Bende oyle diyorum araba park etmeye yer yok kimse aglamasin milletde para cok diyorum.Eşime şort aldım birde sıfır kol üst ( tatil için)
Kendime terlik
Birde sebamed 50 faktör losyon
Eve gelirken de döner ekmek aldım oğluma bana.
Herşey ne pahalı.
Mağazalar tıklım tıklım. Kimse para yok diye ağlamasın. Vallahi çok zengin turkiye.
Sanırsın kimsenin giyecek birşey i kalmamış ;
Ben solente kullaniyorum.Kızlar sizler güneş kremini kafanıza göremi alıyorsunuz yada tavsiye ile mi
Bana cildiye uzmanının biri Seba medi söyledi onu kullandım iki yıl
Diğer cildiye uzmanı capporten diye bir marka söyledi şimdi onu kullanıyorum ama kafam karıştı her seferinde doktor tavsiyesi ile mi alacağım bilemedim.
Ayrica eklim sen deneyerekde anlayabilirsin bunu.Kızlar sizler güneş kremini kafanıza göremi alıyorsunuz yada tavsiye ile mi
Bana cildiye uzmanının biri Seba medi söyledi onu kullandım iki yıl
Diğer cildiye uzmanı capporten diye bir marka söyledi şimdi onu kullanıyorum ama kafam karıştı her seferinde doktor tavsiyesi ile mi alacağım bilemedim.
Tek gittim. Bir kaç kere dolandım arabayla. Uygun bir yer buldum. İçerisi tıklım tıklım....O zaman Eşinizle beraber gitseniz olmazmı çarşıya sizde alacağınızı alın içinizde kalmasın
ben de solante pigmenta alacam, geçen yıllar kullaniyordum bu yıl almadim daha. 120 miymis. Alayim haftaya ben de. Peki birsey soracam. Mesela ben ayni krem kutusunu bir yaz daha kullanabilir miyim, yoksa tek yaz mı kullanılmalı. Bu konuda bilgin var mi canmBende oyle diyorum araba park etmeye yer yok kimse aglamasin milletde para cok diyorum.
Ben solente kullaniyorum.
Dr. Tavsiyesi.
Benim yuzum leke oluyor guneste.
12 ve 15 saatleri arasi denize girmem falan yasak.
Doktor girme gunes dikken dedi.
Bende sapkalarla korunuyorum.
Solenteyi 3 yildir kullaniyorum memnunum.
Koruyucu olarak cok iyi.
Ben kararmadan geliyorum.
Yuzum icin solente vucudum icin avene kullaniyorum.
Esim ve oglum icinde yuz icin ayri avene aldim.
Solente pigmenta cunku bendeki pigmentasyon lekeli ciltler icin.
Ben kendime kullaniyorum sadece 120tl falan.
Normalde de suruyorum.
Oglen gunesine maruz kalabilecegim her ortamda suruyorum 4 saat rahat koruyor zaten sonra da gunes donuyor.
Kremlerin kullanım süresi açıldıktan sonra 12 Aydır.ben de solante pigmenta alacam, geçen yıllar kullaniyordum bu yıl almadim daha. 120 miymis. Alayim haftaya ben de. Peki birsey soracam. Mesela ben ayni krem kutusunu bir yaz daha kullanabilir miyim, yoksa tek yaz mı kullanılmalı. Bu konuda bilgin var mi canm
Ben 2 yaz kullandim (son kullanma tarihi yaziyor canim) rengi yapisi degisiyor bozulunca anlarsinben de solante pigmenta alacam, geçen yıllar kullaniyordum bu yıl almadim daha. 120 miymis. Alayim haftaya ben de. Peki birsey soracam. Mesela ben ayni krem kutusunu bir yaz daha kullanabilir miyim, yoksa tek yaz mı kullanılmalı. Bu konuda bilgin var mi canm
Benim vucudumda yok leke belki omuzumda bir kac tane varsa var belli belirsiz ama yuzumde leke olusuyor gunese maruz kaldigimda.Yüzünüz için kesinlikle iyi bir krem kullanın.
Aven aldım. Onu bulamazsam la roshe alıyorum.
Sebamed kullanmıyorum. Onu sürdüğüm yıl sırtım Güneş lekesi içinde kaldı. Hala sinir oluyorum gördükçe.
İyi gezmeler arkadaşım rizeli misinMerhaba kızlar
Arife gününe kavuştuk şükür
Son iftar bu Akşam dışarıda iftar yapıcaz
Yazlığa gidicez ufak bi bavul hazırladım
Bayram'ın son günü dönücez ertesi sabahtan Rize'ye gidiyoruz
Bugün biraz harcadık
Bu tatilde eşimin ailesi ile olacağımız çok harcamayız gibi geliyor
Bizimde eskiden bayramlarda kalabalık olurdu
Ziyaret gezme falan
Şimdi herkes tatilde kendi kafasında
Ooooo nasil sigiyosunuuz peki yaSelamlar kızlar. Ben de ailemin yanındayım çok kalabalik burasi massallah. Babaannem annemlerle yaşadığı icin almanyadan büyük amcam, adanadann diğer amcam ve eşi, diyarbakirdan küçük amcam esi ve 3 çocuğu, nigdeden kuzenim esi ve 3 çocuğu, izmirden abim yengem yeğenim, midyattan diğer abim yengem 2 çocuğu, mardinden küçük abim ve bizz :) bura curcuna valla :)
Hayırlı olsun, kolay gelsinOyyyyh kızlar....
O ayakkabı şu anda dolabımda
Tek gittim. Bir kaç kere dolandım arabayla. Uygun bir yer buldum. İçerisi tıklım tıklım....
Ve güzel haber. Ayakkabı meğer indirim de imiş. 100 tl ye düşmüş. Greyder....
Bir de dockers vardı. Çok seviyorum onların modelini rengini. Tek kalmış. 50 dedi.
150 ye 2 adet ayakkabı aldım geldim. Şimdi oturdum çay içiyorum. Spor yapacağım. Duş aşacağım. Bavul hazırlayacağım daha
Ooooo nasil sigiyosunuuz peki ya
Bide yatiya geldiler galiba aboww
zelalke abovvvvv bu ne kalabalık....
zelalke ne güzel bütün aile bir arada eskiden dedem yaşarken bizlerde öyle hep bir arada olurduk sabaha kadar konuşur hasret giderirdik şimdi hasretle ve özlüyorum o günleri
evet kizlar evde yaşlı oldu mu böyle oluyor. Bizim aile cok kalabalık, gelemeyenler de var daha. Allahtan ev büyük 4 oda 1 salon ev yatak dolu, ama geneli yer yatağı.Zelalke ooovvv ben okurken şaşıladım,ne kadar da kalabalıksınız öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?