Küçük Düşün Büyük Olsun!

Mutlu haberlerini alırız insallahhhh

durkan canım çok geçmiş olsun.. rabbim şifa versin inşallah..
cikolatasoslukek canım limonata tarifi vermiştim yukarda.. tekrar yazayım. önceden dondurucuya attığım iki adet limonu (1 limon 1 portakal da olur) şöyle 10 dk dışarda bekletiyorum. böyle yapınca bölünmesi çok rahat oluyor. 4 e bölüyorum rondoya atıyorum. bir su bardağındanbiraz az şeker de rondoyo limonların üstüne döküyorum, taze naneden varsa 1 yaprak atıyorum, yoksa kuru nane de az olur maksat az aroma olması. bunları iyice inceltiyorum rondoda. sonra bi kaba aldığım 1,5 litre ( siz tadına göre daha az veya daha çok koyablirisiniz suyu ) ile rondodaki harcı karıştırıyorum şekerin iyice eridiğinden emin olunca onu ,nce elekten veya süzgeçten ya da varsa bendeki gibi beyaz yazma gibi temiz birşeyden geçiriyorsun.. çok güzel oluyor.. afiyet olsun..

kızlar bu arada yarın sabah doktordan randevu aldım, kadın doğumdan. bi görüneyim dedim.. bakalım inşallah herşey uygundur iki üç ay sonra ben de bebiş düşünüyorum rabbim kısmet ederse..

Sular kesik iyimi
Hayattaki şansim şekil A.

Senmisin aksamdan geceden bulaşık birakan al.

Vela havle vela kuvveden.

Saat 13 gibi gelecegi yaziyor nette hep rötarlı oluyor ama.

Arkadasimda gelecek puff ya.

Adaletini öpim dünya.

Tezgaha boydan boya carsaf mi sersem napsam bilemedim.

kızlar maşallah sohbetiniz koyu para kalmıyor kıyafet alamıyorum birde tipim armut tipli tesettürlüyüm her kıyafet olmuyor olanlarla idare ediyorum bitane uzun tesettür eşofman aldım akşamları yürüyüşe çıkarken üstümü giymek çok zoruma gidiyo onun için aldım
Rabbim gönlünden geçenleri kabul etsin
çoook geçmiş olsun canmm
kızlar bu arada yarın sabah doktordan randevu aldım, kadın doğumdan. bi görüneyim dedim.. bakalım inşallah herşey uygundur iki üç ay sonra ben de bebiş düşünüyorum rabbim kısmet ederse..
ay bende düşünüyorum yaş geçip gidiyo ama tekim yerime bakacak kimse yok benim hamilelik çoook kötü geçiyor muhasebe diyede kimse gelmek istemiyor

durum vahim desene makinaya doldur öylece:)

250 lira param var nakit. Gün içerisinde çok para harcamıyorum. 220 sini hesabıma yatırmayı düşünüyorum.
Bankada da 579 liram var. Ayın 25 inde kredi kartı ekstresi gelecek. 550 lira gibi gelecek. Onu da yatırcam. Eşim kredi kartının asgarisini ödeyelim diyor. Ama bir dahaki aya kalacak diye hiç yeltenmiyorum bu işe

Sağlıcakla kavuş bebişine.

Kızlar sinir oldum
Kapi caldi arkadasimi bekliyorum ya kim o demedim normalde derim durbunden bakarim.
1 kapali 1 acik bayan anket yapiyolar
Ersağ!
Ersag dedigi an kullanmiyorum istemiyorum dedim kapattim kapiyi.
Karsi dairemle anket yapti ama satamadi ona da.
Bende holdeyim sesleri geliyor
Inerken benim taklidimi yapti kapali olan gulustuler.
Bide elbise giymisim coook hanfendiyim suan cok elitim :)
Agiz egerek istemiyorum hayir kullanmuyorum dedi benim dedigim laflari diyerek.
Guluserek inerlerken ev teligimle hemde peslerinden indim bagirarak agzimida bozdum
Yetmedi cama ciktim agzima geleni saydim kosarak kacti gittiler hic bi binaya girmeden.
Binadakiler cikti sesime.

Ayy dinden imandan ciktim ya.
Bunlari bana paraylami veriyolar yahu.
Binadan cikmasalardi sanirim vurcaktim cunku cok sinirlendim agzimdan cikani kulagim duymadi sövdüm.

Benim minnoş tatlış gayet elit bedenimden bir canavar cikti resmen

Hala sinirimi alamadim keske vursaydim 2 tane.

Ahah. En güzelini yapmışsın. Ben de uyuz oluyorum onlara. Bir daha denk gelirsen benim için de vur, terlik fırlat kafalarına

canım ya geçmiş olsun diyim
Geçen gün de sahilde benim başıma geldi bir olay
iftar sonrası hava karanlık
20li yaşların başında bir kız bisiklete biniyor
Ama bisiklet yolunu kullanmıyor (acemi olduğu belli)
üstümüze doğru dengesizce sürünce bisiklet yolu yan tarafta dedim
geçtikten sonra taklidimi yaptı
inan o an içimde fırtınalar koptu
bak yine aklıma geldi sinir oldum
bişey de yapamayınca içimde kaldı

Ahah. En güzelini yapmışsın. Ben de uyuz oluyorum onlara. Bir daha denk gelirsen benim için de vur, terlik fırlat kafalarına
Harbi sonradan aklima geldi kapinin onunden ayakkabi firlatsaydim keske
Kapidan cikmasalardi atlicaktim ama yukardan assa sokakda cingene gibi kavga etmim dedim ama dayanamdim camdan saydirdim
O basortunden utan serefsiz dedim.
Hayir karsi dairemdeki ablada almadi onun taklidini yapsana niye ben yahu.
Anneme anlattim sopayla inerdik niye demedin diyo o duymamis.
Diger katlar cikti annem ustte duymamis.

Hayir mecburmuyum ben senle anket yapmaya.
Kibarca istemiyorum dedim kapadim kapimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…