Evet resim isterim bende bu ara o olayla ilgilendigimden bakim bende
Corbam ve pilavim var dunden
Türlü yapicam salata karpuz.
Bizimde işyerinde soğuk zyağlı dolma biber vardı salata larda.pek iyi gittiAksama dolma yaparim yanina corba yapsam salata yogurt yeter.
250tl cok iyi bence bizde 100 tl yapıyoduk toplu para her zaman için cok daha faydalıkızlar 250 tl gün parası vererek güne bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım.. 5 kişiyiz. ağustosta elime 1250 tl gelecek.
evet bi işimizi görsün dedik, değsin yani o sebeble 250 de karar kıldık.. güne başlamamış olsaydım emin ol o 1250 tl birikmez, ha ufaktan atardım köşeye ama o 250 tl olmaz 100 - 150 falan olurdu.. gün iyidir..250tl cok iyi bence bizde 100 tl yapıyoduk toplu para her zaman için cok daha faydalı
bencede böyle mecbur gibi oluyo o parayı yok sayıyosun kesin toplanıyoevet bi işimizi görsün dedik, değsin yani o sebeble 250 de karar kıldık.. güne başlamamış olsaydım emin ol o 1250 tl birikmez, ha ufaktan atardım köşeye ama o 250 tl olmaz 100 - 150 falan olurdu.. gün iyidir..
Geçen hafta biz işyerinde arkadaşlarla girelim dedik.evet bi işimizi görsün dedik, değsin yani o sebeble 250 de karar kıldık.. güne başlamamış olsaydım emin ol o 1250 tl birikmez, ha ufaktan atardım köşeye ama o 250 tl olmaz 100 - 150 falan olurdu.. gün iyidir..
borç falan da varsa fazla gelebilir evet.. bizim de hem ev kredisi, hem öğrenim kredisi hem de kredi kartı ödemeleri oluyor her ay..ama çok şükür yetiyor son aylarda.. yavaştan rahatladığımızı hissediyorum.. hele şu kiralık evden de çıkarsak 500 tl de cepte kalacak inşallah..Geçen hafta biz işyerinde arkadaşlarla girelim dedik.
7 8 kişi.100 tl olsun dedim az buldular 200 tl olsun fazlasını veremem dedim.
Önce tamam dediler kura çekecektik.aramızda 500 vermek şsteyen vardı.
Sonra vazgeçmişler 500 e girdi 7 kişi.bana da dediler ama 500 bana çok fazla.
Yani ben yine günsüzkaldım.
sağol canım evet hayırlısı el işimi yapıyorsun bende bi ara keçeden dolap süsleri yapıp atmıştım ara verdim yoruluyorum işte ek gelir oluyoduCanım üzücü olmuş senin adına.
Üzülme vardır herşey de bir hayır.
Sonra dinlenirsin inşallah.
Ehehem yemekleri bana danışın tabi sevinirim, hepsini yapmayı bilmesemde
Çoğu zaman tarif verecek oluyor um
Telefon dan girdiğim için zor oluyor yazması
Benimde bayram sonuna kadar 30 tl m var
20 si bebek süslemeleri den geldi,eşim yapar ben el koyarım
40 küsür daha alacağım var ama söyleyemedim kıza
He birde limiti sıfırlanmış kredi kartım var.
O para bana yetmez eşimden isterim ne yapayım
geçmiş olsun canımAyy hastaneye 453 TL ödedim dün söylemeyi unuttum resmen böğrüme öküz oturdu
aynıymışız bende 1,65 kilo 68 di zayıflamışım 66-67 açlık toklu arası ama 60 eski kilomdu eski kiloma inmek istiyorum tekrar hamile olursam düşünemiyorum çok kilo alıyorum 20 kilo almıştım ilk doğumumdaLimonlutarcinlikek çok geçmiş olsun canım.
Sağlık olsun boşver parayı biz kazanıyoruz.
Kızlar ben bu haftadan çok sıkıldım yav bugunu sayma kaldı 3 gün.pöffffff
İftarda evde olmasını özledim.
Canımın çektiklerini de yapıyordum hem
Dün akşam burada tavuk kanat kızartma ve köfte patates
Pilav makarna vardı.
Her daim 2 çeşit ana yemek 2 çeşit pilav yada börek çıkıyor.
Yemeklerimiz güzel.
Tatlı da 2 çeşit oluyor, yoğurt veya ayran sabit zaten.salata bar da var.
Yani aç kalamıyor insan çok şükür.
Ben genelde az aldığım için usta dalga geçiyor senden çok kar ediyor uz diye.
Ama nasıl hala şişmanım bilmiyorum ya gerçekten hareketli de bir insanım.
1.65 e 68 69 kiloyum.
Keşke biraz zayıflasam.
Kuruyemişte aldırıyo canımBen 7 8 senedir aynı kilodayım.
Metabolizma m da hızlı.
Pilav felan sevmiyorum tatlı ile de aram yok iftara çıkıyor almıyor um bile
Makarna falan da yemem tabak tabak.
Enn adamakıllı yediği m şey kahvaltılık bol meyve ve kuruyemiş
Geçmiş olsunHayırlı geceler kızlar
Tüm gün evde değildim. Annemde biraz rahatsızdı. İftar vakti anca eve gelebildik. Yemek yapmayı hiç gözüm almadı. Dışarıdan mı söylesek diyordum ki annem boşver evde bir şeyler hallederiz dedi.
Hemen bir erişte haşladık. Yanınada buzluktan köfte çıkarıp kızarttık. 20 dk da yemeği hazırlamış olduk. Süzme yoğurt ve salata ile yedik.
Buzlukta bir şeylerin hazır olması cidden kurtarıcı oluyor.
@limonlutarcinlikek geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.
Bugün marketten 1 kilo döğme, süzme yoğurt, cips, çikolata ve pide alıp 20 TL ödedik. Tek harcamamız buydu.
Gün çok iyi oluyorda hem girecek kimse yok hem para yokkızlar 250 tl gün parası vererek güne bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım.. 5 kişiyiz. ağustosta elime 1250 tl gelecek.
o 500 tl biyerlere gidiyo canım hiç farkında olmuyorsun aynı şekilde bizde öyleydikborç falan da varsa fazla gelebilir evet.. bizim de hem ev kredisi, hem öğrenim kredisi hem de kredi kartı ödemeleri oluyor her ay..ama çok şükür yetiyor son aylarda.. yavaştan rahatladığımızı hissediyorum.. hele şu kiralık evden de çıkarsak 500 tl de cepte kalacak inşallah..
Genelde bekarlar girdi zatenborç falan da varsa fazla gelebilir evet.. bizim de hem ev kredisi, hem öğrenim kredisi hem de kredi kartı ödemeleri oluyor her ay..ama çok şükür yetiyor son aylarda.. yavaştan rahatladığımızı hissediyorum.. hele şu kiralık evden de çıkarsak 500 tl de cepte kalacak inşallah..
Eşim yapıyor canım. Kokulu taştan saksı,sağol canım evet hayırlısı el işimi yapıyorsun bende bi ara keçeden dolap süsleri yapıp atmıştım ara verdim yoruluyorum işte ek gelir oluyodu
geçmiş olsun canım
aynıymışız bende 1,65 kilo 68 di zayıflamışım 66-67 açlık toklu arası ama 60 eski kilomdu eski kiloma inmek istiyorum tekrar hamile olursam düşünemiyorum çok kilo alıyorum 20 kilo almıştım ilk doğumumda
Kuruyemişte aldırıyo canım
Geçmiş olsun
Gün çok iyi oluyorda hem girecek kimse yok hem para yok
o 500 tl biyerlere gidiyo canım hiç farkında olmuyorsun aynı şekilde bizde öyleydik
işte eğer 500 tl biriktirebiliyorsan sorun yok, ama gün olmaynca istikrarlı olamıyorum ben:)Genelde bekarlar girdi zaten
Evli biri var 1 tane,ona da 500 tl kira geliyor muş onu değerlendirmek için girdi.
Eşim dedi her ay 500 biriktiriyorsun zaten gerek yok dedi,bende bana 500 çok geldiği için girmek istemedim zaten.
Canım çok şükür biz şubatta ev kredisini kapattık.işte eğer 500 tl biriktirebiliyorsan sorun yok, ama gün olmaynca istikrarlı olamıyorum ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?