyeyim tatlı alayım diye düşündüm sonra evde yapayım dedim
zaman varsa evde yapmak hem daha ekonomik hem de içinde ne olduğunu biliyorsun
yalancı tavuk göğsü yaptım üzerini de vişneyle süsledim mi tamamdır
Herşey gönlünce olsun canım.Kizlar cumartesi camiler gezisi var esimle konusmadim daha (cumartesi pazar tum gun evde o da oglumda oruclu ikisini birden birakip gitmek biraz kafami karistiriyor) iftara dönulurmu onuda tam bilmiyorum gitmek istiyorum aslinda bakalim bi dusunim esimede sorim.
Karar vericem.
Kizlar hepinizden de dua istiyorum
Bu evle ilgili skinti var hallolma yolunda insAllah.
Biliyosunuz cok istiyorum burdan cikmayi ama mecburum.
Ama su imar skintisi hallolursa insAllah hic bir skinti kalmicak
Dua edin banada hallolsun su is.
Kurtulim bende.
Her istedigim sirayla oldu cok sukur
Suan bunu cok istiyorum sabirla bekliyorum insAllah baskin tarafiz biz halledicez.
15tl pide siparisi verdim ogluma
Buzlukdaki kadayiflar aklima geldi kolot peynirde var en uzayanindan evde yapiyorum kunefeyi son anda bir kararla
Serbeti kayniyo hatta suan.
Herkese hayirli iftarlar.
Canım benim hayırlısıyla kolaylıkla çözülsün insallah bu mübarek günlerdeKizlar cumartesi camiler gezisi var esimle konusmadim daha (cumartesi pazar tum gun evde o da oglumda oruclu ikisini birden birakip gitmek biraz kafami karistiriyor) iftara dönulurmu onuda tam bilmiyorum gitmek istiyorum aslinda bakalim bi dusunim esimede sorim.
Karar vericem.
Kurtulim bende.
Suan bunu cok istiyorum sabirla bekliyorum insAllah baskin tarafiz biz halledicez.
Buzlukdaki kadayiflar aklima geldi kolot peynirde var en uzayanindan evde yapiyorum kunefeyi son anda bir kararla
Allah razi olsun suan tek istedigim buHerşey gönlünce olsun canım.
aynen canım daha makbule geçecektirchericherilady canım en güzeli evde yapmak gerçekten hem giden kişi de daha mutlu olur
Ben de çorba ekledim
Zeytinyagli Enginar arpa şehriye li yogurt çorbası tavuk kanat domatesli makarna salata . Hepsinden az az
Ohh pratik hatun.
Afiyet olsun
Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin.Kizlar cumartesi camiler gezisi var esimle konusmadim daha (cumartesi pazar tum gun evde o da oglumda oruclu ikisini birden birakip gitmek biraz kafami karistiriyor) iftara dönulurmu onuda tam bilmiyorum gitmek istiyorum aslinda bakalim bi dusunim esimede sorim.
Karar vericem.
Kurtulim bende.
Allah razi olsun kulun kula duasi daha cabuk kabul olurmusAllah gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin.
Bende karadenizin bir cok ilini gezdim aslinda aracimizla sahilden trabzona gitmistik.aynen canım daha makbule geçecektir
ooh senin menün de şahaneymiş eline sağlık tavuk kanat ben de yapayım bayadır yapmıyorum iyi oldu aklıma geldi sayende
teşekkür ederim daha senin kadar pratik olamadım
karadeniz turuna gidiyormuşsun şimdiden hayırlı yolculuklar
ben geçen sene gittim ama turla değil kendimiz gezdik batuma kadar gittik çok beğendim doğası tarihi heryer yemyeşil
sen de çok seveceksin eminim
Sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?