Küçük Düşün Büyük Olsun!

baya çok gelmiş yaa..

zelalke daha once kv. Aileden birilerinin cocuguna bakmis mi? Eltin de ne fena hemen kaca bakacaksin diye soruyor? Ona ne ??
canım kaça bakacaksın diyen eltim değil kv min eltisi, eşimin yemgesi yani.. kv bakmış tabi, eltimin çocuklarına, hemde üçüz doğum yaptı eltim, üçüzlere kv görümceler elti hepsi yardımlaşarak bakmışlar. hatta üçüzlerden sonra bi çocuğu daha oldu eltimin ona da baktı.. o sebeble benimkine bakarlar sağolsun şüphem yok.. ama ben illaki aylık veririm ki zaten pek uygun değil söylemem ama şuanda da aylık az birşey veriyoruz maksat işleri görünsün.. e bebek olsa inşallah sıkıntı olmayacak o konuda.. tabi dünya hali ne olacağını kimse bilemez..

Sağol canım iyiyiz hiç bu kadar korkmamıştım depremden çok kötüydü.Rabbim beterinden korusun
Tebrik ederim kardeşini canım kumbara ne kadar iyi denk gelmiş
Çok sevindim canım senin adına.Ben sırf düzensiz çalıştığımız için bakıcı tutamayacağımızdan ve burda yakınım olmadığından bakacak işi bırakmıştım kızım olunca

Bence de biz halletsek hediye işini daha iyi.Eşimin abisi Hollanda'da oturuyor,perşembe günü görümcem ziyarete gidiyor,hediye ne alacağımızı bilemedik eşi hollandalı öyle ev eşyası kıyafet falan beğenmez,orada kuruyemiş pahalı diye burdan alırdı abim bizde öyle yapıcaz artık :)
Su faturası 65 gelmişti bizede

Oh maşallah epey bişey atmışın canım dolaba

Merhaba kızlar ,
Pek harcamam yok bu aralar geçen 2 damacana su aldım o kadar
Menüm şöyle
Karnıyarık
Pilav
Cacık
Karpuz

Menün güzel miş.
Su faturası bana hep 30 civarı gelir bu ay daha gelmedi.

Amin cnm hayırlı sı bakalım.
Bulduktan sonra bir telefon daha geldi bakmak isteyen varmış gene tanıdık,kiracı falanmış ama anlaştık artık dönmek ayıp olur yüzyüze bakıyorum ve de tanıdık

Başım çok ağrıyor kızlar.
Zor edeceğim iftarı.
İzin alıp gitmek de istemiyorum.

Guiding çok sevindim kardeşin için.
Ne güzel maşallah ona.

Joeyfun afiyet olsun Menün güzel miş :)
Derya 10 maşallah ne güzel dolmuş dolabın.Allah kabul etsin.

mornergis canım valla eşimi tanımaktan ziyade artık tepki vermesine izin vermeden olayı halletmeyı öğrendim hem Aramız bozulmuyo hem de paramız gitmiyo
Markete her onla gittiğimde kasaya gelince keşke yalnız gelseydim diyorum valla . Geçen bime gittik hadi burda çok bişey bulamaz dedim sağolsun orda da neler neler buldu:))))) ama migrosa gidersek gözü donuyo resmen ise yaramiycak şeyleri de aliyo . Aman napalim öğrendik artık ona göre davrancam ben de.

Su faturam cidden beni soka uğrattı çok değişik bişey de yapmadım demek ki zamn gelmiş artı daha daha dikkat etcez

Bu arada soka gittim 6 lira orda harcadım
Yeğenlere hediye buldum olayı hallettim 3 çocuğa hediye aldım 85 lira verdim oh rahatladim

Kendime de bakındım ama pek bişey bulamadım bi kolye aldım 20 lira. O kadar. Kendime bakcam yine bu hafta ara ara .
Aman ne sıcakmış hava valla bunaldim geldim evcegzime.

tr_lelli sesin cikmiyo

gulfemhatun
Benim ses cikmayinca bilinki ya temizlik ya geziyorum
Bir ablam var cok sevdigim hic kiramam o da kirmaz beni
Sali pazarina gidelimmi dedi saat 13.30 falandi
Hadi dedim seni mi kircam be.
Onunla sali pazarina gittik.
Ben bisi almadim cizgili pant. aldim gunluk giymeye 20tl okadar.
O pantolon,bluz,pijama corap falan aldi.
Mayo begendim 45tl dedi.
Uzerime para almadim bilerek harcamican diye param olsaydi alirdim ama guzeldi.
60-70tl civarida degisik bi model begendim
Nasip degilmis bir dahaki gittigime belki daha ucuza alirim
Gecen sezon aynisi 30tl idi.
Baya bisiler aldik ona.
Bende hava almis oldum.
Yarima saat oldu eve gireli hemen taze fasulye attim ocaga buzlukdanda kofte cikardim.
Corba
Patates kofte
Taze fasulye
Spagetti var.

Bereketli olsun devamlı olsun insAllah.
Suan benim oglumda da tek eksik kuran.
Dualari az cok ezberledi.
Namaz nasil kilinir
Abdest nasil alinir biliyor
Orucunuda tutuyor
Peygamber efendimizin hayatinida okudu sinava girdi onunla ilgili
Kuraninida ogrenirse icime sinicek benimde
Yazin cok gidip geliyoruz oraya buraya derken yollayamadim cocugu gunahina girdim sanki.
Bende hem giysi hem gida hic sevmiyorum esimle yapmayi.
Hic bakmadan incelemede posete atar.
Uzerine giymeden tamam tamam der alir sonra degis ugras.
Cok usengec.
Ben market indirim geziyorum diyede cingene gibi market geziyosun diyo bana

Ben magzalari gezerim indirimli etiketlere bakarim.
Tek kalanlari incelerim.
Giyerim hem bir kucugunu hem bir buyugunu rahatligina bakarim.
Esimle bu konuda anlasamiyoruz.

Bu ay sonu birlikdr alisverise cikicaz ben spor ayakkabi esofman alicam onada sort tshrt esofman spor ayakkabi alicaz.
Bakalim neler olacak merak ediyorum.

Kızlar ben de mantı yapmaktan vazgeçtim, but vardı onu attim firina patates soğanla beraber. Çorbam var, cacik yaptim. Pirinç pilavi yaptin, esim kavun karpuz almış getirmiş onları doğradı sofraya koyariz. Bi tek bimden ramazan şerbeti aldim onu sevdik eşimle. Dondurucuya limon attim aksam limonata yapayım diyorum, geçen ramazan yapardim bu yil yapmadim hiç. Almaktan iyidir.. bugün harcamm 2.25 tl. 5 tlden kalani da kumbaraya attim. Eşimin cebindeki 6.5 tl yi de aldim attim kumbaraya..

Eşim beyaz su dediğimiz bi piknik yerinden balık almis 4 kg. Bi aksam kv lerde damda mangal yaparız balıkları dedi. Onlar 5 kişi biz de 2 yeter insallah.. bakalim haftaya bi aksam yapariz insallah. 50 tlye almis balıkları.

tr_lelli iyi yaptın cnm elbise var mıydı böyle günlük giymeye ben de haftaya gitmeyi planlıyorum oraya
Hem gezdin hem yemeğini yaptin oh

Ben de ocak diri davlumbaz üçlüsünü temizledim çok güzel oldu
Ütülerimi yaptım
Çamaşır katladım yerleştirdim
Banyo lavabo yikadim
Markete gitim
Avm ye gittim
Ohoo günler uzun ya ne güzel oluyo
Bi tek kv me bişey alamadım onu bulcam bi ara

tr_lelli ben bu kız kesin gezmelerdedir diye düşündüm ne yalan söylim :) yoklugun belli ediyo kendini :)
:) benimde aklim sizdeydi kizlar napti aceps dedim
Canim vardi ama ben denemeden almiyorum
Bazen 36 oluyor bazen 38
O sebepden tereddutte kaliyorum.
Ama uzun kısa bol dar baya elbise vardi.
Gecelikler tulumlar yazlik pantolonlar fiyatlarida makuldu.

Ne güzel çözmüşsün bakıcı işini
Hayırlı olsun tanıdığın bildiğin biri iyi olmuş

Benim eşimde sıkılır bide ben alışverişi seven biri değilim düşün artık
Ben ilk yıllar hep alıyordum eşimin ailesine kendi ailem bazen alıyordum bazen es geçiyordum ama baktım al al olmuyor bide giyim tarzlarımız çok farklı son iki yıldır almıyorum artık
Kendi ailem de arada almadığım için pişmanım yalan yok zaten benimkilerde kızıyor gerek yok alma diye

Eşim beyaz su dediğimiz bi piknik yerinden balık almis 4 kg. Bi aksam kv lerde damda mangal yaparız balıkları dedi. Onlar 5 kişi biz de 2 yeter insallah.. bakalim haftaya bi aksam yapariz insallah. 50 tlye almis balıkları.
Ben gitmiştim doğuk duya güzel bir yer Nusaybin tarafında değilmi

Bu gün tuvalet kağıdı havlu peçete bulgur ve yağ aldım 46 tl çok almıyacam 10 gün sonra gidiyoruz 2 ay yokuz

Çok işim var difriz boşaltılacak
Çocuklarımın kıyafetlerini ayırmıştım verilecekleri anların bir kısmını daha ayırmam lazım bir arkadaşım var bir kısmını onun bebeğine götüreceğim aradım dedim kızlarımın çok az giyilmiş bazıları giyilmemiş süslü elbiseleri var sana getirsem giydirirmişim kızına gücenme giydirmezsen başkasına vericek giydiririm niye giydirmeyeyim dedi
yarın alışverişe çıkacağım umarım bir şeyler bulurum

Hepinize tek tek teşekkür ederim.
Sağolun. Bende sevindim hatta hala algılamış değilim bulduğuma.
Hayırlısı olsun ne diyeyim.

Yeni geldim kiraz yedim uzanıyorum.
Bugun gerçekten çok gergin vede yorgun geçti.
Eve geldim yavrum uyumuş.ne kadar da güzel ve masum.
Rabbim herkese versin her dileyene.

Kahvaltilik yemekden hala öög gelmedi bize :)
Sahiru yine kahvaltilikla yaptik.
Birazda kuymak yaptim gecenin jesti olsun dedim.
Hemen uyurdum ben artii 1-2saat donup duruyorum.
Bakalim nezaman dalarim artik uykuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…