Çok geçmiş olsun canım inşallah sabaha iyi olursun da bayram ziyaretine gidersin. Hayırlı bayramlar olsun.Ben bayramlari cok severim, hep kalabalik hep nese icinde gecirdim
Bu bayram ilk evli bayramim.
Sabah bir saat icinde sirtim tutuldu, daha oncede belki bahsetmisimdir omurgam ters donmustu bu ucuncu kez tutulmasi yasadigim sehirde tek bir dr iyi gelmisti vw bayram araya girdi
Once anneme sonra ikinci gunu esimin ailesine gidecektik.
Sabahtan beri yatiyorum esim yatakta ceviriyor, orucluydum, esim her konuda yardimcim en buyuk sansim bugun bana cok guzel bakti
Insallah sabaha brz iyilesirim yoksa evden cikip anneme bile gidemeyecegim..
Ilk bayram diye nasil hevesliydim..
Hepinize hayirli bayramlar, nice birlikte bayramlara
Hayırlı olsun, kolay gelsin
M maviduvar1 güle güle kullan canım.
Çok teşekkür ederim kızlar.Papatya güle güle kullan. Oyyy benimde ihtiyaç ım var. Vallahi kendime almış gibi sevindim. Biliyorum o markaları çok uygun a almışsın.
Bende bugun baktım bende ki taba ve bordo ayakkabıların mavisi ne
139 dedi almıyorum. Zaten hiç fiyatı düşmedi ya, düşmüyor.
Acayip rahat.ama senşn gibi düşeş bulsam alıcam bende acımayacağım.
Alışveriş yapmama diyetine bayıldım hadi hayırlısı olsun inşallah.Çok teşekkür ederim kızlar.
Çok daha güzelleri sizin olsun.
Evet çok rahat oluyor bu ayakkabılar. Renkleri de bi Harika....inşallah sana da denk gelir böyle düşeş.
İlk etapta şimdilik bir ay çorap dahi birşey almama diyetine girdim. Bu aralar gerçekten de fazlaca aldım. Aynı zamanda verdim de
Bayramdan dönünce haberleri elden çıkaracağım. Giyeceğimi hiç sanmıyorum. Bu sene moda olan ayakkabılardan aldım. Bir tane de kırmızı topuklu ayakkabım var. Onu vereceğim. Benim evde dolap bekleyeceğine birileri giysin değil mi?
24 Temmuz'a kadar birşey almak Yok...,
@Esila09 çok geçmiş olsun. İnşallah sabaha daha iyi olursun.
Ay inşallahAlışveriş yapmama diyetine bayıldım hadi hayırlısı olsun inşallah.
Bu sene babetleri topikcek elden cikardik galiba :)Çok teşekkür ederim kızlar.
Çok daha güzelleri sizin olsun.
Evet çok rahat oluyor bu ayakkabılar. Renkleri de bi Harika....inşallah sana da denk gelir böyle düşeş.
İlk etapta şimdilik bir ay çorap dahi birşey almama diyetine girdim. Bu aralar gerçekten de fazlaca aldım. Aynı zamanda verdim de
Bayramdan dönünce babetleri elden çıkaracağım. Giyeceğimi hiç sanmıyorum. Bu sene moda olan ayakkabılardan aldım. Bir tane de kırmızı topuklu ayakkabım var. Onu vereceğim. Benim evde dolap bekleyeceğine birileri giysin değil mi?
24 Temmuz'a kadar birşey almak Yok...,
@Esila09 çok geçmiş olsun. İnşallah sabaha daha iyi olursun.
Ayyyy di mi yaaaa... bir de renk renk almışım. Geçen gün denedim. Onu giyince kendimi bi tuhaf hissettim. Ayağımda ayakkabı yokmuş da ayağım çığlakmış gibi.Bu sene babetleri topikcek elden cikardik galiba :)
Nasil giyipde gitmisin dedim bende verirken
Cok sevindim canim agzinizin tadi hic bozulmasin.Kizlaaaaarrr
Okuyamadım biz geldik eşimin memleketine
Mecburiyeten barıştık artık
Yola çıkarken eşim dedi küs gitmiyelim diye
Anladı heralde o da kırıcı konuştuğunu
Ben de tmm dedim napiyim bayram
Öyle işte
Geri dönüp okuycam
Şu an evde gelin modundayim:)))
Herkese iyi bayramlar
Ben birde zimbali falan almisimGünaydın kızlar
Ayyyy di mi yaaaa... bir de renk renk almışım. Geçen gün denedim. Onu giyince kendimi bi tuhaf hissettim. Ayağımda ayakkabı yokmuş da ayağım çığlakmış gibi.
gulfemhatun hadi gözün aydın. Sevindim senin adına...
Cok gecmis olsun yaBen bayramlari cok severim, hep kalabalik hep nese icinde gecirdim
Bu bayram ilk evli bayramim.
Sabah bir saat icinde sirtim tutuldu, daha oncede belki bahsetmisimdir omurgam ters donmustu bu ucuncu kez tutulmasi yasadigim sehirde tek bir dr iyi gelmisti vw bayram araya girdi
Once anneme sonra ikinci gunu esimin ailesine gidecektik.
Sabahtan beri yatiyorum esim yatakta ceviriyor, orucluydum, esim her konuda yardimcim en buyuk sansim bugun bana cok guzel bakti
Insallah sabaha brz iyilesirim yoksa evden cikip anneme bile gidemeyecegim..
Ilk bayram diye nasil hevesliydim..
Hepinize hayirli bayramlar, nice birlikte bayramlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?