çok geçmiş olsun, boyun ağrısı çok fena yaa.. sabah servise bindiğimde aracın hareketi bile bana acı veriyor..Benim 1,5 yil once boynum ters donmus, yani duzlesmenin ilerisi tam tersi yone donmus hala ara ara cekiyorum.
Bugun dr a gittim rapor aldim kullandigim ilaclara ilave etti dusun dr gibi oldum dogru ilaca basliyorumbsyin yok bu sefer fena kilitlenmissin dedi
Sana da cok gecmis olsun aman dikkat et cok ileri gidebiliyor
teşekkür ederim canım..Boyun cok bet bisiymis kazada bende anladim
Ama benim boynumda kirikmi vardi catlakmi vardi kirik vardiysa nerdeydi hala bilmiyoruz.
Iyilestim yani cok sukur ama boynuma noldu hala bilgim yok.
Bi doktor eklemde kirik var dedi.
Biri ameliyat edim dedi.
Biri catlak dedi.
Ben bisi anlamadim hepsi baska bisi dedi.
Bence cozemedi hic biri :)
Ama o boyunlukla 3 ay yasamak kabus gibiydi.
Suan cok ama cok sukur hic bisim yok.
Agrilarimda gecti.
Allah sifa versin kizlar hepinize.
çok geçmiş olsun, boyun ağrısı çok fena yaa.. sabah servise bindiğimde aracın hareketi bile bana acı veriyor..
Selam kızlar,
geçmiş bayramınız kutlu olsun tekrar. Bayramda yoğunluktan ve netimin azlığından pek girmedim nete. bi geçmiş yapayım geleyim dedim ama neresinden tutsam bilemedim.
burdan devam edeyim.
önce asıl konumuz harcama tasarruftan gireyim.
ilk gün sadece çocuklara harçlık 70 tl verdim.
2.gün gölyazıya gittik eşim kızım kardeşim ben. karttan 160 tl lik benzin aldık. orada ufak tefek hediyelik yeme içme 100 tl anca harcadım.
3. gün amcamlara yemeğe gittik içecek ve dondurma aldım giderken evde de tereyağı ve peynir bitmişti pazara daha var diye mecbur markettin aldım 48 tl de oraya gitti.
bu ay birikim yok malesef. alabilirsem 10 euro bari alayım diyorum.
Kızımın bayram harçlığı 570 tl oldu evde de 70 tl vardı. 640 tl
şimdi kabul etmiyo da biraz geçsin yarım altın alıp koyucam. telefon parası biriktiricekmiş elindeki tel. kıymetini bilemiyo daha kaç kez düşürdü ekranı kırık.
Şimdi gelelim bombaya... kv ve patavatsızlıkları..
ilk gün eltim ve ailesi (yeni nişanlılar daha) geldiler. bi sıkıntımız yok kv le aslında ama bazen patavatsızca nereye gideceğini bilmeden yada normal zamanda diyemediği için mi bilmem insan yanında boş boş konuşur. şu güne kadar pek aldırış etmemiştim. ilk gün öğleden sonra onlar gelicek diye benim annemlere gittik. kaldı ki ilk seneler akşama kadra orda kalırdık bide üstüne yemeğe kalın diye ısrar ederdi. Benim herifte yemek hazırlandı diye zorla oturturdu anacağızım da aç aç beklerdi bizi. hala düşündükçe sinir oluyorum sustuğuma.
varan 1-Arefe günü tel de bizim tur iptal dedim eee işte kaynına zor olacak dıştan gelcekler telaşe olcak bişeyler dedi bende valla benim yazın tatilim yok o yüzden kimse bana göre plan yapmasın bi daha madem ben gezecem dedim. sustu.
varan 2- 1.gün saat 13 gibi aramış beni duymadım eşimi aramış geldiler köye gidicez gelmiyonuz mu? neyse apar topar çıktık çünkü akşam üstü geri döenecekler 1,5 saatlik yoldan geldiler. vardık içeriye girdik bayramlaşıyoruz daha milletle içerde de eltim, annesi, eşimin teyzesi kızları, ananesi ve kv var.
Eltim dedi ki nerdesin kız gözüm yolda kaldı biz taa nerden geldik bende dedim bayram napalım böyle telaşeli oluyo..
kv ne dese beğenirsin nerdesin sen gelin dediğin erkenden gelir hizmet eder. ben şoookkk ilk defa böyle bişey oluyo o şaka ile gülerek söyledi ama bennn olayın şokuyla
heee dedim gelin dediğin ağaçkovuğundan çıkıyo ya öyle bitiyo mantar gibi benim anam babam yok mu dedim. ilk zamanlardı o artık devir değişti dedim şaka yollu ama fevri... herkes dondu kaldı ama hala kafam atık yani.. bir kere daha aynı tarz bi olay yaşarsak açık açık diycem olayın üstüne arayıp benimle insan yanında biraz daha dikkatli konuş yapımı biliyosun kimse kimsenin kalbini kırıp sinirini oynatmasın. şaka var şaka var diycem..
3.gün de diğer teyze kızı gelmiş. aradı yine eşimde dedi ki uğrarız ama yemeğe kalamayız başka yere gidicez. sanki öyle dememiş. gittik saat 5 amcanlar arabaya kurban kesmiş et göndermiş beraber yiyin dedi pişirddim dedim oğlun dedi ya dedim yemeğe davetliyiz diye ben böyle emirvaki olunca sinir oluyorum dedim eşim ve kızım oturdu ben yemedim onlarda tadınlık yedi kalktık..
ayyy ne dolmuşum beeee...
Okudukça sinir oldum ya Allah sabır versin
Bu kaynanaların hepsimi böyle, yoksa bütün sorunlu kaynanalarin hepsi bu topiktemi toplanmış
Burda anlatilanları okudukça evlenmekten korkar oldum
@mandaliina burayi okudukça senide korku alıyor mu yoksa bu durum sadece bana mı özel
Şaka bir yana gerçekten zor bir durum. Rabbim herkesin karşısına kendi gibi iyi insanlar çıkarsın
Acaba eltinin yaninda hava mi atmak istedi. Kendini baskın gösterip benim sözum geçer vs. diye göz dağımı vermek istedi bilemedim kiCanım işin ilginç tarafı aramızda hiç bi sorun yok yani bugüne dek olmadı,
kızdığım bi durum varsa güzelce ben ona derim o bana, eşimle ilgili tartışmalarımızda hep benim yanımdadır varsa da hatam onun yanında demedim sen şurda yanlışsın diyen insan aslında, amaç neydi onu anlamadım...
Valla bende aynı şeyi düşündüm, beni de insan yanında susacak mı sandı bilmiyorum ki yapım gereği susmıyacağımı da bilir ama onlar daha yeni girdi haneye diye ses etmicem mi sandı.. yoksa şaka yollu laf mı etti bilmiyorum.Acaba eltinin yaninda hava mi atmak istedi. Kendini baskın gösterip benim sözum geçer vs. diye göz dağımı vermek istedi bilemedim ki
Artık onsanlar o kadar farklı düşünceler icerisindeki kim neyi neden yapti akıl sır ermiyor
En azından aninda tepkini gösterdin. Artık hem eltin hemde kayinvaliden bu tarz bir durumda nasıl bir tutum sergileyeceģini görmüş oldu. Yani bir nevi iyi bile oldu diyebiliriz bence bu durumaValla bende aynı şeyi düşündüm, beni de insan yanında susacak mı sandı bilmiyorum ki yapım gereği susmıyacağımı da bilir ama onlar daha yeni girdi haneye diye ses etmicem mi sandı.. yoksa şaka yollu laf mı etti bilmiyorum.
Benim aķşam icin hiç yemegim yok. Biri elinde yemekle gelse yatar kalkar dua ederim gunlerce arkasından. Kendimi o derece halsiz hissediyorum.akşam yemeğim var biraz yanına da birşeyler daha ekler yeriz, eve alışveriş yapmaya gerek yok beni rahat 1 hafta götürecek sebzelerim var, et ve kıyma da bi aya yetecek kadar var.. öyle masraflı bi ay olmayacak inşallah Allah sağlık versin de :)
afiyet olsun canım, yazın sıcakta hem canı istemiyo insanın hemde ne olsa yeniyo..akşam yemeğim var biraz yanına da birşeyler daha ekler yeriz, eve alışveriş yapmaya gerek yok beni rahat 1 hafta götürecek sebzelerim var, et ve kıyma da bi aya yetecek kadar var.. öyle masraflı bi ay olmayacak inşallah Allah sağlık versin de :)
En azından aninda tepkini gösterdin. Artık hem eltin hemde kayinvaliden bu tarz bir durumda nasıl bir tutum sergileyeceģini görmüş oldu. Yani bir nevi iyi bile oldu diyebiliriz bence bu duruma
Bu sıralar her durumdan bir iyilik çikarır oldum
Benim aķşam icin hiç yemegim yok. Biri elinde yemekle gelse yatar kalkar dua ederim gunlerce arkasından. Kendimi o derece halsiz hissediyorum.
Evde yarim kilo kadar biber var ziyan olmasın diye onu kizartıp yogurtlamayi düşünüyorum.Yanınada kolayından bir makarna bir salata yeter. Menü bellide yapcak adam yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?