Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar
Hepimizin kandili mübarek olsun.
Dua edin bizlere de,birbirimize edelim.

Bugun oruç tuttum, akşam iftardan sonra hasta oldum.
İlk 2 gün tutamamıştım şimdi de 3 gün yiyeceğim. Toplsm 5 gün.
Gecen sene 9 gün yedim, bu sene pek bir karlıyım
Ama bu gece olmasına üzüldüm açıkçası.

Bugun oğluma ayakkabı ve askerler almışlar (oyuncak)
120 tl harcamışlar.
İş çıkışı iş arkadaşıma uğradım
Ordan geç geldim.
Yemeğim yoktu.
Mercimek çorba,taze fasulye haşlayıp kızartması nı yaptım,salata
Birde lahmacun söyledik.
Ayran ve içecekler vardı.
20 tl de öyle harcandı.
Bugun kü toplam harcamamız 140 tl

Sağolasın canım giremiyorum pek malum :) bizde ne hesap kitap işleri ne başka bişey kaldı şu sıralar :)) ama özledim ben de burdaki muhabbeti. Herkes nasıl? Birikimler nasıl gidiyor?

Merhaba hanımlar bugün hiç harcama yapmayacaktım ki evde yumurta vs bitmiş a101e gittim 4 lira harcadım
başka da harcamam yok

ancak bu saatlerde vakit bulup yazabiliyorum bu aralar çok yoğun geçiyor
bayramda da yazamam herhalde
bayramdan sonra hem burayı daha çok takip edip yazacağım indirim haberlerini hem de zumba yapmaya yeniden başlayacağım karar verdim

elecda ikinci cocugu ayni zamanlarda yapacagiz galiba. Benimde kizim 4. Yasino doldurdu. Ben 3 aydir duzenli folik asit kullaniyorum. Ufak bir operasyon gecirdigim icin 3 ay vucut dinlenip toparlansin demisti doktorum. 3 ayda bitti. Bizde bu yazi tatille ve dinlenerek gecirip eylulden sonrasi icin gozumuzu kararttik.

Selamm iyi sahurlar.
Huh!
Nasil eve döndüm yataga attim kendimi belli degil 20dk kalada sahure yetistik cabucak gözleme yaptim isik hiziyla yedik cok sukur.

Ihlamur topaldik
Visne ve erikde topladik.
Sonra yemek isine giristik.
Kardesimde oraya geldi is cikisi
Kuzenim geldi esi cocugu falan
Sofra kur ortalik topla yika cay kahve tatli derken saat 23.00 oldu eve donduk.

Kafamm kazann.
Ses, kalabalik acayip yoruyor beni.
Is yapim yorulmam ama sesden acayip yoruluyorum.

Biz sakinlige alismisiz.
Eve gelince ohhh be dedim.

joeyfun hiç acımam ben, sen bana bırak dolabı :)

Günaydınlar...
Bende acımıcam da kıyafetsiz kalırım diye korkuyorum şöyle gönlüme göre gezip beğenip alma fırsatım yok bu ara :)Gerçi annemlere gidiyorum orda bulursam dönüşte dolap korkun benden :)

Bende seni tebrik ederim canım :)

Ankara'da bulmak hakikaten sıkıntı. O yüzden biz tavuğu hayatımızdan çıkardık. Kızımın okulunda da tavuk çıkmıyor. 4 yaşına geldi hala tadını bilmiyor.
Tavuk-et ben yemiyorum eşim işyerinde yiyor,kızıma da görümcem bulursa getiriyor köy tavuğu olmasa da olmasın bence de :)

Çok svindim canım en hayırlı zamanda gelir inşallah bebiş

Senin içinde çok sevindim canım hadi gelsin bebişler topiğimize inşallah
Ben ilkini 34 ikinciyi 36 da yaptım :) İstiyorsan tam zamanı bence de canım

Bende kalabalığa hiç gelemiyorum sakinliğe alıştım aynen canım

Günaydın herkese,mutlu günler

selamlar herkese.....

dün apartmanımıza hırsız girdi...bayram üstü önlemlerinizi alın kızlar....
Bizim apartmandan sürekli ayakkabı çalıyolar ve markalıları biliyorlar en pahalı ayakkabıları götürüyolar
hadi hayırlısı canım
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese tattırsın bu hayatta yaşanabilecek en güzel duygu annelikmiş..Anne olunca anlarsın derlerdide doğruymuş..anne olunca anlıyor insan herşeyi
Tam vakti ozaman bakıcıyıda kaçırmamış olursun
Bende istiyorum yaşım 30 kızım 2,5 yaşında tam zamanı ama kimse yok yedek tek kaldım yaptığım işimde.Okul arkadaşım bizim kuruma tayin geldi kadrosunu değiştircek değiştirde seni buraya alalım dedim muhasebe diye pek gelmek isteyen yok. Onu yanıma yoldaş alırsam rahatça kaçarımbebek yapmaya

selam...folik asit sağlık ocağında ücretsiz veriliyor diye biliyorum...değişmediyse....öyle ise yazdırıp alabilirsiniz...40 tl çok geldi birden gözüme...naçizane;folik asit bulunan gıdaları tüketin...en sağlıklısı...

ayrıca sizin nezdinizde tüm anne olmak isteyenlere duacıyım...Allahımm...nerede varsa....isteyen herkese....AMİN....

mutlu sabahlar terelli ve tayfası....

öyle mii. sağlık ocağından alındığını bilmiyordum.. sormam gere, zaten kızkardeşim ebe - hemşire.. ona sorarım. teşekkür ederim canım Allah razı olsun..

Sağolasın canım giremiyorum pek malum :) bizde ne hesap kitap işleri ne başka bişey kaldı şu sıralar :)) ama özledim ben de burdaki muhabbeti. Herkes nasıl? Birikimler nasıl gidiyor?
Benim birşkim işleri bu ara yalan oldu. Ama benim gözlerim seni çok arıyor. Arada yaz olur mu

Hadi bakalım hayırlısı hakkımızda. Süreç gözümün önüne geldikçe içime fenalıklar geliyor ama eşim de ben de kardeşi olsun istiyoruz. Oyalanmamak en mantıklısı gibi görünüyor.

Kredi kartı konusunda gözüm üstünde ona göre . Çocuk konusunda daha fazla oyalanırsam kesin vazgeceğim o yüzden niyetleneceğim.

Çalışırken o kadar zor ki bu işler. Ücretsiz izni zaten geçtim, 16 haftalık ücretli izinde bile evden sürekli çalışmak ve 15 günlük bebekle işe gitmek zorunda kalmıştım. Süt sağma makinesini her gördüğümde kanım çekiliyor hala. İşte arada derede sağ, onu bozulmadan eve bötürmeye uğraş. Ay bak aklıma geldikçe vazgeçesim geliyor

kızlar ben de cumartesi annemlere gidiyorum.. bayramda orda olurum şehir dışındaki abimler, amcamlar da gelecek.. çoookkk kalabalık olacak, zaten bi bayramda biraraya geliyoruz.. benim evlendiğimden beri 3. bayramım olacak, hepsini de ailemle geçiriyorum. kvlere bayramın 2. veya 3. günleri giderim, ilk günü telefonla ararım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…