Küçük Düşün Büyük Olsun!

Vayy 2. çocuk demek :)
Hadi hayırlısı...

benim yemeğim var.
ama temizlik yapmak lazım.

Kızlar benim süpürgem çok ağır ve sulu artık zoruma gitmeye başladı.
su koy çalıştır temizle taşı
uygun fiyatlı makine alsam kaç yıl gider.
memnun kaldığınız ürün varmı.

Derya 10 çok geçmiş olsun.
İnşallah tedavi güzel sonuçlar verir
Esila09 Allah korktuğuna uğratmasın,
İnşallah temiz çıkar tahlilleri.

Ahh çocuk isteyenler Rabbim gönlünüze /gönlüme göre versin.
Bende istiyorum ama 35 i bulayım bakacağım duruma göre,Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin.

Eve geldim, pimapenci vardı.
Balkona katlanır cam takıldı,heryer toz içinde.
Biraz dinleneyim de,temizleyeyim balkonu mutfağı. Bugunku harcamamız 900 tl
Eşim 1 miktar mesai almış bana verdi banakaya atacağım.
Altın alma dedi ama ben 2 gram falan alır,gerisini hesaba yatırayım diye düşünüyorum

Canım sarımsakları soyup buzlukta sakla soğanıda yemeklik doğra koy.domstes falan varsa onları da doğra sonra domates çorbası yaparsın. Ben kaşar peyniri falan koydum buzluğa ayrıca fazla olan beyaz peynir de börek için iyi olur. Soğan hariç hepsi denedim

derya10 uzulme diycemde uzulmeden olmuyo şükretki 1 evledın var .. allah onun ömrünü uzun tutsun..ben 36 yaşında bekar biri ve erken menepoz teşhisi konmuş..hiç bir şekilde tup bebek dondurma işlemi dahi olamayacak durumdayım .. ama allahıma hergün dua ediyorum ..umidi hiç bi zaman kesmemek lazım..ben 3 dr.gittim hepsi aynı şeyi söyledi ve ilaçlar kullanıyorum..belkide diyorum evladımın olamayacak olmasında da bir hayır vardır..

Canım sağol. Valla zor üzülmeden olmuyo.. diyorum ki bana bişey olsa bi kardeşi olsaydı farklı olurdu oysa bi zamanlar tek çocuk diye diretirdim... Rabbim büyük ne olacak ne gösterecek hiç belli olmaz. bana da tüp bebek düşük ihtimal dedi.
ilaçlar dediğin hangi ilacı kullanıyosun hormon ilaçlarını mı? ne zamandır ve yan etkisini gördün mü?
şimdi eczaneden geldim bitkisel destek bakayım diye bi kaç bişey önerdi araştırıyorum.

Sağol canım yaaa Alışacaktır elbet, Amin güzel dileklerin için.

Derya 10 çok geçmiş olsun.
İnşallah tedavi güzel sonuçlar verir
Esila09 Allah korktuğuna uğratmasın,
İnşallah temiz çıkar tahlilleri.
Sağol canım.

Anammm sende mi lelli
Hangi ay?
Ekim 20 canim
Tipik teraziyim :)
Kızlar benim süpürgem çok ağır ve sulu artık zoruma gitmeye başladı.
su koy çalıştır temizle taşı
uygun fiyatlı makine alsam kaç yıl gider.
memnun kaldığınız ürün varmı.
Canim bende ihlasin robotu var suyu seli pek ugrasamiyorum.
Gunluge fantom dikey kullaniyorum torbasi kucuk cabuk doluyor ama cekim gucu bana yetiyor
Ben begeniyorum.
Ya yinede kotu dusunmeyin.
Derdi veren mevlam elbet dermaninida verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…