günaydın kızlar . okuya okuya anca bitirdim valla ama sayfalar birinkince güzel oluyor . sizlere bi akıl danışayım kardeşimle ortak bi iş yapmak istiyorum yani herşey ona ait ama hobi dükkanı tarzı bişey diye düşünüyoruz ben el işi yapmayı falan uğraşmayı seviyorum sizce günümüzde en çok iş yapan sektör nedir. gıda mı ,bebek mi, süsler mi
Foto çekmek hiç aklıma gelmedi :) Zaten bir anda patlatmaya karar verdik :) 220 tane 1 tl vardı gerisi kağıt para idi :) bozukları 50- 50-50-50-20 tl olarak poşetledim ve oğlum Bim'de bütünletti onları :) Çok zevkli idi patlatması ve sayması :)resim yokmu:)
peki yapılmış ürünler mi daha iyi olur yani sıra hobi malzmeleri falanda satmak mı gerekhobi dükkanı bende acmak istiyorum.
Gıda risk bencegünaydın kızlar . okuya okuya anca bitirdim valla ama sayfalar birinkince güzel oluyor . sizlere bi akıl danışayım kardeşimle ortak bi iş yapmak istiyorum yani herşey ona ait ama hobi dükkanı tarzı bişey diye düşünüyoruz ben el işi yapmayı falan uğraşmayı seviyorum sizce günümüzde en çok iş yapan sektör nedir. gıda mı ,bebek mi, süsler mi
peki yapılmış ürünler mi daha iyi olur yani sıra hobi malzmeleri falanda satmak mı gerek
Bence ig basla dukkan acmak kolay degil.Teşekkür ederim canlar. Bi fikir oluştu sağolun
Merhaba hanımlar
Epeydir gelmiyordum bağışlayın beni
Gelmediğim süre içinde neler yaptık kısaca anlatayım.
Biz bozuk para kumbaramızı patlattık. 1300 lira. Doğruca bankaya yatırdık. Allah bereket versin.
Yeni bir kumbaraya başladık.
Geçen hafta kızımın doğumgünüydü. Kayınvalide bebekler için olan burma bileziklerden taktı sağolsun. 150 lira da komşum harçlık verdi. Onlar da bu hafta bankaya kasaya gidecek.
130 lira pastaya, 100 lira süslemelere harcadık. Elbisesi kayınvalideden geldi.
Kızımın 1 yaş doktor kontrolü için 175 lira harcadık.
Gene haziran ayı içerisinds benim ve eşimin doğumgünleri vardı. Hediye aldık birbirimize. Ona harcadık biraz.
Bu ayki araba kredimizi ödedik. Kredi kartlarından birini ödedik. 1250 lira geldi kredi kartının birisi. Ben dd hepsini ödedim diye eşim bana kızdı. Ne gerek varmış hepsini yatırmaya. Sonra sıkışırmışız nakite. Her ay kızıyor ama ben onu sallamıyorum. Haciz gelmiyorsa benim sayemde.
Yarın kızımın göz muayenesi var. Muhtemelen 175 lira ona vercem. Akşam da arkadaşlarımızla iftar yapacağız dışarıda. Bakalım hesap ne gelecek.
Özellikle ramazanda dışarıda iftar yapmayı sevmiyorum, çok para verip daha az kaliteli hizmet alıyoruz. Ama arkadaşlarımızla çok samimiyiz. Görüşmemiz lazım.
Bir miktar fitre vereceğiz gücümüz yettikçe çok şükür.
Bir de 110 liralık kitap aldım geçen hafta.
Akşama da iftara annemlerle komşular gelecek.
Güveçte etli taze fasulye, fırında köfte patates, pirinç pilavı, tarhana çorbası, salata ve fırın sütlaç menüm
Bende durumlar böyle.
Nasılsınız kızlar?
Ramazanda bende dışarıda iftar yapmayı sevmiyorum, çok acıyorum o paralara
Ramazan benim için paylaşmak demek, çoktan alıp azı arttırmak demek, ne anladım yemediğim bir sürü meze ile yaptığım iftarlardan?
Bende kumbaraya para atıyorum ama ben, ufak ufak açıp dövize çeviriyorum, 1 gr altın için bile beklemeye sabrım yok, 5 /10 döviz alıyorum, 1300 tl yi güle güle harcayın, keşke dayanabilsemde birikse..
Bizim büyük bir tane konserve kavanozu gibi açılmayan bir kumbaramız vardı. Onu arada bir turtıklayamıyorduk. Biriktirmek kolay oldu o yüzden. Babama iki çeyrek altın borcum var. 1 çeyrek kuzenimin düğününe, 1 çeyrek de arkadaşımızın doğumuna takacağız. 4 çeyrek almam lazım bu ay.
Bir de kurban parası var. Şimdiden dert oldu bana. Öğrenim kredisi de ödüyoruz bir de üstüne.
Ben aslinda tl olarak tutmayi sevmiyorum,yoksa kumbaradan cikan para aylarca duruyor ama acilmayan kumbara denemek istiyorum bakalim hemen kiracakmiyim:)
Evet kurban parasi geliyor, yazin dugunler kisin yakit masrafi ile.yer degistiriyor
Benimde ogrenim borcum var annem oduyor yapilandirma yaptik bi bitse de kurtulsak..
Merhaba kızlar
Bugün disardaydim sadece yol parası harcadım
Akbilime para yükledim
Kumbarama 15 lira attım
100 lira oldu çok şükür
Devam edicem inşallah
Ne kadar çok biriktirmissiniz inşallah benim de öyle olur
Benim de bi çeyrek almam lazım
Bi bebek görmeye gidicez
Akşama zeytinyağlı kabak yapcam yanına da bulgur pilavı falan yaparim
Herkese hayırlı iftarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?