- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
Zaten benim artık bakmaya enerjim de kalmadı :)))gulfemhatun aynen kankisi
Adamlarin ocagina incir agaci dikmeden
Tadinda dozunda baska bir sezon alisverislerde gorusmek uzere esen kalin diyelim.
Mutlu haberlerini alırız insallahhhhhepinize çok ama çok teşekkür ederim kızlar herşeyi masum meleklerimin yanında olmak için yapıyorum Rabbim onlar için inşaAllah beni yaklaştırır evime. şimdi gidiyorum kalbim yerinden çıkacak yeminle öpüyorum hepişnizi:)
Rabbim gönlünden geçenleri kabul etsinÇocuk uyudu Allahın izniyle bende uyuyacağım. Sizden ricam benim için dua eder misiniz ilk defa birilerine dedim ama gerçekten skıntıdayım yarın genel müdür yardımcısı ile görüşeceğim tayin için hergün 3saat yol çekiyorum ve çocuklarımdan uzak kalıyorum. RABBİM şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin herkesin gönlündekini nasip etsin hayırsız ise hayırlıya çevirsin Amin
çoook geçmiş olsun canmmSelam bayanlar epeydir yoktum size haber veremedim, hakkınızı helal edin. Ben kalp rahatsızlığım vardı hastaneye yatmam gerekti anjiyo oldum sonuç olarak Mitral kapakta gevşeklik var, kalpte kireçlenme var, ritm bozukluğu var...
Ben hesabımı kapatmıştım sağlık problemlerim var diye hatta üyeliği iptal ettirdim.
Şükürler olsun bu günümüze sağlık gibisi yok ben bunu bir kez daha anladım.
Allah hepimizi sağlıcakla ailelerimize, sevdiklerimizle birlikte bayrama kavuştursun.
Bayram sonrası inşallah daha aktif yazarım.
Şimdiden kadir gecemiz, bayramımız mübarek olsun.
Hepinizi çok seviyorum arkadaşlarım allahım sizlerden razı olsun.
Sevgiler selamlar...
ay bende düşünüyorum yaş geçip gidiyo ama tekim yerime bakacak kimse yok benim hamilelik çoook kötü geçiyor muhasebe diyede kimse gelmek istemiyorkızlar bu arada yarın sabah doktordan randevu aldım, kadın doğumdan. bi görüneyim dedim.. bakalım inşallah herşey uygundur iki üç ay sonra ben de bebiş düşünüyorum rabbim kısmet ederse..
Sular kesik iyimi
Hayattaki şansim şekil A.
Senmisin aksamdan geceden bulaşık birakan al.
Vela havle vela kuvveden.
Saat 13 gibi gelecegi yaziyor nette hep rötarlı oluyor ama.
Arkadasimda gelecek puff ya.
Adaletini öpim dünya.
Tezgaha boydan boya carsaf mi sersem napsam bilemedim.
kızlar bu arada yarın sabah doktordan randevu aldım, kadın doğumdan. bi görüneyim dedim.. bakalım inşallah herşey uygundur iki üç ay sonra ben de bebiş düşünüyorum rabbim kısmet ederse..
Doldurmustum balkona su onunla akitip dizicem artik yapcak bisi yok :/durum vahim desene makinaya doldur öylece:)
İşler seni bekler..Doldurmustum balkona su onunla akitip dizicem artik yapcak bisi yok :/
kızlar ne alemdesiniz..
Kızlar sinir oldum
Kapi caldi arkadasimi bekliyorum ya kim o demedim normalde derim durbunden bakarim.
1 kapali 1 acik bayan anket yapiyolar
Ersağ!
Ersag dedigi an kullanmiyorum istemiyorum dedim kapattim kapiyi.
Karsi dairemle anket yapti ama satamadi ona da.
Bende holdeyim sesleri geliyor
Inerken benim taklidimi yapti kapali olan gulustuler.
Bide elbise giymisim coook hanfendiyim suan cok elitim :)
Agiz egerek istemiyorum hayir kullanmuyorum dedi benim dedigim laflari diyerek.
Guluserek inerlerken ev teligimle hemde peslerinden indim bagirarak agzimida bozdum
Yetmedi cama ciktim agzima geleni saydim kosarak kacti gittiler hic bi binaya girmeden.
Binadakiler cikti sesime.
Ayy dinden imandan ciktim ya.
Bunlari bana paraylami veriyolar yahu.
Binadan cikmasalardi sanirim vurcaktim cunku cok sinirlendim agzimdan cikani kulagim duymadi sövdüm.
Benim minnoş tatlış gayet elit bedenimden bir canavar cikti resmen
Hala sinirimi alamadim keske vursaydim 2 tane.
Kızlar sinir oldum
Kapi caldi arkadasimi bekliyorum ya kim o demedim normalde derim durbunden bakarim.
1 kapali 1 acik bayan anket yapiyolar
Ersağ!
Ersag dedigi an kullanmiyorum istemiyorum dedim kapattim kapiyi.
Karsi dairemle anket yapti ama satamadi ona da.
Bende holdeyim sesleri geliyor
Inerken benim taklidimi yapti kapali olan gulustuler.
Bide elbise giymisim coook hanfendiyim suan cok elitim :)
Agiz egerek istemiyorum hayir kullanmuyorum dedi benim dedigim laflari diyerek.
Guluserek inerlerken ev teligimle hemde peslerinden indim bagirarak agzimida bozdum
Yetmedi cama ciktim agzima geleni saydim kosarak kacti gittiler hic bi binaya girmeden.
Binadakiler cikti sesime.
Ayy dinden imandan ciktim ya.
Bunlari bana paraylami veriyolar yahu.
Binadan cikmasalardi sanirim vurcaktim cunku cok sinirlendim agzimdan cikani kulagim duymadi sövdüm.
Benim minnoş tatlış gayet elit bedenimden bir canavar cikti resmen
Hala sinirimi alamadim keske vursaydim 2 tane.
Harbi sonradan aklima geldi kapinin onunden ayakkabi firlatsaydim keskeAhah. En güzelini yapmışsın. Ben de uyuz oluyorum onlara. Bir daha denk gelirsen benim için de vur, terlik fırlat kafalarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?