Küçük Düşün Büyük Olsun!

elecda canım sen olumsuzlukları düşünme bir karar vermişsin karıştırma aklını

zelalke tr_lelli duymasın bu akşam da kaytardığını
buraya yazınca bekliyorum lelli terliği fırlatacak kafama diye:)

ahh vurma !!! aslında yarın da yemeğe davetliyiz ama orayı iptal ettim.. davet eden kişiler acayip dedikodu seven, bütün akşamı başkalarından bahsederek geçiren kişiler, o sebeble onların davetini kabul etmedimm. işim var çok teşekkür ederim diyip bi bahane söyledim.. kızmayın bana lütfen ama ben amacına uygun olmadığı için o ortamlardan uzak olmayı tercih ediyorum.. yalan söylemek zorunda kaldığım için de kendimi kötü hissettim..

35'e kadar doğurdum doğurdum yoksa vazgeçiyorum cümlesinin aynısını dün söyledim ben de
Hamilelik ve doğum dönemi tamamen tevekkül, başına herşey gelebilir, gelmeyebilir de.
Benim doğumum 13 saat sürdü. Normal doğum yaptım. Kızım mosmor doğdu. Doğum kanalında oksijensiz kalmış. Doğduğunda nefes almıyordu.
Hemen müdahale ettiler ve yoğun bakıma aldılar. Sonra toparladı çok şükür. Ölebilirdi, beyninde hasar kalabilirdi. Ucundan döndük bir sürü felaketin.
Dediğin gibi çok düşünmemek lazım. Elimizden gelen birşey yok çünkü.

D derya10-_- canım geçmiş olsun üzülme herşeye var bir hayır . Senin elinde olan bişey değil boşuna kendini yıpratma .
öyle canım... herşeyin hayırlısını versin rabbim hakkımızda cümlemizin evlatlarınıda kızmıda iyi insanlarla karşılaştırsın ömrünce. inşallah.

Canım 35 den sonra risk grubuna giriyo ama illa öyle olacak diye bir şey yok ben 25 yaşında ilk hamileliğimde paragöz bir dr yüzünden çok sorunlu geçirdim hamileliğimi. ense ödemi var dedi özürlü olur dedi.. kırk takla attı para için. en sonunda amniyo sentez yaptırdım başka bi hast. kafamrahattı..
korkulacak bir durum yok dediğin gibi her türlü tetkik yapılıyor amniyo sentezin doğruluk oranı %99.98.
ama istiyosan hiç düşünme bak hiç düşünmeyen istemeyen ben şimdi keşke diyorum.

hemide hamile kalmak için en ideal ay bende haziran temmuz
aşırı sıcaklarda yeni olduğu için iyice şişmiş karınla sıkıntı yaşamıyosun. birde bebek mart nisanda oluyo yazın daha kolay oluyo kışada daha dirençli girmiş oluyo..

Rabbim korumus
Ben cok rahat bir hamilelik ve dogum (sezeyan) gecirdim.
Hakkimizda hayirlisi artik.
Ac anacimm ac yoldan ciktim zaten.

öyle canım... herşeyin hayırlısını versin rabbim hakkımızda cümlemizin evlatlarınıda kızmıda iyi insanlarla karşılaştırsın ömrünce. inşallah.
Kocaman aminnn.

Evet ben ogluma agustosta hamile kalmistim.
Mayis sonunda dogurdum.
Cok rahatti hic bunalmadim.

Benim esim cok komik ama
Ben her yaz tatile gidim gelim cocuk yapicam soz diyorum yani ama 5 senedir boyle.
Hala yapamadim.
Esim hamilelik ay gun hesabindan anlamaz.
Adam gecen yaz baktim abuk subuk seyler soruyor bana.

Misal diyorki;
2 aylik hamile biri (biri ben) denize girebilirmi?
Hamileyken denize girilirmi?
3 aylik olsa mesela uzun yola gidebilirmi ?(bodruma gittik gecen yaz)
Karni nekadar buyuk olursa uzun yola gidemez mesela diyo

Olommm nolooyoo la
Kim hamile noluyozzz haciii dedim?
Sen hayirdir dogurcanmiggg?
Hamilesin benden mi sakliyon

Ya sen her yaz tatili bahane ediyosun ya hamilede gidiyo tatile otelde vardi hamile hem bebeklede geliniyo sen bebekle gidemem diyosun bebek arabada durur arabasinida koyariz arabaya diyodu.

Adam bildigin hesap yapiyordu.

Yazik dedim be.

koptum valla.. benim eşimde öyle hesap kitap bilmez tabi yok yumurtlaması o su bu su.
ilk hamile kaldığımı ben adetime 4-5 gün kala aşırı yeme, uyku birde mide bulantısı yaşayınca arkadaşlar bi yap demişlerdi öyle öğrenmiştim.
adamı aradım nasıl oluyo o iş yaaa diyo daha yeni bitmedi mi senin ?

ahanda bak bi anne aday adayı da burda varmışşş :)

Canım hakkında hayırlısı olsun
Allah çocuğuna sağlık versin inşallah
Yaşın kaç bilmiyorum ama çevremde de duydum o tarz ilaç kullanan
İçin rahat etsin diye başka bir doktora git
Bakalım o ne diyecek?
İlaçları her gün kullanmazsın belki aralıklı kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…