canım aslında iki yıl önceye kadar fiyatlar çok yüksekti.. b çok tanıdık var 180-200 bine aldıkları evler şuan 150 civarı satılıyor.. bölgede yaşanan sorunlar çok etkileri.. ama uzun sürmez yine artar fiyatları..Sizin oralar ne ucuzmuş canım.
Oğlumu camiye giderken bizim mütahitin yaptığı binayı gördüm, tanıdık amca var sordum.kaba inşaatı bitmiş halde.
2 1 1 tane kalmış 250 dedi
Birde dublex kalmış onun fiyatını bilmiyormuş
Ama 300 küsür dür o da.
Çok çabuk artıyor burada evler,sanayi bölgesi olduğu için.
Sağol canım benimMenün güzel miş.
S
Guiding çok sevindim kardeşin için.
Ne güzel maşallah ona.
.
Sağol canım hepimizinki bereketli olur inşallahBereketli olsun devamlı olsun insAllah.
.
Bende birleştirme planları yapmıştım saymanımıza dedi tamam dedi amma velakin aradan iki hafta geçtiki izin alacağım güne ihale koymuşlar bütün hayallerim suya düştü üzüldüm ağladımCANIM sende mi iznini bayramla birleştirecek sin.?
Ben öyle yapıcam. Çok yorulduk eşim de bende.
Son 9 çalışma günü diye teselli buluyorum
Bu sene de ramazan 29 çekiyor.
Maşallah yemekleri sana danışırız artıkİnşallah birgün nasip olur.çok isterim.
Ben bir Bulgaristan lı olarak
Yemek kültürüne çok ilgiliyimdir
İçli köfte,fellah köftesi,analı kızlı, topalak,
Humus,abagannuş,
Kilis kebabı Vs daha nelere ilgiliyim
Yemek kültürüm oldukça iyidir.
Tabi genel kültürüm de
kızlar dün küçük görümcemin doğum günüydü. öyle kutlama falan olmadı, bi gün öncesinden yarın doğum günüm demişti:) dün akşam oraya uğradık, hediye pasta alamadım ufak bi sürpriz yapayım istedim ama sonra 50 tl verdim benden hediye olsun , bi üst al kendine dedim.. bugün de yeğenimin doğum günü, ona da 100 tl ayırdım akşam veririm.. eksik birşey alsın yengem şimdi ben alırım olmaz veya gerek olmayan birşeyse üzülürüm.. bunları zulamdan ayırdım.. neyse hep artacak değil yaa, bazen de azalıyor
Hayırlısı olsun canım Rabbim herkese nasip etsin.canım aslında iki yıl önceye kadar fiyatlar çok yüksekti.. b çok tanıdık var 180-200 bine aldıkları evler şuan 150 civarı satılıyor.. bölgede yaşanan sorunlar çok etkileri.. ama uzun sürmez yine artar fiyatları..
Canım üzücü olmuş senin adına.Sağol canım benim
Sağol canım hepimizinki bereketli olur inşallah
Bende birleştirme planları yapmıştım saymanımıza dedi tamam dedi amma velakin aradan iki hafta geçtiki izin alacağım güne ihale koymuşlar bütün hayallerim suya düştü üzüldüm ağladım
Maşallah yemekleri sana danışırız artık
Rabbim sağlıklı sıhatli ömürler versin insan vererek böyle güzel iyiliklerde bulunuyor ya hani aslında Rabbim kat kat fazlasını veriyor geri
Bizim bıcırıkları aldım camiden
Kitap okuma saati yapıyolar,
Bende onlara hayvanlımakarna pişiriyor um.
Bir an düşündüm de 2 çocuk ne kadar güzel ya...
Benim için sadece hayal tabi ;(
Hayırlısı der,susarım.
Allâh kabul etsin canım ne kadar güzelDun annemdeydik iftarda bugun gene annneme gidicez.
Annemlerde her yil 50-60 kisilik buyuk iftar verilir. Genelde lahmacun yaptiririz.
Dun gittim soganlari soyduk bugunde dograyip ic harcini hazirlayip firina gonderecegiz.
En son cumartei evde yemek yemistik.
Bu aksam da yokuz. Yarin da esimin gitmek istedigi bir maç var oraya gidersek yolda birseyler atistiriri. Cumaya kadar yemek derdim yok.
Kizlar babalar gunu icin programiniz var mi?
Ben hala be alacagima karar veremedim.
Dun annemdeydik iftarda bugun gene annneme gidicez.
Annemlerde her yil 50-60 kisilik buyuk iftar verilir. Genelde lahmacun yaptiririz.
Dun gittim soganlari soyduk bugunde dograyip ic harcini hazirlayip firina gonderecegiz.
Bu aksam da yokuz. Yarin da esimin gitmek istedigi bir maç var oraya gidersek yolda birseyler atistiriri. Cumaya kadar yemek derdim yok.
Allah kabul etsin canimDun annemdeydik iftarda bugun gene annneme gidicez.
Ben ozel gunlere deger veririm. Dogum gunu ve evlilik yildonumu icin illa birsey yapmaya calisirim. Babalar ve anneler gunu de kizim anlasin farketsin diye kutlariz. Esim her sene anneler gunumu kutladi (cocuk yokken bile) bende o yuzden birsey yapmak istiyorum. Onceleri gunler aylar oncesinden ugrasir ozel birsey yapardim. Simdi o kadar dusunecek vaktim yok. En azindan ihtiyacimiz olup ta öteledigimiz seyleri bu bahane ile almis oluyoruz.
Ayy hastaneye 453 TL ödedim dün söylemeyi unuttum resmen böğrüme öküz oturdu
evet katılıyorum keşke İngiltere de böyle bir ayrım yokmuş arkadaşımın ablası ve eşi orada Dr. Eşi yabancı buradaki sistemi görünce çok sasiriyorgeçmiş olsun canım
Valla sağlık önemli ama keşke ücretsiz olsa bu hizmetler
Yani özel devlet ayrımı olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?