Aaaa öyle mi diyorsun gerçekten de...Ama bence önceki fotolarina göre daha zayıfsin canimdert etme bence M maviduvar1
Evet ya. Kesinlikle haklısın...Cidden hepimizin istekleri kişilikleri birbirine benziyo hepimiz güzel zararsız kendimize kadar şeyler istiyoruz bugüne kadar kimse yazmadı trilyoner olmak istiyorum diye:) gözümüz tok çok şükür istediğimiz rahatla ağız tadıyla oturcagimiz ev ne bilyim tatil kazasiz belasiz araba kimseninkinde hiçbirimizin gözü yok
Maşallah bize
Allah dualarımızı kabul etsin
Aman bi gün kendi yapsın bakalım ortaya yencek bişey cikcak mi sen bozma siniriniİftarda çorba vardı
Sarma
Sironu yaptım
Köfte salata
Son 1 saat kala girdim mutfağa.
Eşim okadar saatte bir pilav yapamadın mı dedi kırıldım.
Köfte yi beğenmedi baharatı az olmuş dedi et kokmayacakmış ve yemedi.ben yine kırıldım.
Çok şükür masa doluydu Fazlada bişey yemedi ama bazen böyle kırıcı oluyor.
Hiçbirşey demedim bende oruçluyum sonuçta sabrettim yani.
Bu aralar yoğun çalışıyoruz
Sinirleri bozuldu. Birbirimizi doğru düzgün göremiyoruz.
Ama ben de çok duygusal ım bu akşam.
Normalde demez birşey ama bazen cinsiği tutuyor.Aman bi gün kendi yapsın bakalım ortaya yencek bişey cikcak mi sen bozma sinirini
Evet bazen çok iyi oluyo lar bazen gıcıkNormalde
Normalde demez birşey ama bazen cinsiği tutuyor.
Bir pilav yapsam susardı.
Ama dedim bende hergün ne yapacağıma cidden zorlanıyorum kolay değil.
Pek surat asmaya vaktim kalmadı çünkü arkadaş geldi iftarda n hemen sonra.
Eşimde işe gitti zati
Boşver bazen çok huzur daha önemli.Bana da daha iyi kazanabilecegim bi is imkani geldi ama fazla mesaiden dolayi kabul etmedim
Birde yaz tatilim gidecekti alistim ben 2 ay tatile birakamam dedim
Yorgun luk ve gerginlikten canım.nora2010 esin kirici olmus biraz ama yorgunluk vs. Acaba bunlardan mi?? Isten gelip yemek yapmis olman zaten sukredilecek biseyken boyle seyler soylemesi olmamis
Çünkü masada görmesi kolay o yemeğ.. İEvet bazen çok iyi oluyo lar bazen gıcık
Ben de yemeğe bişey denirse çok kiriliyorum
tesekkurler canım. Valla ben bile şaşırdım kendime. Ocakta üç tencere yemek pişiyordu yarim saat içinde@chericherilady canım en güzeli evde yapmak gerçekten hem giden kişi de daha mutlu olur
zelalke seni topigin hamaratı ilan ediyorumbugun ellerine sağlık
Ben de çorba ekledim
Zeytinyagli Enginar arpa şehriye li yogurt çorbası tavuk kanat domatesli makarna salata . Hepsinden az az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?