Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gece sahurda ekmek yoktu evde
Bende tereyağlı erişte yaptım enfes olmuşş
Yalnız elimin ayarı yok 2 kişiyiz 5 kişilik yapmışım.
Bu sahurda da onu yeriz.
Kavun bşrde kahvaltı lık yeter.
İftara yokuz nasılsa

ah kızlaarr..
bi ara bende buralardaydım ama şimdi nereye harcıyorum ne alıyorum belli değil
ama yinede her ay 1gr altın alıp atıyorum kenara
düğün işim bittikten sonra hemen gelicem buraya

akşamane yemek yapsam derdindeyim yine:) aslında tavuk but var biraz da bulgur yanına da şu kaç zamandır niyetlenipte yapamadığım mantıyı yapma zamanı geldi sanırım. bi de salata yaptım mı tamamdır.. aaaaa baksana yemek fikri bile oluştu hemen..

250tl cok iyi bence bizde 100 tl yapıyoduk toplu para her zaman için cok daha faydalı
evet bi işimizi görsün dedik, değsin yani o sebeble 250 de karar kıldık.. güne başlamamış olsaydım emin ol o 1250 tl birikmez, ha ufaktan atardım köşeye ama o 250 tl olmaz 100 - 150 falan olurdu.. gün iyidir..

bencede böyle mecbur gibi oluyo o parayı yok sayıyosun kesin toplanıyo

Geçen hafta biz işyerinde arkadaşlarla girelim dedik.
7 8 kişi.100 tl olsun dedim az buldular 200 tl olsun fazlasını veremem dedim.
Önce tamam dediler kura çekecektik.aramızda 500 vermek şsteyen vardı.
Sonra vazgeçmişler 500 e girdi 7 kişi.bana da dediler ama 500 bana çok fazla.
Yani ben yine günsüz kaldım.

borç falan da varsa fazla gelebilir evet.. bizim de hem ev kredisi, hem öğrenim kredisi hem de kredi kartı ödemeleri oluyor her ay..ama çok şükür yetiyor son aylarda.. yavaştan rahatladığımızı hissediyorum.. hele şu kiralık evden de çıkarsak 500 tl de cepte kalacak inşallah..

sağol canım evet hayırlısı el işimi yapıyorsun bende bi ara keçeden dolap süsleri yapıp atmıştım ara verdim yoruluyorum işte ek gelir oluyodu
Ayy hastaneye 453 TL ödedim dün söylemeyi unuttum resmen böğrüme öküz oturdu
geçmiş olsun canım
aynıymışız bende 1,65 kilo 68 di zayıflamışım 66-67 açlık toklu arası ama 60 eski kilomdu eski kiloma inmek istiyorum tekrar hamile olursam düşünemiyorum çok kilo alıyorum 20 kilo almıştım ilk doğumumda
Kuruyemişte aldırıyo canım
Geçmiş olsun
kızlar 250 tl gün parası vererek güne bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım.. 5 kişiyiz. ağustosta elime 1250 tl gelecek.
Gün çok iyi oluyorda hem girecek kimse yok hem para yok
o 500 tl biyerlere gidiyo canım hiç farkında olmuyorsun aynı şekilde bizde öyleydik

Genelde bekarlar girdi zaten
Evli biri var 1 tane,ona da 500 tl kira geliyor muş onu değerlendirmek için girdi.

Eşim dedi her ay 500 biriktiriyorsun zaten gerek yok dedi,bende bana 500 çok geldiği için girmek istemedim zaten.

Eşim yapıyor canım. Kokulu taştan saksı,
Yeni doğan bebekler için magnet süs,bende el koyuyor um parasına
Anneler Günü için saksılı tekli gül vb şeyler.
Kuruyemişi azaltayım bari

Genelde bekarlar girdi zaten
Evli biri var 1 tane,ona da 500 tl kira geliyor muş onu değerlendirmek için girdi.

Eşim dedi her ay 500 biriktiriyorsun zaten gerek yok dedi,bende bana 500 çok geldiği için girmek istemedim zaten.
işte eğer 500 tl biriktirebiliyorsan sorun yok, ama gün olmaynca istikrarlı olamıyorum ben:)

işte eğer 500 tl biriktirebiliyorsan sorun yok, ama gün olmaynca istikrarlı olamıyorum ben:)
Canım çok şükür biz şubatta ev kredisini kapattık.
Kaynıma borcumuz var o da hazır gibi.
Bakıcıya para vericem bundan sonra.
Eşiminki ile geçinsek
Benim maaşımdan kalanı birikim yapacağız inşallah.
Darısı başınıza.4 seneydi 1 5 senede kapattık. Ama tabi oğlumun sünnet paraları falan hepsi gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…