- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
sempatik_kiz dikkatimi ceken uyelerdensin, seninle uzun uzun sohbet etmek isterim. Ozellikle dolabini merak ediyorum, kiyafetlerin ne kdr olmasi senin icin yeterli? Bende ferahlamak dolabimi rahatlatmak istiyorum.
Merhaba kızlar
Bes geri yatmış sonunda.
Kızlar bi üye vardı. Eşi Amerika'ya gidiyordu. O da yerleşecekti galiba. Ay kimdi o. Kafama takıldı.
Y yediveren14 hakkında hayırlısı inşallah
Geri dönmene sevindim. Rabbim, Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahSelam bayanlar epeydir yoktum size haber veremedim, hakkınızı helal edin. Ben kalp rahatsızlığım vardı hastaneye yatmam gerekti anjiyo oldum sonuç olarak Mitral kapakta gevşeklik var, kalpte kireçlenme var, ritm bozukluğu var...
Ben hesabımı kapatmıştım sağlık problemlerim var diye hatta üyeliği iptal ettirdim.
Şükürler olsun bu günümüze sağlık gibisi yok ben bunu bir kez daha anladım.
Allah hepimizi sağlıcakla ailelerimize, sevdiklerimizle birlikte bayrama kavuştursun.
Bayram sonrası inşallah daha aktif yazarım.
Şimdiden kadir gecemiz, bayramımız mübarek olsun.
Hepinizi çok seviyorum arkadaşlarım allahım sizlerden razı olsun.
Sevgiler selamlar...
Hakkinda hayirlisi olsun canimÇocuk uyudu Allahın izniyle bende uyuyacağım. Sizden ricam benim için dua eder misiniz ilk defa birilerine dedim ama gerçekten skıntıdayım yarın genel müdür yardımcısı ile görüşeceğim tayin için hergün 3saat yol çekiyorum ve çocuklarımdan uzak kalıyorum. RABBİM şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin herkesin gönlündekini nasip etsin hayırsız ise hayırlıya çevirsin Amin
Merhaba kızlar
Bes geri yatmış sonunda.
Kızlar bi üye vardı. Eşi Amerika'ya gidiyordu. O da yerleşecekti galiba. Ay kimdi o. Kafama takıldı.
Y yediveren14 hakkında hayırlısı inşallah
Canim cok gecmis olsunSelam bayanlar epeydir yoktum size haber veremedim, hakkınızı helal edin. Ben kalp rahatsızlığım vardı hastaneye yatmam gerekti anjiyo oldum sonuç olarak Mitral kapakta gevşeklik var, kalpte kireçlenme var, ritm bozukluğu var...
Ben hesabımı kapatmıştım sağlık problemlerim var diye hatta üyeliği iptal ettirdim.
Allah hepimizi sağlıcakla ailelerimize, sevdiklerimizle birlikte bayrama kavuştursun.
Sevgiler selamlar...
Elbette bende çok memnun olurum.
Gardırop konusuna gelince; şu kadar elbise, şu kadar etek diye sayı belirtmek pek doğru gelmiyor. Sonuçta herkesin mesleği, çevresi, bulunduğu ortam ve yaşam tarzı birbirinden çok farklı. Haliyle bu tarz gereksinimler de kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Ama az ve öz olmalı.
Dikkat ettiğim bir şey var ki genel olarak dolap ferahlatmak isteyenler (bende dahil); tüketim odaklı,kendi vücudunu tanımayan, kişisel stilini henüz oturtamamış, insanlar.Söylediğim belki herkes için geçerli değil. Ama büyük bir çoğunluk için geçerli.
İnsanın kendi stilini oluşturması zaman alıyor. Yaş ilerledikçe, gezdikçe, gördükçe, okudukça öğrenilen her şey stilimizin bir parçası haline geliyor ve belli bir yaştan sonra insan gerçekten minimalist yaşamak istiyor (Böyle yazıncada kendimi 50 yaşında hissettim yaa, daha 26 yaşındayım ben)
Zaman içinde kendimi tanıdım. Neyi giyip, neyi giymeyeceğimi çok iyi biliyorum. Önceden bir ayakkabı beğeniyorsam birde indirimde yakalıyorsam mutlaka benim olmalıydı o ayakkabı. Sanırım biz kadınlar sadece sahip olmayı seviyoruz. Ama şimdi değişti, eğer bir tane siyah topuklu ayakkabım varsa eskiyene kadar ikincisini asla almıyorum. Çünkü alsamda giymiyorum.
Önceden o ayakkabıyı almak beni inanılmaz mutlu ederdi. Ama artık rahatsız ediyor. Her sezon yeni bir trend çıkıyor. İndirimler hiç bitmiyor ve bizim dolaplarda dolup taşıyor. Bayanların gardırobunu incelesen 6 kapaklı bir dolap tamamen dolu. Ama sadece 2 kapaklık kıyafet giyilebiliyor. Neden çünkü modası geçti, sıkıldık, eskimedi, vermeye kıyamadım, henüz etiketi bile üstünde vs.. vs.. Ne dolapta ki kıyafet eksiliyor nede bizdeki mazeret.
Bu arada geçende bu şekilde yazımı görünce olayı cimriliğe çeviren, 5 parça kıyafetle hayat mı geçer vs diye özelden msj atanlar oldu. Bunu cimrilikten falan yapmıyorum. Sanıldığı gibi 2-3 parça kıyafetle bütün seneyi de geçirmiyorum. Ama dediğim gibi moda diye alınıp her sene ben tarzımı değiştireceğim demek yerine kendime bir stil oluşturdum. Az ve öz, kendimi içinde rahat hissettiğim sade parçalar kullanıyorum.
Bu demek değildir ki ömrümüzün sonuna kadar tek tip giyinmeliyiz. Biz nasıl değişip, kendimizi geliştiriyorsak tarzımızda değişebilir. Ama o dolaplar hınca hınç dolu olunca değişime izin bile veremiyoruz.
Kendimi kaptırıp çok uzun yazmışım. Sorduğun soruya istediğin cevapları verememiş olabilirim. Eğer sıkılmayıp sonuna kadar okuduysan hakkını helal et :)
@latiyya idi canım o. Henüz taşınmadılar ve kendisi şuan hamile. Bir bebiş daha gelicek topiğe
Elbette bende çok memnun olurum.
Gardırop konusuna gelince; şu kadar elbise, şu kadar etek diye sayı belirtmek pek doğru gelmiyor. Sonuçta herkesin mesleği, çevresi, bulunduğu ortam ve yaşam tarzı birbirinden çok farklı. Haliyle bu tarz gereksinimler de kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Ama az ve öz olmalı.
Dikkat ettiğim bir şey var ki genel olarak dolap ferahlatmak isteyenler (bende dahil); tüketim odaklı,kendi vücudunu tanımayan, kişisel stilini henüz oturtamamış, insanlar.Söylediğim belki herkes için geçerli değil. Ama büyük bir çoğunluk için geçerli.
İnsanın kendi stilini oluşturması zaman alıyor. Yaş ilerledikçe, gezdikçe, gördükçe, okudukça öğrenilen her şey stilimizin bir parçası haline geliyor ve belli bir yaştan sonra insan gerçekten minimalist yaşamak istiyor (Böyle yazıncada kendimi 50 yaşında hissettim yaa, daha 26 yaşındayım ben)
Zaman içinde kendimi tanıdım. Neyi giyip, neyi giymeyeceğimi çok iyi biliyorum. Önceden bir ayakkabı beğeniyorsam birde indirimde yakalıyorsam mutlaka benim olmalıydı o ayakkabı. Sanırım biz kadınlar sadece sahip olmayı seviyoruz. Ama şimdi değişti, eğer bir tane siyah topuklu ayakkabım varsa eskiyene kadar ikincisini asla almıyorum. Çünkü alsamda giymiyorum.
Önceden o ayakkabıyı almak beni inanılmaz mutlu ederdi. Ama artık rahatsız ediyor. Her sezon yeni bir trend çıkıyor. İndirimler hiç bitmiyor ve bizim dolaplarda dolup taşıyor. Bayanların gardırobunu incelesen 6 kapaklı bir dolap tamamen dolu. Ama sadece 2 kapaklık kıyafet giyilebiliyor. Neden çünkü modası geçti, sıkıldık, eskimedi, vermeye kıyamadım, henüz etiketi bile üstünde vs.. vs.. Ne dolapta ki kıyafet eksiliyor nede bizdeki mazeret.
Bu arada geçende bu şekilde yazımı görünce olayı cimriliğe çeviren, 5 parça kıyafetle hayat mı geçer vs diye özelden msj atanlar oldu. Bunu cimrilikten falan yapmıyorum. Sanıldığı gibi 2-3 parça kıyafetle bütün seneyi de geçirmiyorum. Ama dediğim gibi moda diye alınıp her sene ben tarzımı değiştireceğim demek yerine kendime bir stil oluşturdum. Az ve öz, kendimi içinde rahat hissettiğim sade parçalar kullanıyorum.
Bu demek değildir ki ömrümüzün sonuna kadar tek tip giyinmeliyiz. Biz nasıl değişip, kendimizi geliştiriyorsak tarzımızda değişebilir. Ama o dolaplar hınca hınç dolu olunca değişime izin bile veremiyoruz.
Kendimi kaptırıp çok uzun yazmışım. Sorduğun soruya istediğin cevapları verememiş olabilirim. Eğer sıkılmayıp sonuna kadar okuduysan hakkını helal et :)
@latiyya idi canım o. Henüz taşınmadılar ve kendisi şuan hamile. Bir bebiş daha gelicek topiğe
Selam bayanlar epeydir yoktum size haber veremedim, hakkınızı helal edin. Ben kalp rahatsızlığım vardı hastaneye yatmam gerekti anjiyo oldum sonuç olarak Mitral kapakta gevşeklik var, kalpte kireçlenme var, ritm bozukluğu var...
Sevgiler selamlar...
Günaydin sahurdan sonra sabaha karsi ne guzel yagdi mubarek.
Nerden baslasam ev toplamaya dusunuyorum
Saol cnm mantikliyatak odasından başla canım
Ben evde olsam öyle yapardım
Saol cnm mantikli
Esimde gitti baslayim bakalim.
Ben odayi once toplarim sonra dolap iclerini duzenlerim
Supururum en son toz alip vileda yapar cikarim.
Sende mi oyle yapiyorsun?
Arkadasimda gelicek bugun ondan saat 12ye kadar evim supurulsun silinsin toz alinsin istiyorum.
Ya surekli dagiliyor giysiler.Yatak toplarım
ardından toz alma ve ıvır zıvırları toplarlama
süpür sil bitiririm
Dolap içlerini her hafta yapamıyorum
zaten dolaba bir girince zor çıkıyorum işin içinden
sanırım ayıklama işini de tam bitiremedim ya hep kalabalık geliyor gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?