- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
kaynanaya ne yapsan müstahak ohh iyi demişsin artık bende diyorumBende aynı düşünüyorum. En azından tepkisiz kalmadım...
birde niyetimz yarın yola çıkmaktı sabah aniden bu gece çıkmaya karar verdik tabi kaynana olacak cadıda benden bilmiş kocamla kavgfa etmiş.hiç mantık yok halbuki düşünse akşam 19.30evdeyim 21. gibi Allah izin verirse gidecez iki çocuk bi ben bi koca eşyası ayarlıcam .ama gelinim ya benden biliyor herşeyi kafasınba kayalar düşse inşşallah onu da benden bilecek sinirim altüst.
Allahım yaa bakar mısın? Ya benimkinin öyle yalan dolan suçlama huyları yok diyorum ya çok şaşırdım diye bugüne dek hiç bişe yaşamadık ama demek ki bi eltim olsun diye bekliyomuş...bayram boyunca evdeydik bi gün pikniğe gittik .kızızmın ark. geldi 2 küçük çocuk oyuncak parçaları kaybolmuş bizde bende bulup sakladım dı onu çöpe atmışlar aslında demek istediğim kendi atmış yalan yere yeminler ediyor ben görmnedim diye bi baktım ki çöpü karıştırıyor bu mu diye . ya uyuz işte sen atmışsın niye yalan söylüyon sanki boğacam uyuz ya yemin ederim
Selamlar
Dün akşam Ankara'ya döndüm. Eşim ve kızım Eskişehir'de kaldılar. 3 gün yalnızım
İş çıkışı arkadaşlarımla buluşacağım bugün. Yarın akşam da bol bol kitap okurum. İnsanlara çok garip geliyor ama ben yalnız başıma takılmayı acaip seviyorum. Kendimle kalmaya ihtiyacım var.
Maaşımız cuma yatar diye tahmin ediyorum. Benim için 3 ay oldukça sıkışık görünüyor.
Canım sizin elektrik fazla geliyor ya elektrik sepeti.com diye bişey var radyoda reklamı var onu bi araştır istersen fatura etkiliyormuşYemek yapacak halim yok diyen ben makarna yapmak icin mutfağa girip lazanya yaptım.
O kadar uğraş boşa gitmesin deyip teyzemleri yemeğe çağirdım. Çocuklar lazanyayı duyunca hemen gidelim diye atladı zaten.
4 kişilik bir misafir grubunu ağırlayıp gönderdim. Mutfağıda topladım. Benden mutlusu yok şuan.
İnternetten bir bakayim cnm nasıl bir sey acabaCanım sizin elektrik fazla geliyor ya elektrik sepeti.com diye bişey var radyoda reklamı var onu bi araştır istersen fatura etkiliyormuş
80 tl faturadan fazla olursaymış fatura tutarını düşürüyor canım. Devletten değil de serbest firmalar dan elektrik alıyırmuşsun bi araştır istersenİnternetten bir bakayim cnm nasıl bir sey acaba
Hayırlı yolculuklar dilerim.Şimdi yoldayız kızlar. Durduk durduk pat diye tatil çıktı. Birde denizden değilde yayladan daha çok hoşlanırım ben. İyi geceler
Şimdi baktimda dagıtım şirketiymis. Bulundugumuz ilcedeki dagitim sirketleri birbirinden beter canim ya. Yeni bir şirkete gecmek istediginde sozlesmeler cok agir ve seni en az 2 sene kendine bağlıyor. Simdilik beklemedeyiz yaniŞimdi yoldayız kızlar. Durduk durduk pat diye tatil çıktı. Birde denizden değilde yayladan daha çok hoşlanırım ben. İyi geceler
Selam kızlar burdamıısnız bişey danışmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?