- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
evet cok iyi hissediyorum cidden. Saclarimi biraz kolaylaştırdim, yakışti sanırım :)Geri dönüş yaptılar. Yemeğe davetlilermiş onlarda bugün. Yarın ya da hafta içi gelelim dedi teyzem peki madem dedim.
En azından evim temiz olmuş olur daha iyi. Yarın gündüz bir arkadaşım daha gelecekti. Dün mahbahsettiğim menüyü yapmamıştım. Akşam menemen yapıp yemiştik. O menü bugüne kaldı.
- Taze fasulye
- Bulgur pilavı
- Salata
- Ayran
zelalke sıhhatler olsun diyelim o zmn canım. Değişiklik iyidir kendini iyi hissettirir
Hayırlı olsun@zelalkr güle güle kullan saçlarını
Makine olmadı malesef. 2300 tl ye Samsung marka maline aldık.
Allah kabul etsin. Ne güzel bütün aile bir arada afiyet olsun.Kızlar bi aksam iftari piknik alaninda açacağız. Eltilerim görümceler kayınvalide. Biz tasinacaz diye evde ağırlayamadım kimseyi bari biz karsilayalim bütün aile bir arada olalım dedik. Kanat ciğer köfte hazırladık mangal yapacaz. Bi de lahmacun içi hazırladık firina verdik onlar da hazir olsun dedik..
Hayirli olsun.
Çok teşekkürler canımHayirli olsun.
Getiren adamlara vermistim ben parcalarini kullaniyorlarmis.
Tasit cikar cek falan ugrasamam dedim.
Yenisini getirip eskisini aldilar
Bizde onlar teklif etmislerdi.Çok teşekkürler canım
Biz de bi soralım götürürler mi?
@zelalkr güle güle kullan saçlarını
Makine olmadı malesef. 2300 tl ye Samsung marka maline aldık.
ben geçen tv de gördüm bir. Firma kurulmuş elektronik şeyleri geri dönüşüme veriyorsunuz parasında löseve gidiyor hatta eski telefonum evdeydi göndereyim dedim ona bir bak istersen netten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?