- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
Benim de sabah aklıma geldi. Hergün konuşa konuşa aynı şeyleri düşünür olduk
Veee işlerim bitti eve geldim. Tahlil sonuçlarım çıktı doktor hersey uygun sıkıntılı bi durum yok dedi. İstedigin zaman gebelik dusunebilirsin dedi. Folik asit yazdı. En azından kafam rahat artik. Kizlar inanin son zamanlarda o kadar yeni yeni hastalıklar cikiyor ki ben bu konuda endişeliyim. Rabbim kimseyi hastalıkla hele de cocuklarinin hastalığıyla sınamasın insallah.. neyse günün hesap kitabini yapacak olursak, 10 tl taksi çağırdım tahlilleri almaya son gidişimde, 25 tl hastane girişi, 5 tl kadar otobüs parası, 40 tl folik asit toplam 80 tl harcama yaptım..
Veee işlerim bitti eve geldim. Tahlil sonuçlarım çıktı doktor hersey uygun sıkıntılı bi durum yok dedi. İstedigin zaman gebelik dusunebilirsin dedi. Folik asit yazdı. En azından kafam rahat artik. Kizlar inanin son zamanlarda o kadar yeni yeni hastalıklar cikiyor ki ben bu konuda endişeliyim. Rabbim kimseyi hastalıkla hele de cocuklarinin hastalığıyla sınamasın insallah.. neyse günün hesap kitabini yapacak olursak, 10 tl taksi çağırdım tahlilleri almaya son gidişimde, 25 tl hastane girişi, 5 tl kadar otobüs parası, 40 tl folik asit toplam 80 tl harcama yaptım..
Bize de ikinci kez nasip etsin mi etmesin mi?gözün aydın canım
Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin anneliği
Gözün aydın canım. Ben de haftaya birbiri ardına iki randevu aldım. Biri kadın doğuma, ikinciye niyetlenirsem bir sıkıntım var mı diye, diğeri de meme muayenesi için. Benim annem meme kanseri geçirdiği için yüksek risk grubundayım. Bir gözüksem iyi olur diye düşündüm.Veee işlerim bitti eve geldim. Tahlil sonuçlarım çıktı doktor hersey uygun sıkıntılı bi durum yok dedi. İstedigin zaman gebelik dusunebilirsin dedi. Folik asit yazdı. En azından kafam rahat artik. Kizlar inanin son zamanlarda o kadar yeni yeni hastalıklar cikiyor ki ben bu konuda endişeliyim. Rabbim kimseyi hastalıkla hele de cocuklarinin hastalığıyla sınamasın insallah.. neyse günün hesap kitabini yapacak olursak, 10 tl taksi çağırdım tahlilleri almaya son gidişimde, 25 tl hastane girişi, 5 tl kadar otobüs parası, 40 tl folik asit toplam 80 tl harcama yaptım..
Bak bu çok güzel haber.. cok sevindim canim.. Rabbim en kisa zamanda mujdelesin seni :)Kizlar mujdemi vereyim bende aldigim radyasyon anestezi icin gebelik dusundugumde sknti olur mu diye dr.a gittim olmaz dedi eger dusunuyorsaniz hemen olabilir dedi. Bende temmuzda ailemin yaninda olacagim agustosta gebelik icin tedaviye baslayacagiz gibi duruyor eger sknti olmazsa
Bize de ikinci kez nasip etsin mi etmesin mi?
Ben haftaya çıkacak doktor kontrolü sonuçlarında bir sıkıntı çıkmazsa niyetine girmeye karar verdim. Kız zaten 4 yaşında, ben 34 yaşındayım. Bakıcı devam ediyor. Kardeşi olsun istediğime göre daha fazla ertelemenin manası yok. Gözümü karartacağım.Etsin ama ne zaman etsin bilemedim
Ben haftaya çıkacak doktor kontrolü sonuçlarında bir sıkıntı çıkmazsa niyetine girmeye karar verdim. Kız zaten 4 yaşında, ben 34 yaşındayım. Bakıcı devam ediyor. Kardeşi olsun istediğime göre daha fazla ertelemenin manası yok. Gözümü karartacağım.Allah nasip eder mi bilmem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?