Küçük Düşün Büyük Olsun!

birde niyetimz yarın yola çıkmaktı sabah aniden bu gece çıkmaya karar verdik tabi kaynana olacak cadıda benden bilmiş kocamla kavgfa etmiş.hiç mantık yok halbuki düşünse akşam 19.30evdeyim 21. gibi Allah izin verirse gidecez iki çocuk bi ben bi koca eşyası ayarlıcam .ama gelinim ya benden biliyor herşeyi kafasınba kayalar düşse inşşallah onu da benden bilecek sinirim altüst.

bayram boyunca evdeydik bi gün pikniğe gittik .kızızmın ark. geldi 2 küçük çocuk oyuncak parçaları kaybolmuş bizde bende bulup sakladım dı onu çöpe atmışlar aslında demek istediğim kendi atmış yalan yere yeminler ediyor ben görmnedim diye bi baktım ki çöpü karıştırıyor bu mu diye . ya uyuz işte sen atmışsın niye yalan söylüyon sanki boğacam uyuz ya yemin ederim

Allahım yaa bakar mısın? Ya benimkinin öyle yalan dolan suçlama huyları yok diyorum ya çok şaşırdım diye bugüne dek hiç bişe yaşamadık ama demek ki bi eltim olsun diye bekliyomuş...

Merhabalar kızlar
Geçmiş bayramınız kutlu olsun
Uzun zaman oldu yazamadım
Bayram çok yoğun geçti
Önce hızlı trenle annemlerin yanına
Oradan uçakla kv.lere
Bayramın son günü de akşam otobüsle evimize döndük
Kv.le annemlerin arası Türkiye'nin iki ucu nerdeyse o yüzden her bayram böyle oluyor
Hesap ettim sadece yol paralari toplamı 600 tl harcamisiz

tr_lelli aldiklarimin foto.sunu istemistin
hiç vaktim olmadı ama müsait olduğunda aticam canım

Onun dışında 85 tl bayram harçlığı verdim
Annem 30tl harçlık ve birde çeyrek altın verdi sağolsun
Kv.ler 20 TL harçlık ve bir sürü meyve kömbe zeytin verdiler onlarda sağolsun
Düğünde vardı bı çeyrek taktik ve nevresim takımı hediye verdim gelin hanıma

Bugünde 40 tl kadar harcadım
Bazlamadan pizza yaptım çok güzel oldu hemde pratik
Tavsiye ederim kizlar

D derya10-_- ayy ben patavatsizliklarin bin tanesini yasadim
Hemde evimde kaliyordu bir de yuzyuze geliyorduk yani hani kapimi cekim evime cekilim luxum yoktu.
Bebek gormeye gelmislerdi bana dusun iste cocugum olmus emzirmeye odama gectim.
Misafirlere dediki k.v oglum benim istedigimi almadi pisman diger oglum istedigimi aliyo dedi.
Sooook oldum
Esimle gunlerce kavga ettim lohusayim
Ki esim pisman olsa bile asla demez
Biliyorum.
Kaynanam yalanci abartmayi sever laf sokmaya bayilir.
Ama insanlar nerden bilsin huyunu inanir yani.
Benim cok zoruma gidiyordu her lafi.
Yuzunu gormuyorum daha iyi kulagim duymasin

ayy ben de aynıyım yalnız kalsam hiç sıkılmam
kendi kendimin arkadaşıyım resmen
internette bişeyler yaparım evde zaman geçiririm dışarıda gezer tek başıma yer içerim kimse olmasa da vakit geçiririm
insanın bazen yalnız kalmaya ihtiyacı oluyor ama çoğunluk garip görüyor bunu ben de anlamış değilim

Merhaba hanımlar bugün şok ve a01e gittim aslında ihtiyacım olan bişey yoktu ama resmen kendimi kaybettim yumurta makarna vs aldım sonra cips kek abur cubura daldım durduramadım kendimi 50 tl harcadım

eve gel yemek yap 2 makine çamaşır bulaşık derken anca oturdum
sözde zumba yapacaktım eve gelince ama zaman mı var yarın yaparım belki

Yemek yapacak halim yok diyen ben makarna yapmak icin mutfağa girip lazanya yaptım.
O kadar uğraş boşa gitmesin deyip teyzemleri yemeğe çağirdım. Çocuklar lazanyayı duyunca hemen gidelim diye atladı zaten.
4 kişilik bir misafir grubunu ağırlayıp gönderdim. Mutfağıda topladım. Benden mutlusu yok şuan.

Canım sizin elektrik fazla geliyor ya elektrik sepeti.com diye bişey var radyoda reklamı var onu bi araştır istersen fatura etkiliyormuş

Şimdi yoldayız kızlar. Durduk durduk pat diye tatil çıktı. Birde denizden değilde yayladan daha çok hoşlanırım ben. İyi geceler
Şimdi baktimda dagıtım şirketiymis. Bulundugumuz ilcedeki dagitim sirketleri birbirinden beter canim ya. Yeni bir şirkete gecmek istediginde sozlesmeler cok agir ve seni en az 2 sene kendine bağlıyor. Simdilik beklemedeyiz yani

Bu arada hayırlı yolcukluklar. Allah kazasız belasız gitmeyi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…