buraya yazınca bekliyorum lelli terliği fırlatacak kafama diye:)
ahh vurma !!! aslında yarın da yemeğe davetliyiz ama orayı iptal ettim.. davet eden kişiler acayip dedikodu seven, bütün akşamı başkalarından bahsederek geçiren kişiler, o sebeble onların davetini kabul etmedimm. işim var çok teşekkür ederim diyip bi bahane söyledim.. kızmayın bana lütfen ama ben amacına uygun olmadığı için o ortamlardan uzak olmayı tercih ediyorum.. yalan söylemek zorunda kaldığım için de kendimi kötü hissettim..Ahh canim ya nasibim buymus Rabbim boyle istedi istedi napalim.
Her cocugun bir rizki var.
Allah evladina uzun ömurler versin.
Lutfen aglama.
Buzelalke ne gezdi beeegg ramazan boyunca.
Hatun balli yaw.
Bim indirimlerini ceklerini aldi 25tl-25tl
Evde yemekde yapmadi.
Bide gitti hep hazir yedi hatun sırf bal.
:)
35'e kadar doğurdum doğurdum yoksa vazgeçiyorum cümlesinin aynısını dün söyledim ben deBende tam anlamiyla (tatilden sonra) karar verirsem once kulakdan dolma bilgilerle degil iyi bir k.d uzmanina gidip testler yaptirip bilgi isticem.
Tam anlamiyla bilen kisiden gormek duymak onunla ilerlemek en sagliklisi.
Olmadi bi topikde daha acariz bellimi olur.
Dusunsene ayni senenin cocuklari olan bicirlar birbirimize ne bilgiler veririz wuuhuu neler ogreniriz.
Biciriklarla.
O komsumuz beni cok etkiledi.
Ileri yastaki hamilelik ve otistik bir cocuk.
Kadin ist barinamadi tek maas (2 buyuk cocuguda var biri evli)
Rehabilitasyon merkezlerinde ozel dersler
Surekli tetkikler ozel dersler derken köyune gitti yerlesti kocasi emekli olunca.
Yine ara ara tedavi icin geliyorlar.
Ve biliyoruzki tam bir tedavisi yok
Aileye bagimli yasayacak bir cocuk.
Rabbim ne verirse hayirlisini sagliklisini versin.
Bende 32 yasindayim.
35 e kadar dogurdum dogurdum diye sart koydum kendime
Bunu esimlede konustum.
Tabiki her ileri yastaki hamilelekler boyle olcak diye bisi yok.
Simdi coklu taramali testler var.
Duzenli kontrollerle hersey oncen biliniyor artik.
Icimizi bozmayalim canim.
öyle canım... herşeyin hayırlısını versin rabbim hakkımızda cümlemizin evlatlarınıda kızmıda iyi insanlarla karşılaştırsın ömrünce. inşallah.D derya10-_- canım geçmiş olsun üzülme herşeye var bir hayır . Senin elinde olan bişey değil boşuna kendini yıpratma .
Bende tam anlamiyla (tatilden sonra) karar verirsem once kulakdan dolma bilgilerle degil iyi bir k.d uzmanina gidip testler yaptirip bilgi isticem.
Tam anlamiyla bilen kisiden gormek duymak onunla ilerlemek en sagliklisi.
Olmadi bi topikde daha acariz bellimi olur.
Dusunsene ayni senenin cocuklari olan bicirlar birbirimize ne bilgiler veririz wuuhuu neler ogreniriz.
Biciriklarla.
O komsumuz beni cok etkiledi.
Ileri yastaki hamilelik ve otistik bir cocuk.
Kadin ist barinamadi tek maas (2 buyuk cocuguda var biri evli)
Rehabilitasyon merkezlerinde ozel dersler
Surekli tetkikler ozel dersler derken köyune gitti yerlesti kocasi emekli olunca.
Yine ara ara tedavi icin geliyorlar.
Ve biliyoruzki tam bir tedavisi yok
Aileye bagimli yasayacak bir cocuk.
Rabbim ne verirse hayirlisini sagliklisini versin.
Bende 32 yasindayim.
35 e kadar dogurdum dogurdum diye sart koydum kendime
Bunu esimlede konustum.
Tabiki her ileri yastaki hamilelekler boyle olcak diye bisi yok.
Simdi coklu taramali testler var.
Duzenli kontrollerle hersey oncen biliniyor artik.
Icimizi bozmayalim canim.
Rabbim korumus35'e kadar doğurdum doğurdum yoksa vazgeçiyorum cümlesinin aynısını dün söyledim ben de
Hamilelik ve doğum dönemi tamamen tevekkül, başına herşey gelebilir, gelmeyebilir de.
Benim doğumum 13 saat sürdü. Normal doğum yaptım. Kızım mosmor doğdu. Doğum kanalında oksijensiz kalmış. Doğduğunda nefes almıyordu.
Hemen müdahale ettiler ve yoğun bakıma aldılar. Sonra toparladı çok şükür. Ölebilirdi, beyninde hasar kalabilirdi. Ucundan döndük bir sürü felaketin.
Dediğin gibi çok düşünmemek lazım. Elimizden gelen birşey yok çünkü.
Ac anacimm ac yoldan ciktim zaten.Ben de bugün evi silip supurcem
Madem aksama yemek derdi yok
Cumartesi akşam yolcuyuz çünkü
Geldiğimde temiz olsun evcegzim
Burayı da günlük gibi kullanıyorum
Birikim yapamadığım için :)
Ben de alisveris topigi mi açsamtr_lelli hahaha sana rakip
Kocaman aminnn.öyle canım... herşeyin hayırlısını versin rabbim hakkımızda cümlemizin evlatlarınıda kızmıda iyi insanlarla karşılaştırsın ömrünce. inşallah.
Evet ben ogluma agustosta hamile kalmistim.hemide hamile kalmak için en ideal ay bende haziran temmuz
aşırı sıcaklarda yeni olduğu için iyice şişmiş karınla sıkıntı yaşamıyosun. birde bebek mart nisanda oluyo yazın daha kolay oluyo kışada daha dirençli girmiş oluyo..
Evet ben ogluma agustosta hamile kalmistim.
Mayis sonunda dogurdum.
Cok rahatti hic bunalmadim.
Benim esim cok komik ama
Ben her yaz tatile gidim gelim cocuk yapicam soz diyorum yani ama 5 senedir boyle.
Hala yapamadim.
Esim hamilelik ay gun hesabindan anlamaz.
Adam gecen yaz baktim abuk subuk seyler soruyor bana.
Misal doyorki;
2 aylik hamile biri (biri ben) denize girebilirmi?
Hamileyken denize girilirmi?
3 aylik olsa mesela uzun yola gidebilirmi ?(bodruma gittik gecen yaz)
Karni nekadar buyuk olursa uzun yola gidemez mesela diyo
Olommm nolooyoo la
Kim hamile noluyozzz haciii dedim?
Sen hayirdir dogurcanmiggg?
Hamilesin benden mi sakliyon
Ya sen her yaz tatili bahane ediyosun ya herkes hamilede gidiyo tatil otelde vardi hamile hem bebeklede geliniyo sen bebekle gidemem diyosun bebek arabada durur arabasinida koyariz arabaya diyodu.
Adam bildigin hesap yapiyordu.
Yazik dedim be.
heee haydın bakalım davranın.. bi dahaki ay bekliyom haberleri...yeni topik yakındır benden söylemesi:)
ben yine de bi 2-3 ay daha geçsin istiyorum.. dabiii abla ollllheee haydın bakalım davranın.. bi dahaki ay bekliyom haberleri...
Bende yeni topikte abla olıyım mıı yaaaa
ahanda bak bi anne aday adayı da burda varmışşş :)Bugün evdeki işlerimi daha önce yaptığım için evde iş yok
Esimde arkadaşlarıyla iftar yapacak
Bende çıkıp eksiklerini alcam
Yani gezmelerdeyim
Hepinizi bol bol öpüyorum benim guclu, ailesini-evini düşünen canım arkadaslarim
Ama hic caktirmiyo he :)ahanda bak bi anne aday adayı da burda varmışşş :)
En kötü karar kararsızlıktan iyidir değil mi
bugün daha iyiyim canım... geçti...
şimdi kızıma oturup anlatma vakti.. çok istiyo ama olamıyacağını bi şekilde anlatmalı...
Birde kızlar dr hormon haplarını kullan diyo ama ben istemiyorum nedense...
kullanmazsan vücudun çabuk yaşlanır, kemik erimesi olabilir, kalp damar rahatsızlıkları olabilir diyo.. lakin o haplarda sonuçta bi şeylere zarar verecek bilmiyorum ne yapıcam yaaa çok kararsızım kararını ver bi daha ki ay gel dedi. Ki ben zaten ilaçsız kendiliğinden regl oluyorum.. var mı bu konuda bi bilgisi olan.
canim gozumde kacmis olabilir suanki yasin kac?35 yaş sınırı koyan biri de benim
aslında kafamda 2018 kışını ve yazını da geçirmek var
2019 hamilelik ve doğum yılım olabilir
oğluma da 2014 ocak da hamile kaldım
eylül de doğum yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?