Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ekim 23
Tipik sınırda terazi

2009 yılında başladım ben kan tahlilleri, beyin emarı , memografi falan az bi kilo dan başka sıkıntı görmedim ilaçlardan içmezsem kemik erimesi kalp krizi yüksek damar tıkanıklığı dendi..ramazan öncesi ilacım bitti bayramdan sonra yine gidicem dr. ilaç ismi cyclo-progynova ve bir ilac daha var ismini unuttum suan ..prolaktin hormonum yüksek çıkıyo benim..ve ilaç içmezsem regli olamıyorum.. o daha bunaltıyo insanı

Valla pilim bitti bu sefer.
Kapinin önunde yenidunya var onu topladik nasil guzel kocaman kocaman olmuslar
Bahcede de erik var onuda topladik
Dun erik bugun erik bir sure erik gormek istemiyorum.
Biraz dagittik konu komsuya biraz eve ayirdik.
Kardesim patronlarina falan goturdu dunkulerdende.

Yemeklerim oldu.
Azicik attim kendimi koltuga.

Esim aradi arabaya arkadan carpmislar isikta durur haldeyken
Hani kendi arabalarimizdan basimiza gelen ilk kaza.
Esimin morali bozuktu motor kayarak gelmis tampona vurmus.
Civi batmasi gibi izler olustu sanayiye gittik rötus yaptirdim dedim.
Adam komple tamponu falan soktur yeni taktir istersen demis.

Hasar kaydi olusuyo sanirim parca degisiyo arabada degisim degerini dusuruyor.

Olsun yahuuu ölumden donduk biz bozma moralini dedim.

Eskiden olsa bende takiyordum suan daha relaxim.
Napim ya hasar gordu diye degeri duscekse dussun varsin.

Cok bombos geliyor artik boyle seyler
Birde ufak siyrik darbe anlattigina gore.

Onun cani seye sıkilmistir eminim o cok istedi illede bu araba ben bunu pek istememistim gelince dicek eminim buna
Sen zaten bu arabayi sevmemistin :)

Her arabamiza cevsen ve kuran aldim ben bu arabaya bi almak icimden gelmedi.
Aklimada gelmedi hic
Hala bizimmis gibi benimseyemedim.
Cok sevemedim
Esimde farkinda bunun.

Bir an once seneler gecse degisse diye bakiyorum resmen ama 3 seneden once degismez.

o ilacı bende kullandım ama bana az bi kilo değil bayağı kilo yaptı canım. ayrıca ilaçtan sonra göğsümde kist kol altımda kist oluştu bıraktım ben. dr şimdi yine ona başlıyalım diyo ama ben istemiyorum ailede kanser öyküsü varsa riskli diyolar. o yüzden bitkisel takviye araştırıyorum. bi kaç bişey var kafama yatan net karar verince yazarım sanada.. bi yeri yaparken bi yeri bozuyo işte ilaçlar.

Geçmiş olsun. Cana gelmesin.

Bugün sadece 4 lira harcadım. Tost aldım yedim.

Eşim de 22,5 liralık tatlı almış. İftar yemeğine davetliyiz de akşama

Ben dr a gittim tertemiz arkani don git demiyor. Kotu bsyde var demiyorlar. Radyolojide dr da celiskide kaldi. Ameliyatta olabilirsin alti ay bekleyebilirsinde dediler. Bir dr a daha gidecegim.

Geçmiş olsun canım
Doğru diyorsun eşine bir şey olmamış ya ona şükür

Canım sağlık olsun şükür bir çocuğun var

Kızlar bizim de kaç gündür işlerimiz ters gidiyor
Şu ipotek meselesi vardı tam 3 gündür uğraşıyoruz banka evrağı yanlış yaptı tam 3 defa dün 3 defa bankayla tapu arasında mekik dokuduk bitmesi eşim bu günde gitti
Arabanın muayenesi vardı oda olamamış güya yarın yola çıkacaktık yarına kalmış
Eşim telefonda deliriyordu bir şey olmaz öbür gün çıkarız diyorum zaten 2 ay oradayız bir şey olmaz
Yok diyor adam inat etti

ahanda bak bi anne aday adayı da burda varmışşş :)

Ama hic caktirmiyo he :)
kızlar tam okuyamadım ara ara okudum ne çok yazmışsın yav dolayısıyla kacirdimbi bebek olayı var evet ikinciyi isteyenlerde var Allah hayırlısıyla isteyen herkese versin inşallah...
E Esila09 canım inşallah önemli bişey değildir yüreğini ferah tut canım
D derya10-_- canım Allah'tan umut kesilmez

Ayy bugün baya bişey aldım
25ten iki tane pantolon 50den aşağı alamam diyorum bize yakın bir mağaza var ürünleri çok uygun
Beyaz birde siyah pantolon aldım
İki tane de elbise aldım
Birde 5li küpe aldım hepsine 102 tl harcadim. İnanamıyorum gerçekten aynı cadde de elbiseler pantolonlar nerdeyse iki katı fiyatı ben yarısına aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…