Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende oyle diyorum araba park etmeye yer yok kimse aglamasin milletde para cok diyorum.

Ben solente kullaniyorum.
Dr. Tavsiyesi.
Benim yuzum leke oluyor guneste.
12 ve 15 saatleri arasi denize girmem falan yasak.
Doktor girme gunes dikken dedi.
Bende sapkalarla korunuyorum.
Solenteyi 3 yildir kullaniyorum memnunum.
Koruyucu olarak cok iyi.
Ben kararmadan geliyorum.
Yuzum icin solente vucudum icin avene kullaniyorum.
Esim ve oglum icinde yuz icin ayri avene aldim.
Solente pigmenta cunku bendeki pigmentasyon lekeli ciltler icin.
Ben kendime kullaniyorum sadece 120tl falan.

Normalde de suruyorum.
Oglen gunesine maruz kalabilecegim her ortamda suruyorum 4 saat rahat koruyor zaten sonra da gunes donuyor.

Ayrica eklim sen deneyerekde anlayabilirsin bunu.
Mesela avene benim yuzumu korumuyor
Market koruyucularini (nivea,arko,sebamed) zaten kullanmiyorum yuzum icin (vucudum icin kullandim ama)

Bir kac koruyucu daha var aklimda denemek istedigim fakat suan hic risk alamam koruyucumdan memnunum diye denemeye korkuyorum

Oyyyyh kızlar....
O ayakkabı şu anda dolabımda
O zaman Eşinizle beraber gitseniz olmazmı çarşıya sizde alacağınızı alın içinizde kalmasın
Tek gittim. Bir kaç kere dolandım arabayla. Uygun bir yer buldum. İçerisi tıklım tıklım....

Ve güzel haber. Ayakkabı meğer indirim de imiş. 100 tl ye düşmüş. Greyder....
Bir de dockers vardı. Çok seviyorum onların modelini rengini. Tek kalmış. 50 dedi.
150 ye 2 adet ayakkabı aldım geldim. Şimdi oturdum çay içiyorum. Spor yapacağım. Duş aşacağım. Bavul hazırlayacağım daha

ben de solante pigmenta alacam, geçen yıllar kullaniyordum bu yıl almadim daha. 120 miymis. Alayim haftaya ben de. Peki birsey soracam. Mesela ben ayni krem kutusunu bir yaz daha kullanabilir miyim, yoksa tek yaz mı kullanılmalı. Bu konuda bilgin var mi canm

Yüzünüz için kesinlikle iyi bir krem kullanın.
Aven aldım. Onu bulamazsam la roshe alıyorum.
Sebamed kullanmıyorum. Onu sürdüğüm yıl sırtım Güneş lekesi içinde kaldı. Hala sinir oluyorum gördükçe.

Kremlerin kullanım süresi açıldıktan sonra 12 Aydır.

Ben 2 yaz kullandim (son kullanma tarihi yaziyor canim) rengi yapisi degisiyor bozulunca anlarsin
Rengi daha sariya dondu ve daha katilasti mesela eskisi attim bu sene yeni aldim
Bir dahaki yazda kullanirim.
Diger yaza koruyuculugu dusuyor diyorlar ama ben inanmiyorum.
Gayetde 2 yaz korudu beni.
Hemde bodrum sicaginda.

Ki sizin oralarda epey sicak.
Ben mesela disari cikacagim zaman eger oglen cikacaksam mutlaka suruyorum
Uzerine makyajda yapabilirsin sorun degil.

Ben bodrumdan donunce tatilden dondum dedim bir kac kisiye neren tatilden donmus kizomm yanmamissin ki dediler.
Amacim zaten korunmakdi basarmisim.

Bu gunes zararli artik korunmak gerek.

Benim vucudumda yok leke belki omuzumda bir kac tane varsa var belli belirsiz ama yuzumde leke olusuyor gunese maruz kaldigimda.
Arastirip cok iyi doktorlarada gittim kremler kullandim ama tamamen bi gelisme olmadi.
Gunesten korunarak daha fazla olmamasini önlemeye calisiyorum sadece.

Ben yazın günde iki kere sürüyorum bir sabah evden çıkmadan birde öğlen saat 12 gibi
Kışın da sabah sürüyorum gün boyu yetiyor
Bir kutu bir yıl idare ediyor

Selamlar kızlar. Ben de ailemin yanındayım çok kalabalik burasi massallah. Babaannem annemlerle yaşadığı icin almanyadan büyük amcam, adanadann diğer amcam ve eşi, diyarbakirdan küçük amcam esi ve 3 çocuğu, nigdeden kuzenim esi ve 3 çocuğu, izmirden abim yengem yeğenim, midyattan diğer abim yengem 2 çocuğu, mardinden küçük abim ve bizz :) bura curcuna valla :)

İyi gezmeler arkadaşım rizeli misin

Ooooo nasil sigiyosunuuz peki ya
Bide yatiya geldiler galiba aboww

Hayırlı olsun, kolay gelsin

Papatya güle güle kullan. Oyyy benimde ihtiyaç ım var. Vallahi kendime almış gibi sevindim. Biliyorum o markaları çok uygun a almışsın.
Bende bugun baktım bende ki taba ve bordo ayakkabıların mavisi ne
139 dedi almıyorum. Zaten hiç fiyatı düşmedi ya, düşmüyor.
Acayip rahat.ama senşn gibi düşeş bulsam alıcam bende acımayacağım.

Ben bayramlari cok severim, hep kalabalik hep nese icinde gecirdim
Bu bayram ilk evli bayramim.
Sabah bir saat icinde sirtim tutuldu, daha oncede belki bahsetmisimdir omurgam ters donmustu bu ucuncu kez tutulmasi yasadigim sehirde tek bir dr iyi gelmisti vw bayram araya girdi
Once anneme sonra ikinci gunu esimin ailesine gidecektik.
Sabahtan beri yatiyorum esim yatakta ceviriyor, orucluydum, esim her konuda yardimcim en buyuk sansim bugun bana cok guzel bakti
Insallah sabaha brz iyilesirim yoksa evden cikip anneme bile gidemeyecegim..
Ilk bayram diye nasil hevesliydim..
Hepinize hayirli bayramlar, nice birlikte bayramlara

Ooooo nasil sigiyosunuuz peki ya
Bide yatiya geldiler galiba aboww

zelalke abovvvvv bu ne kalabalık....

zelalke ne güzel bütün aile bir arada eskiden dedem yaşarken bizlerde öyle hep bir arada olurduk sabaha kadar konuşur hasret giderirdik şimdi hasretle ve özlüyorum o günleri

Zelalke ooovvv ben okurken şaşıladım,ne kadar da kalabalıksınız öyle
evet kizlar evde yaşlı oldu mu böyle oluyor. Bizim aile cok kalabalık, gelemeyenler de var daha. Allahtan ev büyük 4 oda 1 salon ev yatak dolu, ama geneli yer yatağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…