Küçük Düşün Büyük Olsun!

canım aslında iki yıl önceye kadar fiyatlar çok yüksekti.. b çok tanıdık var 180-200 bine aldıkları evler şuan 150 civarı satılıyor.. bölgede yaşanan sorunlar çok etkileri.. ama uzun sürmez yine artar fiyatları..

Menün güzel miş.
S
Guiding çok sevindim kardeşin için.
Ne güzel maşallah ona.

.
Sağol canım benim
Bereketli olsun devamlı olsun insAllah.

.
Sağol canım hepimizinki bereketli olur inşallah
CANIM sende mi iznini bayramla birleştirecek sin.?
Ben öyle yapıcam. Çok yorulduk eşim de bende.
Son 9 çalışma günü diye teselli buluyorum
Bu sene de ramazan 29 çekiyor.
Bende birleştirme planları yapmıştım saymanımıza dedi tamam dedi amma velakin aradan iki hafta geçtiki izin alacağım güne ihale koymuşlar bütün hayallerim suya düştü üzüldüm ağladım
Maşallah yemekleri sana danışırız artık

Rabbim sağlıklı sıhatli ömürler versin insan vererek böyle güzel iyiliklerde bulunuyor ya hani aslında Rabbim kat kat fazlasını veriyor geri

Dun annemdeydik iftarda bugun gene annneme gidicez.

Annemlerde her yil 50-60 kisilik buyuk iftar verilir. Genelde lahmacun yaptiririz.
Dun gittim soganlari soyduk bugunde dograyip ic harcini hazirlayip firina gonderecegiz.
En son cumartei evde yemek yemistik.
Bu aksam da yokuz. Yarin da esimin gitmek istedigi bir maç var oraya gidersek yolda birseyler atistiriri. Cumaya kadar yemek derdim yok.

Kizlar babalar gunu icin programiniz var mi?
Ben hala be alacagima karar veremedim.

Canım üzücü olmuş senin adına.
Üzülme vardır herşey de bir hayır.
Sonra dinlenirsin inşallah.

Ehehem yemekleri bana danışın tabi sevinirim, hepsini yapmayı bilmesemde
Çoğu zaman tarif verecek oluyor um
Telefon dan girdiğim için zor oluyor yazması

Benimde bayram sonuna kadar 30 tl m var
20 si bebek süslemeleri den geldi,eşim yapar ben el koyarım
40 küsür daha alacağım var ama söyleyemedim kıza
He birde limiti sıfırlanmış kredi kartım var.
O para bana yetmez eşimden isterim ne yapayım

Bizim bıcırıkları aldım camiden
Kitap okuma saati yapıyolar,
Bende onlara hayvanlı makarna pişiriyor um.
Bir an düşündüm de 2 çocuk ne kadar güzel ya...
Benim için sadece hayal tabi ;(
Hayırlısı der,susarım.

Selam kızlar, yoğun bir iş gününün ortasından merhaba hepinize.
Arkadaş hiç mi boşluk olmaz yaaaa...

Nasılsınız kızlar?

Dünkü harcamam 50 tlek hesabı yatırdım demiştim akşam annemlerde dondurma aldım kıza çiko, bide sigara toplam 27 tl.

Bugün niyetli değilim nihayet 48 gün sonra beklenen geldi. Erkem menepoz dediler bana son 8- 9 aydır çok sıkıntı yaşıyorum.
kızım da yanımda bugün işyerinde sabahtan beri açma su o bu derken 10 tl harcadık.
öğlene de evden köfte getirdim masraf yok bi ayran alır gelir onu yer.
Akşam yemek derdimiz yok işyeri yemeği var diye, nasipse yarına kuru yapmayı planlıyorum.
Ama bu akşam gideceğimiz yer bir kır bahçesi içerisinde çocuklar için oyuncaklar falan var orda harcarız mecbur biraz.
burda bi markaların outlet mağazası var hani şu lcw ya pantolan almaya giderken aynı pantolonu ucuza aldığım yer, gömlek bakmaya çıkmıştım çok güzel içime sinen bayıldığım bi gömleği 45 tl ye aldım. Mavinin gömleği 99 tlymiş. sorunu ise bir kolu diğerinden 1 parmağa yakın uzun e zaten kıvırıp kullanıyorum diye aldım gitti çok içime sinmezse gider terziye yaptırırım dedim..
şimdilik böyle kızlar öperim hepinizi..

Allâh kabul etsin canım ne kadar güzel
Bizde kalabalık olsak keşke ;(
Babalar günü için henüz bişey düşünmedim ben hatta umutmuşum bile

Eşim pazar çalışacak sanırım
Bir plan hediye vs almadım da
Ben bu sene anneler günü babalar günü dayatmalarını hiç sevmedim sanırım
İşe gitmese beraber bir gün geçirmek çok güzel ve anlamlı olurdu bizim için

Ben ozel gunlere deger veririm. Dogum gunu ve evlilik yildonumu icin illa birsey yapmaya calisirim. Babalar ve anneler gunu de kizim anlasin farketsin diye kutlariz. Esim her sene anneler gunumu kutladi (cocuk yokken bile) bende o yuzden birsey yapmak istiyorum. Onceleri gunler aylar oncesinden ugrasir ozel birsey yapardim. Simdi o kadar dusunecek vaktim yok. En azindan ihtiyacimiz olup ta öteledigimiz seyleri bu bahane ile almis oluyoruz.

Allah kabul etsin canim

Ben vazcaydim gitmedim daha dogrusu komsumun kizi baska bi abla falan komsumda toplasmislar beni cagirdilar.
Oturdum oyle kaldi.
Yemege girisicem
Corba
Etsote
pilav
Ogluma döner yapicam.
Salata kavunda olur.
Bugunde boyle gecsin bakalim yarina Allah kerim artik.

Kızlar merhaba
dün yine bı operasyon geçirdim sonra işe gittim, geldim 2saat uyumuşum hiç bir iş yapamadım eşim geldi yemek yedik arkadaslara gittik çok güzel geçti sohbet muhabbet
Giderken tatlı aldık 27 TL tuttu
Bugünde bimden döner aldım akşama İskender yapcam bakalım becerebilecek miyim

Simdi haberini aldim eşim yaptığı bir işten dolayı tebrik belgesi almış işyerinden
Çok çok sevindim acaba dışari falan mı çıksak diye de düşünmüyor değilim aslında
Bu akşam yine başka bir arkadaşa gidicez çaya hiç söylemesemde evde mı halletsem bilemedim

doğum günleri yıldönümleri ben de atlamam
Unutulursa da kırılırım
Güzel bir yemek ya da iftar ile kutlanabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…