Küçük Düşün Büyük Olsun!

Herkesin yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum
Canlarım benim
Allah olmuslerimize rahmet etsin bak hepsi bizden dua istedi
Allahım hepimize eksiklerimizi tamamlamayı nasip etsin
Cok etkilendim yazdıklarınızdan
Namaz kılanlar dua etsin de biz de kılalım inşallah
Ben oruçta çok zorlanıyorum bi kaç kere denedim çok hasta oldum akşam saatine doğru
Şekerim düzensiz migrenim de var aksama kadar bana malesef çok zor geciyo öyle olunca da işin maneviyatına varamiyorum
Yaşım genc ama böyle
Bi de kucuklukten alismamistim
İnşallah bu diyetle düzelir seneye nasip olur
Hepimiz birbirimize dua edelim
Sizi çok seviyorum

Ahh eski topraklar yoksulluk yokluk.
Ve bizim doyamadigimiz sevdiklerimiz.
Allah rahmet eylesin.
Dogrudur gorunur bence.

Simdi ahh keske olsada iftarlarda agirlasam yedirsem yikasam giydirsem mis gibi diyorum.
Alsam gezdirsem koylere gotursem
Hersey icin nasil gec.
Ah bu keskeler.
Ahh ölüm.
Her hali soguk.

Yaptigim yemekleri cok severdi.
Yikadigim camasirlari
Ben yemek mi yapiyorum yahu ogreniyorum olsa olsa derdim olurmu annenden benden guzel yapiyosun derdi
Kotude olsa kotu demezdi asla.
Yuceltirdi hep bizi
Kaynanamda yaptigim yemegi dokmustu kotu diye.
O da yasli o da
Gelde bunlari bir tut simdi.

Boyle pisti oynardik biz keyfi babannem ben pistiden anlamam kapti kacti bilirim derdi oynardi bizle.
Hadi bi dilik tut sana fal acalim derdik hadi acin bakalim derdi.

Kaynanamin yaninda elime pisti kagidi alsam bi kumariniz eksikti heh baska diyordu
Okadar agir seyler soyluyorduki dersin ben kumar oynuyorum parasina bahsine falan abartiyordu.
Tavla okey oynamak ohoo kumarci oluyoduk.

Babannem hic oyle degildi
Yaninda ojemizi surerdik makyaj yapardik giyinir suslenirdik herkese anlayisliydi.

Herkese saygi duyuyordu.
Karismazdi.

Keske onun gibi olabilsem.

Amin canim

Nebilim ya dusunuyorum bende Allahima cok sukur haram yemiyoruz hirsizlik yapmiyoruz kimsenin hakkinda malinda gozumuz yok cok sukur.
Kendi halimizde insanlariz.
InsAllah bu maneviyatimizda dahada temellenir dahada buyur.
Allahin sevdigi kullardan oluruz.
O affeden bizde kullariz.

İnsanlar işte farklı karakterler, Kötüleri görücez ki iyilerin kıymetini bilelim..
Hadi artık birer dua okuyalım gönderelim...
Kendimize gelelim...
Rabbim mekanlarını cennet eylesin.

Rabbim tüm ölmüşlerimizin mekanını cennet eylesin canım..
Bizlerinde gönlümüzden geçirdiklerimizi dua, dualrımızı kabul etsin inşalllah.

Allah gönlune ferahlik,yuregine iman versin canım. Bu mübarek ayda namaza başlayabilirsin mesela bir yerden başlarsan gerisi gelir sen kendini ruhen hazırla yeterki , istekli ol ınsallh manen huzurlu olursun..

nora2010 çok geçmiş olsun.
Kızlar çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz layıkıyla yerine getirebiliriz dini görevlerimizi. Allah kabul eder mi, doğru mu yaptım yanlış mı diye düşünmeden biryerden başlayın. O huzuru bulunca isteseniz de bırakamayacaksınız zaten.
Bildiklerimi gerçek isimleri ile bilmediklerini buradaki nickleri ile dualarıma katacağım.
Öpüyorum hepinizi

Teşekkürler canımm

Ben bu konuyu sizinle boşuna paylaşmak istemedim, beni hiç sasirtmadiniz. İyiki varsınız. Hepinizi okudum içim açıldı. Gözlerim dolu dolu şuan. Çok karışık duygular içindeyim. Bana ışık oldunuz, ben şimdi eve geldim, temizlik yapacam sonra duş alır namazima başlarım insallah. Hepinizi dualarıma katacam...

Merhaba kızlar bayağı konuşmuşsunuz
Umarım hepimiz istediğimiz iç huzuru buluruz
Herkesin farklı yaşamları bakış açıları var fakat zaman zaman aynı sıkıntıları yaşıyoruz

Günü alışverişler açıtık
Kızlarıma terlik aldım geçen senekiler küçülmüştü ikisi 30 tl
Kendime kapri aldım 20 tl

Evettt aksam menulerini alalim
zelalke tabi yine hazir yiyici :)

Dunden mercimek corbam var.

Pılav yapicam.

1 butun tavugu parcalatmistim alirken eve gelincede 3 e boldum ben o parcalari 3seferde pisirmek icin.
Ondan cikardim 5parca kadar soslayip marine edip kendi suyunda yaginda pisiricem.
Guvec kabinda patlican oturtmada yapicam.

Malzemeleri cikardim bismillah der girisirim artik.

Erbaslar tras olmaya gitti berbere.
Haydi bakalim start.

bende bugün zelalkeye uydum. hazırcıyım kv ye gidicez.. şaka maka pazartesiden beri yemek yapmıyorum haaa sahur da yok, asıl hazırcı benmişim. dün yemek yok diye patates kızarttık çay demledik kahvaltılık çıkardık. Ama yarına yapmam lazım bu pazar çalışıyorum ben.

Naptiniz kızlar
Ben mercimek çorbası yapıcam taze fasulye yapıcam inşallah pilav var zaten cacık da yaparım

Ütülerimi yaptım
Yeni bikaç para bişey aldığımız için bi baktım aski yetmiyor
Çok gicik oldum
Tam sıfır harcama yazcaktim buraya
Bi milyoncuya gidip aski alcam

Bayramda giderken bavula koycaklarimi unutmamak için not defterine yazdım

Haftaya bayram için gidicez diye buzdolabında ne varsa yememiz lazım
Pazara markete gitmek yok diye kendime kural koydum
Evden takılırım inşallah

Aaa bu sefer evdeyim kizlar, gerci evde olmam için sebeb var.. köyden kuzenlerim yarin sinava girmek için geldiler. Bende kalacaklar. Ben de aksam firinda tüm tavuk, çorba, pilav yapmaya karar verdim. Simdi bim ee inip eksikleri alayim, bim kartimda var oh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…