- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Ben o fiyata arsa bulsam ve param olsa kesin alırdım cnm. TL durdukca deger kaybediyor. Ama altin arsa ev bunlar durdukca deger kazaniyorMerhaba kizlar
Sabah sinav gorevim vardi kahvalti yaptik eskm birakti. Oradan ciktim arkadas eve kadar birakti esimde eve geldi aksam yemegi yedik gezmeye gidicez. Haftasonlari hep gezmeyle geciyor bizim evde durmayi hic sevmiyorum pazartesi de annemlerin yanina gidicem 1 ay oradayim. Internetim yetmezse cok giremem. Evde is olarak utum var birde valiz hazilama kaldi. Yarinda gorevim var.sempatik_kiz cok uzuldum inanki.
Kizlar size bisey danismak istiyorum.ben dolar olarak birikim yapmistim baya zarardayim ama uzun vadeli olarak dusundugum icin duruyor. Esimle biraz birikim yaptik ve ben surekli yatirimlik bir seyler ariyorum birikimimiz de 35 bin civari.yani bir ev almak icin az ama nasil degerlendirmeliyim sizce?? Beklemek mi mantikli yoksa arsa tarla gibi bisey mi almamiz mantikli???
allah gönlüne göre versin insallah. Kimseyi o güzelliklerden mahrum etmesin..Herseyi size yazıyorum
Bu hissettiklerimi paylaşmadan olmazdı
Ben düşük yaptığımdan beri bebek konusuna çok mesafwliydim içimden hiç gelmiyodu
Burda isteyen arkadaşlara hep çok içten dualar ettim ama kendime hiç etmedim
Bugün ilk kez içime bi ateş düştü
Kimseye demedim
Size yaziyorum şu an gözlerim dolu dolu
Anne olmak sanki gönlüme geldi gibi oldu
Nası soyluycegimi bilemedim
Hep korkuyodum anne olmaktan
Sanki cesaret geldi
Esim de istemiyorum demişti en son konuştuğumuzda
O da üzgün olduğu içindi biliyorum
Yoksa sever çocukları
Yipranmadik diyemem o zaman güçlü durmaya çalıştım ama yeni yeni güçleniyorm galiba
Sağol tatlimmallah gönlüne göre versin insallah. Kimseyi o güzelliklerden mahrum etmesin..
tr_lelli nerelerdesin bacım senn
tr_lelli miz geri gelsinnn
Hangi cilgin bana zincir vuracakmis sasarim! Diyerek bentleri falan aştimda geldim genşlerTerelelli nerelerde yaa
Gülfem hatun cum hoşgeldin
Oyy sen bitirdin temizledin
Ben daha çarşamba dönücem
Canim cocuk cok hassas birsey.Herseyi size yazıyorum
Bu hissettiklerimi paylaşmadan olmazdı
Ben düşük yaptığımdan beri bebek konusuna çok mesafwliydim içimden hiç gelmiyodu
Burda isteyen arkadaşlara hep çok içten dualar ettim ama kendime hiç etmedim
Bugün ilk kez içime bi ateş düştü
Kimseye demedim
Size yaziyorum şu an gözlerim dolu dolu
Anne olmak sanki gönlüme geldi gibi oldu
Nası soyluycegimi bilemedim
Hep korkuyodum anne olmaktan
Sanki cesaret geldi
Esim de istemiyorum demişti en son konuştuğumuzda
O da üzgün olduğu içindi biliyorum
Yoksa sever çocukları
Yipranmadik diyemem o zaman güçlü durmaya çalıştım ama yeni yeni güçleniyorm galiba
Ilk çikan yangın hariç hepsi sòndürülmüş canım. İlk cıkan yangını uçaklar hala söndürmeye calışıyor.sempatik_kiz canimm son durumlar ne
Ilk çikan yangın hariç hepsi sòndürülmüş canım. İlk cıkan yangını uçaklar hala söndürmeye calışıyor.
THYde destek veriyormuş yangın söndürme çalışmalarına.
Onlarca ev, tarla; kümes hayvanları; binlerce küçükbaş ve büyükbaş hayvan, ormanda yaşayan canlılar hepsi telef olmuş.
offf allahim sen yardımcı ol.. ne büyük acı..Ilk çikan yangın hariç hepsi sòndürülmüş canım. İlk cıkan yangını uçaklar hala söndürmeye calışıyor.
THYde destek veriyormuş yangın söndürme çalışmalarına.
Onlarca ev, tarla; kümes hayvanları; binlerce küçükbaş ve büyükbaş hayvan, ormanda yaşayan canlılar hepsi telef olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?