Küçük Düşün Büyük Olsun!

madamecoco da o tarz ürünler dışarıya göre daha pahalı, japon pazarı tarzı yerlere bakıp kıyaslama yapmadan almayın.
Ben bire bir aynı marka ürünü kıyaslamıştım, 1,5 tl / 7 tl gibi fark vardı.

Benim kaç gündür doğru düzgün harcamam yok, dün istanbuldan yaşadığım ilde bir ilçeye geldim, ordan eve döndüm ama nasıl olduysa dün hiç para harcamadım
Bütçem sarsılmıştı, su an elimdeki para maaş gününe kadar yetecek seviyeye geldi.

Teşekkürler canım evden buldum bişeyler
En iyisi oldu hiç gitmiycem almaya
:))))))

Bu arada kızlar bimde 81 li fairy platinum 29.90 lira
Benim evde vardı deterjan ama ucuz diye aldım stokladim
Güle güle kullan kuzum.
Benim evde vardı bi sürü,daha onlar bitmeden
Eşimin işyerinde mutfak görevlisi abla 2 dir gönderiyor bulaşık makinası tableti hemde markalı calgonit di sanırım.
Bayağıdır almıyorum anlayacağın.

@gülfemhatun kasmıyorum aslında.
Sadece gereksiz pahalıysa dedim.
Akşama ablaya yemek yapma sen mangal yaparız dedim.
Gelirken et tavuk neyse birşeyler alırız bahçede yaparız.
Salatalık meyve Vs dün aldık var hepsi.
Bide içecek alırız gelirken.

Merhaba kizlar
Pazar biraz kosusturmacali gecti hic giremedim
Okudum yazilanlari ama
Okuma kitabı değil canım
Şehir rehberi aldım
canim sindiden iyi yolculuklar
Dun sinav gorevim vardi girdim hemen gorev bitti 11 de evdeydim
2 simit 2 ekmek aldim eve donerken
Esimle kahvalti yaptik
Bu aralar walking dead diye dizi var ya ona sardik yemek yerken gece uyumadan once surekli izliyoruz cok surukleyici
Kahvaltiyi topla mutfagi sil supur saat 15.30 oldu
Saat 17de bi aile dostumuzun mezuniyeti vardi oraya gidene kadar esimle benim gunes gozlugu ihtiyacimiz vardi onlari aldik cok sevindim esiminde almasina istemiyordu
248 tl tuttu ikisi
Oradan mezuniyete gittik
Sonra yemege gittik sagolsun odetmediler
Saat gece 12de evdeydik
Esim cok yorulmustu uyuyup kaldi
Ben valiz hazirladim
Buzdolabinda annemlere gotureceklerimi ayarladim
Utulenecek kiyafetleri utuledim saat gece 2 oldu benim uykum kacti yine bi bolum walking dead izledim sabahta 5.30da kalktim
Bugunde sabah 6 otobusuyle annemlerin yanina gidiyorum yoldayim.
Esim evde kaldi ozleyecegim onu ama once annemlerle hasret gidereyim

Ayy gulfemhatun bende alsam iyi olur aslinda stok yapmak amaciyla ama annemlerdeyim ve annemler suanda evlerinde degil yazliktalar bimde cok uzak nasil alirim bilmiyorum. En iyisi sen benim yerime al bende senden alayim

Ben hizimi alamiyorum yazdikca yaziyorum
Az kaldi birazdan varacagiz ben yesilligin keyfini cikarayim biraz

Ayy gulfemhatun bende alsam iyi olur aslinda stok yapmak amaciyla ama annemlerdeyim ve annemler suanda evlerinde degil yazliktalar bimde cok uzak nasil alirim bilmiyorum. En iyisi sen benim yerime al bende senden alayim
Ayyy canimm almazmiyim keşke yakın olsak da alsam
Hatta hepimiz bi sitede olsak:)))
tr_lelli yi de yönetici yapariz

bende dün oglusuma iki parca pijama takımı birde yazlık tulum aldm toplam 60 tl tuttu 25 tl canta aldmm almaym dedim canta ama ihtycm var oglusumn zaten ihtycı vardı hiç kıyafet dayanmıor ki =) sürekl ibatırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…