Küçük Düşün Büyük Olsun!

M maviduvar1 ben de en çok sevdiklerime kirilirim. Konduramam basta ama emin olduktan sonra da çizerim üstünü. Boşver takmamaya çalıs. O kaybetti aslinda seni
ben de hem konduramıyroum hem de hazmedemiyorum.
Ne yapalım. Her arkadaşlık yıllarca sürecek diyendir kural mı var. Bunun ömrü de bu kadarmış.

Yatırım düşünüyorum aslında ama kararsızım. Bu hacim işlem oranları hep kaybettirdi bana.

Allah yardımcısı olsun. Çok zor bir durum.
Rabbim Şafi isminin hürmetine şifalar versin inşallah

Bende buradayım, ne yemek yapsam diye düşünüp sizden fikirler aldım.
Zeytinyağlı taze fasulye
Mercimekli bulgur pilavı
Tavuk sote
Ayran yaptım
Yiyip içtik çok şükür.
Şimdi çay içiyoruz.
Oh oh benim eşim çay hiç sevmiyo çok nadır içer
Ben de böyle akşamları içesim geliyo ama tek kendime yapmıyorum

Rabbim dert verip derman aratmasın inşallah. İyi olmayacak dertlerle sınamasın bizi inş.Allahım korusun

Evet merak ettiğim bi kış hazırlığı daha canım merhaba öncelikle bu kurutulmuş fasulye nasıl oluyor tadı falan nasıl
Ben çok seviyorum. Değişik bir tat. Tadını nasıl tarif edeyim. Taze fasülye ve kuru fasulyeye benzemiyor hiç.
Kurutulmuş besinlerin satıldığı yerlerde vardır. Azıcık alıp dene istersen. Beğenirsen kurutursun kışa.

Yalnızlık ne zor kızlar.
Bu akşam ilk defa günlerden sonra yalnız İftar yaptım.
Hiçbirşeye özenmedim.
Makarnayı ısıttım kahvaltı lık çıkardım.
Garip kuşlar gibi yapayalnız dım.
Ve önümüzdeki 8 gün daha yalnız olacağım.
Çok kötü hissettim bilmiyorum

Yapma öyle kız hazırla kendine en güzel sofrayı
Hepimiz evlerimızın kralicesiyiz en çok değeri kendine ver

İnşallah canım doğru dedin aslında az bişey alıp denerim yapılmıcak bişey değil nasılsa.arkadaşım tam ve soğanı kavurup sıcak suya ıslattığı fasulyeyi dönüyordu üzerine de yumurta kırıyordu yemedim ama o böyle yapıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…