- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
canim benim ogrenim kredisi daha cooookkk var, yeni basladim ödemeye.. bu arada eşim hazir aldığı limonatayi icmedi, benim yaptigima bayıldı, hatta kızdı ramazan boyunca neden yapmadin enfes birsey bu dedi :))Bayram öncesi benim de pazar yapmam lazım. Güle güle ye aldıklarını
Bence de çok para. Ama işyeri ile gittiğimiz için yemeğe mecbur gibi oldu bizimki.
Senin de mi var? Ne zaman bitecekse?
Ben de limonata yaptım geçenlerde, ama istediğim gibi olmadı. Tadınca nasıl olduğunu söyler misin?
Oğlun hasta mı? Neyi var? Geçmiş olsun.
On numara hatunsun.
@limonlutarcinlikek sormustu ama ben de merak ediyorum demistim.. dediğin sungere bakacam bulurum insallahhCanım cam ocak temizliğini sen mi sormuştun?zelalke
Benim cam değil ama internette gordum
Parex magic sünger varmış simli gibi o hiç çizmeden temizliyomuş bi bak istersen
Kızlar ben size limobata tarifi veriyim
Limonlar kabuklariyla güzelce yıkayın
Sonra 4 ebolun
Çekirdekleri çıkarın
Rondoya koyun üstüne de seker ekleyin
Şekeri yle beraber Rondodan gecirin
Sonra sürahinin üstüne tel süzgu koyun
O rondondan çektiğiniz şekerli limonları süzülen geçirin
Sonra suyla açın
Şekerine suyuna bakıp düzeltin
Buna çilek de ekleyebilirsiniz bir iki tane rondodan geçerken
Öyle de güzel pembe oluyo
Ben böyle yapiyorum
canim benim ogrenim kredisi daha cooookkk var, yeni basladim ödemeye.. bu arada eşim hazir aldığı limonatayi icmedi, benim yaptigima bayıldı, hatta kızdı ramazan boyunca neden yapmadin enfes birsey bu dedi :))
@limonlutarcinlikek sormustu ama ben de merak ediyorum demistim.. dediğin sungere bakacam bulurum insallahh
Canım ben iki tane donmuş limonu bölüyorum bi su bardagindan buraz daha az seker koyup rondodan gecirdim, ha ben cok az da nane attim rondoya bir yaprak yeter maksat az aroma olsun.. sonra harcı 1.5 litre suyla karıştırıp süzüyorum. Mis gibi limonata elde edilir :) afiyet olsunDeneyeceğim. Çok teşekkür ediyorum. Benim tek tereddütüm şeker ilavesi. Biz şekeri hayatımızdan çıkardık. Ama gene de az şeker oluyorsa katarım sorun olmaz. 4 limona ne kadad şeker koydun acaba?
Limonta gibisi yok. Sen nasıl yaptın?
Tarif verenler ellerinize sağlık ben de denicemCanım ben iki tane donmuş limonu bölüyorum bi su bardagindan buraz daha az seker koyup rondodan gecirdim, ha ben cok az da nane attim rondoya bir yaprak yeter maksat az aroma olsun.. sonra harcı 1.5 litre suyla karıştırıp süzüyorum. Mis gibi limonata elde edilir :) afiyet olsun
Afiyet bal şeker olsun :))Tarif verenler ellerinize sağlık ben de denicem
Canım ben iki tane donmuş limonu bölüyorum bi su bardagindan buraz daha az seker koyup rondodan gecirdim, ha ben cok az da nane attim rondoya bir yaprak yeter maksat az aroma olsun.. sonra harcı 1.5 litre suyla karıştırıp süzüyorum. Mis gibi limonata elde edilir :) afiyet olsun
Merhaba hanımlar
haftasonu iftar davetimi başarıyla atlattım 11 kişi ağırladım
yemekler yetti ve beğenildi
haftasonum temizlik yemek derleme toplamayla geçti dışarı bile çıkmadım
bugün pazarda 30 tl harcadım peynir,salatalık,kiraz,patlıcan,kabak ve buzluğa koymak için 3 kilo bezelye aldım kilosu 1.65tl den
ben yaklaşık 1 buçuk senedir ihtiyaç dışı kıyafet almıyorum
1 siyah pantolon 2 tane de kışlık ayakkabı aldım bu süreçte o kadar
doğumgünü hediyesi vs gelenler oldu onlar baya işimi gördü
zamanında her avmye gidişimde sanki zorundaymış gibi mangodan kotondan bişeyler alırdım artık girmiyorum bile duyduğuma göre baya pahalılanmış mağazalar
artık sadece elimdekileri değerlendiriyorum o kadar çok almışım ki aynıı pantolonun 4 rengi aynı göleğin 3 farklı deseni vs onlar üstümde paralanana kadar almayı düşünmüyorum
1 sezon giymediysem o kıyafeti elden çıkarıyorum
daha minimalist az eşyayla yaşamak lazım
Çocuk uyudu Allahın izniyle bende uyuyacağım. Sizden ricam benim için dua eder misiniz ilk defa birilerine dedim ama gerçekten skıntıdayım yarın genel müdür yardımcısı ile görüşeceğim tayin için hergün 3saat yol çekiyorum ve çocuklarımdan uzak kalıyorum. RABBİM şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin herkesin gönlündekini nasip etsin hayırsız ise hayırlıya çevirsin Amin
Limonata yaptım, rengi falan güzel, bakalim iftarda tadina bakacam umarum güzel olmustur. Esimde almış marketten. Karsilastiracaz hangisi güzel degerlendirecez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?