baya çok gelmiş yaa..79 lira cnm:s
canım kaça bakacaksın diyen eltim değil kv min eltisi, eşimin yemgesi yani.. kv bakmış tabi, eltimin çocuklarına, hemde üçüz doğum yaptı eltim, üçüzlere kv görümceler elti hepsi yardımlaşarak bakmışlar. hatta üçüzlerden sonra bi çocuğu daha oldu eltimin ona da baktı.. o sebeble benimkine bakarlar sağolsun şüphem yok.. ama ben illaki aylık veririm ki zaten pek uygun değil söylemem ama şuanda da aylık az birşey veriyoruz maksat işleri görünsün.. e bebek olsa inşallah sıkıntı olmayacak o konuda.. tabi dünya hali ne olacağını kimse bilemez..zelalke daha once kv. Aileden birilerinin cocuguna bakmis mi? Eltin de ne fena hemen kaca bakacaksin diye soruyor? Ona ne ??
Sağol canım iyiyiz hiç bu kadar korkmamıştım depremden çok kötüydü.Rabbim beterinden korusunİyi yapmışsın canım kafa dağıtmak gerek arada.
Biz duyduk hemde ne duymak alt kata inmiştim dükkanın vitrinide boydan boya cam o sesi anlatamam. Rabbim daha yakından yaşayanlara yardımcı olsun. 4 yıl önce simavda deprem olmuştu kardeşimde oradaydı o zamandan beri bende deprem fobisi oluştu. Kendimi kaybediyorum resmen. @joeyfun canım nasılsınız siz daha çok hissetmişsinizdir.
Tebrik ederim kardeşini canım kumbara ne kadar iyi denk gelmişKızlar küçük pet şişesinde 1 liraları biriktiriyodum açmıcaktım ama kardeşim özel harekat kazandı eğitim görüyor ona gönderecek param olmadığı için açmak zorunda kaldım 185 tl birikmiş insan bulmuş gibi oluyor:)
Çok sevindim canım senin adına.Ben sırf düzensiz çalıştığımız için bakıcı tutamayacağımızdan ve burda yakınım olmadığından bakacak işi bırakmıştım kızım oluncaTekrardan merhaba.
Sabah kalktım
Mutfagı topladım,erzakları yerleştırdım.makinaya çamaşır attım.yavruma kahvaltı eytirdim.
Ömer i camiye götürdüm
KURAN ÖĞRENSİN İSTİYORUM
2 saat haftaiçi hergun.
O çok sevgili amcam torunu ile birlikte getirip götürecek.
Dönüşte bakıcı için bana yardımcı ol birini bul dediğim abla ya uğradım.
Kimseye söyleyemedim henüz fırsat olmadı.
Ben bakmak istiyorum dedi.Kendisi Bulgaristandan annemlerin komşusu.
Arada bir bahçelerinde oturuyorduk. Sevipsaydığım ve güvendiğim biri.
Fiyat konusunda da anlaştık.
Eve de yürüme 2 3 dk mesafe de. Ona teklif edecektim ama bakmaz diye çekindim kendi teklif etti.
Borcumuz olmasa para almam Vs dedi,bende o şekilde ben kabul etmem dedim.
Kısmetse bayramdan sonra bakmaya başlayacak. Çocuğum için de iyi olacak en azından tanıdığı birileri.
Ben gerçekten çok sevindim.
Dua eden, derdimle dertlenen herkese çok teşekkür ederim. Sağolun.
Kızlar ben artık bazı kararlar.aldım
Mesela birine hediye alincaksa eşimle gitmiycem bundan sonra
Her zaman en pahalisini almak istiyo ben karşı çıkınca da beni cimri durumuna düşürüyor
Zaten çok yoğun calisiyo ben kendim alsam daha sevinir heralde
Çok gicik oluyorum çünkü
Bayramda ailesine gidicez ya giderken hediye alcagimiz insanlar var
Annesine madam coco gibi bi yerden bi kaç havlu ya da ordan bi hediye alasım var kayinvaldemin çok ev eşyası yok o sevinir
Yeğenlerine falan da birer tshirt gibi bişey alıcam
Geçen misafir şekeri de aldım kv me götürmek için çok gelen olursa diye
Kendimce bişeyler ben de almak istiyorum ama eşim çok abartiyo
Bi de o böyle yapiyo ama kimse bize bişey almıyo
Artık ben de anladım durumu
Ama onun yanında dersem alınır
O yüzden bundan sonra kendim halledicem
Bi de bi başkası varken market alışverişe cikarmiycam onu
O kadar.bonkör davranıyo ki normalde almiycagimiz şeyleri alıp geliyoruz
En azından artık eşimin farkına vardım
Antipatik olmak da istemiyorum
Böyle cozumluycem onu karıştırmam
Paylaşmak istedim sizle :)
Bu arada su faturalarına zam mi gelmiş şoklardayım beeeen
Bence de biz halletsek hediye işini daha iyi.Eşimin abisi Hollanda'da oturuyor,perşembe günü görümcem ziyarete gidiyor,hediye ne alacağımızı bilemedik eşi hollandalı öyle ev eşyası kıyafet falan beğenmez,orada kuruyemiş pahalı diye burdan alırdı abim bizde öyle yapıcaz artık :)79 lira cnm:s
Oh maşallah epey bişey atmışın canım dolabaSelam kızlar uğrayammadım bugün bi ara okudum ama yazamadım. Nasılsınız?
dün akşam kalan yemeklerim var demiştim köfteleri kızım yok diye kaldırdım köfte dışında kırmızı et tüketmiyo.
oğlak etinden yahni yaparız biz canım ne zamandır istiyodu 1 kilo aldım yarısını pişirdim çorba ve yahniye döndü menü.
Şehriye pilavımdan da kaldı ondan da 2 küçük poşet dolaba soktum çıkarım hemen terbiyeleyip çorba yapıyorum az kaynatıyorum sadece. Dün işyerinden kıyma, kuşbaşı et, ve kemikli pirzola paket yaptırmışlar Allah kabul etsin. 2 3 poşet benim dolapta etim vardı 2 pakette kıymam vardı. eve gidince onları paketledim kızım yemediği için hepsini 3 er poşete ayırdım yani 9 pişirimlik oldular.
Bu akşam anneme gidicez o yüzden dünden yemek yapmadım, yarında işyerimizin iftarı var oraya gidicez bu akşamda yemek yapmam.
50 tl ek hesaptan çekmiştim geçen oraya yatırdım bu sabah bugünkü tek harcamam bu. Akşama giderken bişeyler alırmıyım bilmiyorum.
Menün güzel miş.Sağol canım iyiyiz hiç bu kadar korkmamıştım depremden çok kötüydü.Rabbim beterinden korusun
Tebrik ederim kardeşini canım kumbara ne kadar iyi denk gelmiş
Çok sevindim canım senin adına.Ben sırf düzensiz çalıştığımız için bakıcı tutamayacağımızdan ve burda yakınım olmadığından bakacak işi bırakmıştım kızım olunca
Bence de biz halletsek hediye işini daha iyi.Eşimin abisi Hollanda'da oturuyor,perşembe günü görümcem ziyarete gidiyor,hediye ne alacağımızı bilemedik eşi hollandalı öyle ev eşyası kıyafet falan beğenmez,orada kuruyemiş pahalı diye burdan alırdı abim bizde öyle yapıcaz artık :)
Su faturası 65 gelmişti bizede
Oh maşallah epey bişey atmışın canım dolaba
Merhaba kızlar ,
Pek harcamam yok bu aralar geçen 2 damacana su aldım o kadar
Menüm şöyle
Karnıyarık
Pilav
Cacık
Karpuz
Bereketli olsun devamlı olsun insAllah.Kızlar küçük pet şişesinde 1 liraları biriktiriyodum açmıcaktım ama kardeşim özel harekat kazandı eğitim görüyor ona gönderecek param olmadığı için açmak zorunda kaldım 185 tl birikmiş insan bulmuş gibi oluyor:)
Suan benim oglumda da tek eksik kuran.Tekrardan merhaba.
Sabah kalktım
Mutfagı topladım,erzakları yerleştırdım.makinaya çamaşır attım.yavruma kahvaltı eytirdim.
Ömer i camiye götürdüm
KURAN ÖĞRENSİN İSTİYORUM
2 saat haftaiçi hergun.
Eve de yürüme 2 3 dk mesafe de. Ona teklif edecektim ama bakmaz diye çekindim kendi teklif etti.
Kısmetse bayramdan sonra bakmaya başlayacak. Çocuğum için de iyi olacak en azından tanıdığı birileri.
Bende hem giysi hem gida hic sevmiyorum esimle yapmayi.Haftasonu bizde yeğenlere hediye aldıkgulfemhatun
Bana kalsa ben biraz daha dolaşır en uygununa bakardım ama eşim bir an evvel alıp halledelim istiyor
Neyse çok abartıya kaçmasa da az hasar ile atlattık
İnsan yaşadıkça eşini de kendini de öğreniyor
Biz de eskiden büyük marketlerden alışveriş yapıyorduk
Eşim ile gidince abur cuburda çok alıyordu
Artık ben eve yakın bim şok a101 ile daha hesaplı hallediyorum o işleri
:) benimde aklim sizdeydi kizlar napti aceps dedimtr_lelli ben bu kız kesin gezmelerdedir diye düşündüm ne yalan söylim :) yoklugun belli ediyo kendini :)
Canim vardi ama ben denemeden almiyorumtr_lelli iyi yaptın cnm elbise var mıydı böyle günlük giymeye ben de haftaya gitmeyi planlıyorum oraya
Hem gezdin hem yemeğini yaptin oh
Ben de ocak diri davlumbaz üçlüsünü temizledim çok güzel oldu
Ütülerimi yaptım
Çamaşır katladım yerleştirdim
Banyo lavabo yikadim
Markete gitim
Avm ye gittim
Ohoo günler uzun ya ne güzel oluyo
Bi tek kv me bişey alamadım onu bulcam bi ara
Tekrardan merhaba.
Sabah kalktım
Ömer i camiye götürdüm
KURAN ÖĞRENSİN İSTİYORUM
2 saat haftaiçi hergun.
Kızlar ben artık bazı kararlar.aldım
Mesela birine hediye alincaksa eşimle gitmiycem bundan sonra
Her zaman en pahalisini almak istiyo ben karşı çıkınca da beni cimri durumuna düşürüyor
Zaten çok yoğun calisiyo ben kendim alsam daha sevinir heralde
Çok gicik oluyorum çünkü
Bayramda ailesine gidicez ya giderken hediye alcagimiz insanlar var
Annesine madam coco gibi bi yerden bi kaç havlu ya da ordan bi hediye alasım var kayinvaldemin çok ev eşyası yok o sevinir
Yeğenlerine falan da birer tshirt gibi bişey alıcam
Geçen misafir şekeri de aldım kv me götürmek için çok gelen olursa diye
Kendimce bişeyler ben de almak istiyorum ama eşim çok abartiyo
Bi de o böyle yapiyo ama kimse bize bişey almıyo
Artık ben de anladım durumu
Ama onun yanında dersem alınır
O yüzden bundan sonra kendim halledicem
Bi de bi başkası varken market alışverişe cikarmiycam onu
O kadar.bonkör davranıyo ki normalde almiycagimiz şeyleri alıp geliyoruz
En azından artık eşimin farkına vardım
Antipatik olmak da istemiyorum
Böyle cozumluycem onu karıştırmam
Paylaşmak istedim sizle :)
Bu arada su faturalarına zam mi gelmiş şoklardayım beeeen
Ben gitmiştim doğuk duya güzel bir yer Nusaybin tarafında değilmiEşim beyaz su dediğimiz bi piknik yerinden balık almis 4 kg. Bi aksam kv lerde damda mangal yaparız balıkları dedi. Onlar 5 kişi biz de 2 yeter insallah.. bakalim haftaya bi aksam yapariz insallah. 50 tlye almis balıkları.
Hayirli sahurlar canimHu huu kimse yok mu
İftar yapmıyor sak sahur damı yapmayak
Kaşar peynirli gözleme kahvaltılık çay çorba vardı bizde.
Hayırlı sahurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?