- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
- 158
Tesadüf demeyelimde tevafuk diyelim canım bence biz ona. Benim tesettüre girmeme bir arkadaşım vesile olmuştu. Seni tanımam çok büyük bir tesadüf dediğimde; tesadüf değil, tevafuk demişti.Ben bugun de kv de gidicem iftara. Esimin amcasi gelecek kv ye iftara bizi de cagirdi.
Gecen hafta cumartesiden beri sadece persembe evde yemek yaptim. Onun haricinde hep davet edildik.
Onumuzdeki hafta da simdiden 3 gunum dolu.
Pazartesi edirne turu yapilacak oraya gidecegim.
Camiler gezilecek. Tamda namazi kosustugumuz zamana denk gelmesi tesaduf mu yoksa. Gitmisken selimiye de namazimizi da kilip geliriz.
Simdi kizimi yikadim. Karnuni doyurdum birazdan uyutucam. Kalkinca da kv ye gideriz
Allah acil şifalar versin cnmSelam kızlar biz eve yeni geldik
Serum takıldı röntgen çekildi
Malum Nalet illet bronşit
Bi bırakmadı yakamızı.
Çok şükür biraz daha iyi.
Eve geldik acıktım dedi
İşyerine haber verdim geç gelicem diye
Ama araç bulamadım,arkadaşımız biryere gşdecek yok o saatte,taksiye de değmez, gitmeyeceğim iftara evde yiz.
Dolapta haşlanmış makarnam var sarımsaklı yoğurt eklerim
Birde patates yemeği Salata yaparım
Ramazan pidesi de aldım gelirken
Kavun keserim
Bugunde böyle olsun ne yapayım
1 haftadır iftara evde yoktum ki.
Bugunku harcamam
25 tl eczane
Yol bakkal 7 tl
+işe gitmediğim için kesilecek günüm.
Sağlık olsun ne yapalım.
Bende sahura kadar uyumadım.
Çok halsızım çok yoruldum hastanede
Oruçlu yum.
Amin canım.Allah acil şifalar versin cnm
Canimm bana tantuni yi nasıl yaptığını anlatirmisinsempatik_kiz
Valla tüylerim diken diken oldu...Kizlar watsapta arkadaslarimla grup sohbeti yapiyoruz. İşe bak ki orda yazdi bi arkadaş bu hafta bi gece kadir gecesi o gün tam bilinmiyormuş beraber sırayla dua edelim namaz kilalim bari bu hafta dedi. Bende onlara durumumu yazdım iki gündür namaz konusunun beni.nasil etkiledigini falan bahsettim. Baktim biri diyo tevafuk olmus o ne dedim tesadüf gibi diyipsempatik_kiz 'ın açıklamasını yapti. Simdi birde burdan okudum. Bence bunlar bana bi işaret :)
Yeter cnm yeter eline sağlıkİlk namazımı kildim cok şükür. Tum tavuğumu da soslayip fırına sürdüm. Çorbam da oldu ama sanki bu sefer biraz sulu oldu az yogun yani, mercimek corbasi. Altını açtım yine patates atmayi unutmusum bi parça patates koydum kayniyor şuan. Yarim saat.sonra pilav da yaparim. Turşu ve içecekler de koydum mu yeter herhalde
Canım benim okudum Allah rahmet eylesin insallahYazdiklarinizi aglayarak okudum...
Ne guzel seyler yazmissiniz kizlar...
Bugun isyerinden bir arkadas daha 40li yaslarinda kanser tedavisi goruyordu dun vefat etti dun hastahaneye bugunde cenaze namazina gittik...
Sira sira kabirleri gorunce hayatimizin ne kadar bos seylere kafamizi taktigimizi ne kadar kucuk seylere uzuldugumuzu bir kez daha hatirladim... ve sizin konustugunuz dakikalarda burayi okumadan arkadaslarla namaz konusunu konusuyoduk...kilamiyoruz kuran okuyamiyoruz oruc tutamiyoruz diye. Ben bu zamana kadar orucumu malum gunler disinda hic aksatmadim.ama bu sene rahatsizligimdan dolagi tutamadim. Lisede ve uni.nin ilk yillarinda namazimi hatta kilamadiklarimi kiliyordum ama sizinle ayni bahanelerden dolayi biraktim. Uzaklastikca uzaklastim. Benimde dedem bizimle yasardi ve eminim benden bir fatiha istedi sizinle ayni anlarda arkadaslarimla dedemi konustuk. Rica etsem dedeme de bi fatiha okur musunuz. Ismi Hasan... cok severdim namazini hic aksatmazdi hep kilardi. Ve bende namaza baslamayi cok istiyorum. Kuran okumayi dua etmeyi... Allahim insallah zelalke.nin vesilesiyle bu dini gorevimizi layikiyla yapmayi nasip eder.
Sizleri cok cok seviyorum. Birbirimizle yuzguze gorusemesekte yasadiginiz duygulari taaa icimde hissediyorum. Gozlerim dolu dolu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?