- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
Canım aynı benim kafadansın.
Nedense kek börek yapmak daha zor geliyor bana.
Yemek konusunda daha pratik olduğumu düşünüyorum
Guneskremini evetGünaydın kızlar
Sebamed güneş kremi almıştım
Değişeyim dedim (yerine çorap eşofman altı aldm)
Başka yerden Yanlışlıkla çocuk için değil 30 faktör almışım fişte almadım aceleyle
Ve sonuç
Değiştirmedi ler
Birdaha 40 tl verip başka yerden aldım 50 faktör Kids
Yani güneş kremi maceram bana
117 tl ye patladı
İyice sinir oldum vallahi yaa
Elimde 2 güneş kremi
Bi alt eşofman
7 çift te çorap oldu
Güler misin ağlar mısın
250tl harcadım tatil için
Ortada eşime 1 şort
1 üst
Güneş kremi
7 adet çorap
1 eşofman altı
Bunlar var
Saçma sapan bişey oldu bu
evet gerçekten bayram gibi bayram oldu.. ben senin rahatsızlığını atlamışım sanırım canım, çok geçmiş olsun. neyin var? burda atladığım bazı sayfalar olabiliyor kusura bakma, çok birikince kaçırıyorum yazılanları..Zelalke o kadar ozendimki hem kalabalik bayram gibi bayram gecirdin hem arkadaslarini gordun ne guzel allah tekrarini da nasip etsin.
Ben daha iyiyim, evden cikabiliyorum gorumcem baska bir yerden araba ile kayinvalideme gecti bizide aldilar ilk defa esimin memleketine gitmis oldum herkes cok sevindi cok mutlu oldular ben de cok sevindim.
Yarin doktora gidicem bakalim ne diyecek benim drum bir gun daha tatilde baska bi yerden randevu aldim ve buraya hastahane maceralarimi yazsam destan olur insallah kazasiz belasiz atlatirim persembe kendi dr uma giderim maksat yarin rapor almak, hastahane de bulunmak.
Bayramda dugune gelemeyen akrabalardan biri kayinvalideme ceyrek vermis, bende de son zamanlarin tek birikimi dugun icin gelen takilar oluyor .
Evet bende animsayamadim.evet gerçekten bayram gibi bayram oldu.. ben senin rahatsızlığını atlamışım sanırım canım, çok geçmiş olsun. neyin var? burda atladığım bazı sayfalar olabiliyor kusura bakma, çok birikince kaçırıyorum yazılanları..
Ani hareket ettiysen agritmis olabilirsin canim.kızlar benim dünden beri boynum tutulmuş, baya ağrım var. bugün de işe başladık.. zorlanıyorum yaa..
bu arada ben kumbaramı patlattım, foto çekemedim buraya eklemek için ama. 180 tl çıktı. kumbarayı patlatmamın amacı çocuklara bayram harçlığı vermek, 5lik ve 10 lukları dağıttım, ama bozuklar duruyor daha tümletmem gerekecek, ne çıkarsa artık o bozukluları eklerim zulaya.. bu bayramda bahsettiğim gibi annem bayramlık verdi zorla 200 tl, arkadaşım da yarım altın getirdi, bunlar zulaya gidecek,asıl benim zula bayram etti :)
evet bayramda hem çok yoruldum hem uykusuz kaldım derken benim bünye sinyal verdi, akşam krem sürüp masaj yaptı eşim, sardım sonra uyudum.. bakalım akşama kadar böyle biraz rahatlamazsam kas gevşetici bi iğne yaptırırım.Evet bende animsayamadim.
Bazen yoeumlarda gorup geri donup bulyp okumaya calisiyorum.
Insanin gozunden kacabiliyor
Ani hareket ettiysen agritmis olabilirsin canim.
Bayramdada surekli hareket halindeydin
Kremle falan masaj yap
Anneler öyle benim annem de yapar her sene 16 kilo köy peyniri salamura yapıyoruz fakat İstanbul da olduğum için sıcaktan sağlanıyor bende ikiye bölüp ayrı ayrı kovalarda dolaba koyuyorum havalar soğuyunca çıkarıyorum iyi oluyorbu arada kızlar annem peynir yaptırmış koca bi bidon tahminime göre 10- 12 kg var.. sen onu muhafaza edemezsin evde diyip ufak bi şişeye koyup verdi, her geldiğinde sana bi kaç aya yetecek şekilde koyarım götürrüsn dedi.. yaa nasıl detaylı düşünüyor bu kadın hayranım :) yaprak da ufak su şişelerine koymuş iki tane de ondan verdi.
evet gerçekten bayram gibi bayram oldu.. ben senin rahatsızlığını atlamışım sanırım canım, çok geçmiş olsun. neyin var? burda atladığım bazı sayfalar olabiliyor kusura bakma, çok birikince kaçırıyorum yazılanları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?