Gitmek isterse kendi gitsin.Esim plan yapiyo suan
Annenlere cikalim annemin yanina gidelim annemi alip havaalanina birakalim sonra halana ananene gidelim diyor sesli dusunuyor bana duyuruyor.
Gec o isleri sen
Annenin yanina gidincemi halama ananeme goturcen beni.
Bana birseylerin karsiliginda bisi yapma.
Ben sana beni gotur demedim bi yere
Istersem kalkar giderim dedim.
Sozde benim gonlumu yapicak akrabalarimi gezdircek ama annesine gitmemi istiyor ona karsilik gibi.
Cok da umrumdaydi benimde :)
Cok da dertdi.
Ben 6 senedir gitmiyorum gorusmuyorum bu sene ne olduysa ben aski oldu hepsinde.
En sevilmeyendim simdi en kiymetli.
En beklenen
En en en
Ben kotu olarak kalmak istiyorum.
Allah benden uzak cehenneme direk etsin mubarek gun amin.
Ben birde zimbali falan almisim
Siyah deri
Vizon zimbali
Lacivert zimbali
Hele birde o babeti bol pantolonla falan giyince eyvahh eyvahh :)
Goruntu hic guzel olmuyor.
Benim ayakkabilarda o anlamda hafifledi daha tarzima dondum.
Çok teşekkür ederim canım@Esila09 çok geçmiş olsun canım
M maviduvar1 güle güle kullanın aldıklarınızı,1 ay hiçbirşey almadım kredi kartım sıfır,nasıl güzel birşey :)
@cikolatasoslukek umarım büyümeden atlatırsınız canım
Herkese mutlu bayramlar
tr_lelli aman boşver canım ya sen böyle iyisin hiç gerek yok :)
Gitmek isterse kendi gitsin.
Kimseyi zorlaması n yahuu
Hayir bayram gunu canimi sıkti.Benimkilerin de üzerinde zincirler tokalar var. Bayramdan dönüşte vereceğim hepsini. Evet düşündğm de bol pantolonla gerçekten pek de iyi durmazmış
Çok teşekkür ederim canım
tr_lelli şu anda ben de pek kıymetliyim. Çünkü eb çok sevdikleri gelinleri ve oğulları yurtdışına yerleşti. Kv yanlış ata oynadığını anladı galiba. Ama geçmiş olsun.
Sen de takmamaya çalış. Yapacak birşey Yok.
Canım eşin hadi hazırlan derken kime gitmek için hazirlan dedi ki.. annesine değil anladığım kadarıyla.. sıkma canını sen tavrını da net ortaya koyan birisin..Benim saat 3.5 gibi esim geldi annesini yollamis hadi hazirlan dedi.
Duymamazliga geldim evi supuruyordum zaten.
Hadi dedi.
Ben senin cocugun degilim oyuncagin da degilim dedim
gitmiyorum hic bir yere dedim.
O da cikti gitti.
Ohh ne guzel evim mis oldu.
Bi de uyudum uzerine.
Her bayram benzer seyler oluyor bizde de.
Sıktı artik.
Annesine goturemedi beni (annesi eltimde kaliyordu onu alip havaalanina birakcakti sozde benimle hayal kurdu yani) annesini havaalanina birakti geldi.Canım eşin hadi hazırlan derken kime gitmek için hazirlan dedi ki.. annesine değil anladığım kadarıyla.. sıkma canını sen tavrını da net ortaya koyan birisin..
Kızlar bu arada bizim kalabalık beni feci yordu, ama bi taraftan da çok iyi geldi.. Yarın eşim geliyo hem ailemin bayramını kutlar hem de beni alır gideriz eve. Evde de program yaptik üniversitede hem evde arkadaşım hem can dostum dediğim arkadasim geliyor esie ve iki çocuğuyla. Yarin onlarla gezer tozariz, çok özledim onu yaa. Kendisi kayserili ama bizim bu taraflarda bi ailenim gelini fakat eşiyle kayseride evleri..
Yae benim oglanida salsaydim arada kaynardi hasilati toplar gelirdi :)Bizim kalabalikta çocuklara harçlık bile verdik.. ama cocuk sayısı 14 kişi olunca büyük dedigimiz ergen grubuna 15 tl daha ufaklara 10 tl dağıttım, bütün ailedeki fertler o şekil verdi, zaten ayirmistim harçlıkları. Atlattık bi şekilde :)
Sıkma canını canım napacakson.Annesine goturemedi beni (annesi eltimde kaliyordu onu alip havaalanina birakcakti sozde benimle hayal kurdu yani) annesini havaalanina birakti geldi.
Bana hazirlan ananeme halama babannemin mezarina gidelim diye haydi dedi.
Hepsi ayni semtteler.
Yani birine gidince hepsine ugrayabiliyorsun.
Bir defa kafadan oyle bir giris yapmicakti.
Benim gitmedigimi bile bile bana sunmicakti.
Hala hayal kuruyor belki arami duzeltirim diye
Ogrenecek bunun imkansiz oldugunu
Ölurum yine gidip gelmem buyuk konusuyorum.
Koca bayrami evde geciririm gerekirse hic muhim degil
Bizim kalabalikta çocuklara harçlık bile verdik.. ama cocuk sayısı 14 kişi olunca büyük dedigimiz ergen grubuna 15 tl daha ufaklara 10 tl dağıttım, bütün ailedeki fertler o şekil verdi, zaten ayirmistim harçlıkları. Atlattık bi şekilde :)
Ben 6yildir hic gitmiyorum canimSıkma canını canım napacakson.
Bazıları kazık yese de kötü lük görsede akıllanmuyor ne yapacaksın.
Bizi üzdükleri ile kalıyor lar.
Zamanında kaynım ve kv için çok kavga ettik bana neler dedi, ama sonradan kazık yiyince çok pişman oldu kendisi.
Şimdi annesine gitti bende 2 sokak ötede onu bekliyorum.
Çok kırgınım gitmek istemiyorum o da zorlamadı zaten.
Kızlar güneş kremi bakıcam 50 faktör oğlum içinde kullanıcam 7.5 yaşında.
Siz bilirsiniz nerel er de indirim vardır.
Gratis falan.
Bide marka söyleyin bana.fazla paha lı olmasın.
Terlik nereden bakayım bide,rahat olsun.
Normalde terlik giyen birisi değilim
Tatilden sonra da giyeceğim birşey olss iyi olur.
Ahh ne çok olmuş çsrşıpszsr gezmeyeli
Bide erkek mayo lcwa da bulabilirmiyşm acep eşim için.sanmıyprum ama
Teşekkür ederim canımcarrefoursa da var indirimler...güneş kremi ürünlerinde %50 indirim....ben niveanın 50 faktörünü kullandım,yeşil renkli...çok memnun kaldım...hem kızıma hem kendime.
daha bugün baktım..35 küsur fiyatlı...yeşil renkli olanı yoktu..beyazı da denemedim hiç...almadım.
bu arada HERKESİN BAYRAMI GÖNLÜNCE OLSUN.......sağlıkla,,,ağız tadıyla.
not: ben okurken yazmışlar zaten... : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?