Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayırlı olsun iyi karar vermişsin.
Allah diğer borçlarınızı da ödeme kolaylığı versin.

zelalke senden heveslendim ben de kendime bilezik hedefi koymaya karar verdim
çok işe yarıyor, ben bile farkina varmadan hedefe cok yaklastim. 1050 tl türk parası, 100 euro 50 dolar ve bir yarım var bende :) döviz ve altına dokunmam zaten yatırım o. Tl ile bilezik hedefine ilerlemekteyim :)

Kızlar bittimmmm
Tatil dönüşü ne zor ya
Bi damla enerjim kalmadı
Evin bi sürü işini yaptım
Bavul yerleştir çamaşır yemek
Şimdi oturdum bıraktım kalan işleri
Benim şu an okuduğum : karanlık sular diye bi gerilim . Bakalım başındayım
Konustuklarinizin çoğunu okudum ben de beğendim
Şimdi kahve zamanii

Afiyet olsun canım. Evine hoş geldin. Ellerine sağlık mis gibi olmuştur ev güle güle otur.

Zelalke tatilden döneyim bende başlayacağım bilezik için birikime.
Kaç gram almak en iyisi acaba.
Yani 2500 falanmı biriktirmek lazım
Canım benim hedefim 25 grlik bilezikti ama en iyisi 20 grlik iki adet olsun dedim.. ne kadar para eder inanın fikrim yok.. kuyumcuyla bi ara sorarim yazarim size :)

Kızlar eşim bi düğüne gitti kurumdan arkadasi. Ben gitmek istemedim, kizkardesim ve arkadasi bana geliyor birazdan burda olurlar. Ben de kilis tava tarzi birşey yaptim ( kıymalı sebzeli falan ) attım fırına, bi de makarna salatasi yaptim, közlenmiş biber vardi, Turşu kola falan hazırladim. Geldiklarinde beraber yeriz.

Merhaba kizlar
Sabah sinav gorevim vardi kahvalti yaptik eskm birakti. Oradan ciktim arkadas eve kadar birakti esimde eve geldi aksam yemegi yedik gezmeye gidicez. Haftasonlari hep gezmeyle geciyor bizim evde durmayi hic sevmiyorum pazartesi de annemlerin yanina gidicem 1 ay oradayim. Internetim yetmezse cok giremem. Evde is olarak utum var birde valiz hazilama kaldi. Yarinda gorevim var. sempatik_kiz cok uzuldum inanki.

Kizlar size bisey danismak istiyorum.ben dolar olarak birikim yapmistim baya zarardayim ama uzun vadeli olarak dusundugum icin duruyor. Esimle biraz birikim yaptik ve ben surekli yatirimlik bir seyler ariyorum birikimimiz de 35 bin civari.yani bir ev almak icin az ama nasil degerlendirmeliyim sizce?? Beklemek mi mantikli yoksa arsa tarla gibi bisey mi almamiz mantikli???

Ben olsam arsa tarla alırdım o paraya.elinde duracağına bikaç zaman sonra değerlenir hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…