Marketten 1 haftadır bişey almıyoruz
Ne yiycek içecek ne deterjan
Deterjan stogumuz bizi baya bi götürür
Ancaaak
Ne peynir ne zeytin dolap tam takır kuru bakır oldu
Demekki insan biraz almayınca herşey tükeniyor
Kuru bakliyatlarim var
Yumurta zeytin peynir domates sebzeler kahve ıslak mendil sarımsak sogan herşey sonunu tüketti
Gitmemize 2 gün var ama kahvaltilikları gidip alsam mı bilemedim yaa
Bi de bişey sorucam
Kaşar.peyniri normal beyaz peynir pastirma falan buzluga konulur mu
Kufletmek istemiyorum alıp kesip dolaba koysam nasıl olur bana bi akıl verin
Bi de sarımsaklarım soğanlarım kufleniyo
Benim sogan patates sepetleri den yok
Poşette mutfakta duruyo
Neden böyle bozuluyo
Tebrikler canım enerjine hayranım masallah
Canım benim inşallah bişey çıkmazBen şu an tıbben çocuk sahibi olamıyorum, bazı ufak umutlar var ama ben yumurta dondurma işlemi yaparsam belki 10 yıl sonra yetişirim, 15 - 20 yıl sonra ise çözüleceğini düşünüyorum.
O yüzden, topicte yazılanları çok iyi anlayabiliyorum..
Bu arada sizden dua istiyorum, göğsümde bir kitle var, agrısız sert ve oynamıyor, bugün dr a gideceğim, hakkımda hayırlısı, şu an şerle birlikte gelen hayra odaklandım, içimden bir ses bu sefer durum ciddi diyor.
Dördüncüyü düşünüyorum deyip beni derin düşüncelere gark eden kadınmerhaba arkadaşlar....
bakıyorum da çocuk konusunda, topikçe, minareyi çalıp, kılıfını uydurma durumları mevcut... :)) hakkınızda hayırlısı olsun inşallah... Rabbim her isteyene, istediği kadar evlat versin..... vermeyerek imtihan ettiklerine de, o imtihana dayanma gücü ve kalbine ferahlık versin...
elecda bana takılıyordun ama sen beni geçeceksin canım... :)
ofisteyim, işlerimi toparlayıp çıkacağım ve bu akşam tatile çıkıyoruz.... öncesinde ziyaret,tatil, bayram sonrası da umre inşallah...dua eder, dua beklerim... :)
@The Black 27 günlük Ramazan ayı hedefimi gerçekleştirerek, günlük 10.000 adım ve aylık - 5 kg hedefimi ziyadesiyle gerçekleştirmiş bulunuyorum canım, çok şükür... :)
görüşmek üzere.....
evet evet Allahtan arada hatırlatıı birikim amacımızı:) ama baksana ne güzel herşeyimizi paylaşıyoruz:))
Ben şu an tıbben çocuk sahibi olamıyorum, bazı ufak umutlar var ama ben yumurta dondurma işlemi yaparsam belki 10 yıl sonra yetişirim, 15 - 20 yıl sonra ise çözüleceğini düşünüyorum.
Bu arada sizden dua istiyorum, göğsümde bir kitle var, agrısız sert ve oynamıyor, bugün dr a gideceğim, hakkımda hayırlısı, şu an şerle birlikte gelen hayra odaklandım, içimden bir ses bu sefer durum ciddi diyor.
Dördüncüyü düşünüyorum deyip beni derin düşüncelere gark eden kadın
Benim seni geçmem mümkün değil zira benim şarjım seninkinin yarısı kadar dayanıyor.Seni okurken yoruluyorum ben yahu
Ayy kızlar sesli güldümmm
Dördüncüyü düşünüyorum deyip beni derin düşüncelere gark eden kadın
Benim seni geçmem mümkün değil zira benim şarjım seninkinin yarısı kadar dayanıyor.Seni okurken yoruluyorum ben yahu
Allah sifa versin canimBen şu an tıbben çocuk sahibi olamıyorum, bazı ufak umutlar var ama ben yumurta dondurma işlemi yaparsam belki 10 yıl sonra yetişirim, 15 - 20 yıl sonra ise çözüleceğini düşünüyorum.
Üç taneye cesaret etmişsin daha ne olsundüşünüyorum demedim bi kere :) isterdim dedim, dört, beş, altı...
ama hamileliktir, doğumdur cesaret edemediğim için, evlatlık, gönüllü annelik vs. olabilir ancak bundan sonra, diye de eklemiştim... :)
Allah şifa versin canım. Umarım kötü birşey yoktur. Varsa da kolayca atlatırsın inşallah.Ben şu an tıbben çocuk sahibi olamıyorum, bazı ufak umutlar var ama ben yumurta dondurma işlemi yaparsam belki 10 yıl sonra yetişirim, 15 - 20 yıl sonra ise çözüleceğini düşünüyorum.
Menüleri alalım genşler.
Corba
Ciger sote
Taze fasülye
Patlican kizartmasi (soslu)
Pilav yapicim ben
Baklava var karpuz var salata yaparim
Canım beyaz peynir bişey oluyomu buzluktagulfemhatun bende market alışverişi yapmıyorum
evdekiler beni idare ediyor
kahvaltılık küçük paketlerde alıp kalanı yolculukta sandviç yaparsın
ben sosis sucuk peynir her şeyi atıyorum dondurucuya
Mümkün olduğunca kullanmayacağımKredi kartı konusunda gözüm üstünde ona göre. Çocuk konusunda daha fazla oyalanırsam kesin vazgeceğim o yüzden .
Canım Rabbim kızına sağlıklı güzel ömürler nasip etsin.Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince.Üzülmemek elde değil elbet,kızında zamanla anlayacaktır.selam kızlar bi fırsat bulup yazamadım 2 3 gündür.
dün tahlil sonuçlarımı nihayet gösterebildim doktora kaç gündür gidememiştim yoğunluktan.
net olarak erken menopoz dedi bu dr da. bu değerlerle 2. bi çocuk neredeyse imkansız tüp bebekle bile çok zor dedi..
kızım için çok üzgünüm. dün çok ağladım ama Rabbim ona sağlık versin oda eninde sonunda anlıyacak inşallah..
Dün maaşı aldık. borcu harcı dağıttım ama birikim için bişey atamadım 50 tl dışında.
tur parasını ayırdım bugün götürücem nasip olursa,
kızımın kurs parasını da ayırdım onu da bayram sonra kaydettitircem.
bayram dönüşü harcamamıza göre gram altın alırım belki.. bende bozuk para kumbarası açılmayanlardan istiyorum yoksa hep tırtıklıyorum.
Bayram alışverişi için aslında ihtiyaçlarımız içinde karta iyi yüklendim.. ancak özlellikle kızımın kıyafetleri olmuyodu bayağı tamamladım.
Bende durum bu...
Canım geçmiş olsun umarım hayırlı haberlerle gelirsinkızlar kızımı bir ay önce doktora götürmüştüm demir depoları boşalmış vitaminlerde öyle tedaviye başlamıştık.bugün 3 kontrolümüz var akdeniz anemisi olabilir demişti benimde kan tahlilimi istedi yaptırdım ama benimkide düşük çıktı.Bende adetliydim acaba etkilermi bilemedim nette baktım düşük çıkar diyenler olmuş. Dualarınızı istiyorum inşallah sonuç temiz çıkar çok kaygılıyım anneden babadan geçermiş akdeniz anemisi babası sürekli kan vericisi diyince benden istedi
Hayırlısıyla gidin gelin inşallah Bizlere de nasip olur umarımmerhaba arkadaşlar....
bakıyorum da çocuk konusunda, topikçe, minareyi çalıp, kılıfını uydurma durumları mevcut... :)) hakkınızda hayırlısı olsun inşallah... Rabbim her isteyene, istediği kadar evlat versin..... vermeyerek imtihan ettiklerine de, o imtihana dayanma gücü ve kalbine ferahlık versin...
elecda bana takılıyordun ama sen beni geçeceksin canım... :)
ofisteyim, işlerimi toparlayıp çıkacağım ve bu akşam tatile çıkıyoruz.... öncesinde ziyaret,tatil, bayram sonrası da umre inşallah...dua eder, dua beklerim... :)
@The Black 27 günlük Ramazan ayı hedefimi gerçekleştirerek, günlük 10.000 adım ve aylık - 5 kg hedefimi ziyadesiyle gerçekleştirmiş bulunuyorum canım, çok şükür... :)
görüşmek üzere.....
Dualarımız seninle canım umarım güzel sonuçlar alırsınBen şu an tıbben çocuk sahibi olamıyorum, bazı ufak umutlar var ama ben yumurta dondurma işlemi yaparsam belki 10 yıl sonra yetişirim, 15 - 20 yıl sonra ise çözüleceğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?