Küçük Düşün Büyük Olsun!

İste örnek bak.
Allah daha beterlerinden korusun.

Ben az bile yazdım, giden mal varlığını yazsam aklınız durur.
3 adet ev, şehrin göbeğinde hala çalışan bir pastahane (25 sene öncesinde gitmiş) , çimento fabrikasında % 40 hisse ve yine şehrin göbeğinde dükkanlar. Dükkanın birinden yarım hisseyi annem ve iki kardeşine bırakmış, onuda borcu için birine devretmiş aralarında ne geçtiği belli değil, onlar dükkan bizim dedi, biz bildiğiniz aç kaldık.

Merhaba kızlar telefondan girdiğim için tek tek alıntı yapamıyorum
Hepinize teşekkür ederim
Eşimin bankamatik kartı kopyalanmış o sayede atm den çekmişler para
Beni dinlemeyip başka bankanın atm sinden çekmiş para sanırım o atm kopyaladı
Allah'tan maaşı yatmamıştı
Bu tatilde beni para konusunda sinir etti
Daha zararlı çıkacağız onun yüzünden

hawar canım şakın kefil olma
Biz nişanlıyken eşim amcasına kağıt üstünde ortak oldu
Bir sürü vergi ve sigorta borcu çıktı üstüne
Onları temizlemeye çalışıyor
Ben çok pişmanım o zaman evli değiliz diye karışmamıştım ama şimdi sıkıntısını biz çekiyoruz
O yüzden bırak sana güvenerek iş yapmasın
Sonrasında sen üzüleceğine onlar üzülsün

hawar canım arkadaşların dediği gibi kefil işinden ağzı yanan çok var . Çok dikkatli olun . Ucunda evsiz kalmak var allahım muhafaza etsin sizi

zelalke geçmiş olsun cnmm

Yarım kilo kuşbaşı et aldım 20 lira
Soda aldım arap sabunu aldım şoktan
25 lira üzerine alo deterjan 14 liraydı onu da aldım
Evde çok var farklı farklı markalardan
Onu begenmedim şunu aliyim bunu begenmedim şunu aliyim diye bitmeden almışım hep .
Uzun zamandır almıyorum ama beyazlara kullandığım az kalmıştı o yüzden hazır indirimli aldım
Ama o beğenmediklerimi tek tek kullanıyorum şu anda sırayla
Hiçbirini de atmiycam
Kumbarama atarım dimii:)

hawar ben de kefil olmazdım galiba. En büyük korkularımdan birisidir benden borç ya da kefillik istenmesi

Eşim spora başlayacak. 150 liralık alışveriş yaptık

Bu arada defter tutcam ben
Bütün gün neler almışım yazcam
1 temmuzdan beri
Bakalım bir ay nasıl geciyo
Neleri gereksiz aliyorum
ben de bir ara defter tutuyordum hangi gün ne almışım ne kadara almışım diye
hem sonradan karşılaştırırım neye ne kadar zam gelmiş diye düşündüm
10 gün yaptım sonra aksatmaya başladım

o aksayınca alışveriş fişlerinin fotoğrafını çekeyim telefonda ay ay saklayayım dedim onda da tembel çıktım kaldı öyle

Bütün günü yatip yuvarlanip gecirdim
Evi supurdum bi kâr olan o oldu.
Simdide terasa kaciyorum bir kahve icim annecimle.
Serinlik geldi cok sükür.

Selam kızlar Ben geldim.
Bugun Saklıkente gittik çok harika bir gün geçirdik
Eve dönerken biraz gerildik
Benim yüzümden 10 dk ile arabayı kaçırdık
1 saat bekledik
Fazla uzatmadım gerek yok tartışmaya.
Daha önce geleniniz varmı bilmiyorum ama biz çok hayran kaldık ya...
SAKLIKENT KANYONU HARİKA VE DERE KENARINDA ALKOLSÜZ BİR RESTORAN BULDUK,HAMAĞI VE MİNDERLERİ VAR.
Kızları falanda vardı.
Yattık uzandık,
Gözleme yedik tavuk izgara içecekler
Dondurma derken çok eğlendik.
Ayaklarımızı dereye soktuk,hamakta sallandım çocuk gibi
Harcama kısmına gelelim
55 tl yol
15 tl kanyon giriş ücreti
40 tl hediyelik eşya
80 tl yemek
5 tl dondurma.
195 tl Toplam harcamamız
Bugun biraz coştuk sağlık olsun.

Kızlar ı ne yaa hahahaha kazları olacaktı yani kaz

Kızlar
Eşimle benim 13400 lira öğrenim kredimiz var.
Kredi çekip hepsini toptan ödesek diyoruz. Ödememiz tek kalem olsa daha az sürede borcumuzu bitirsek?
Sizce olur mu?

İyi akşamlar Hanımlar,
Bugün eşimle alışverişe gittik. Biz avmye gidince ayrılıyoruz, herkes kendi ihtiyaçlarını alıyor sonra buluşuyoruz. Böylece avmde az vakit geçirmiş oluyoruz.
Ben pentiye girdim. Bir şortlu pijama takım, bir bikini, bir pareo bir de parmak arası terlik aldım. Hepsi 200 tuttu. Sonra tchibo'dan kızıma bir şort bluz takım, 2 de tayt aldım. Oraya da 90 lira ödedim.
Tatil için şapka dışında bir eksiğim kalmadı.
Eşim de yazlık bir ayakkabı almış.

Kızlar
Eşimle benim 13400 lira öğrenim kredimiz var.
Kredi çekip hepsini toptan ödesek diyoruz. Ödememiz tek kalem olsa daha az sürede borcumuzu bitirsek?
Sizce olur mu?
Taksitlendirilmiş bir borcu kapatmak için kredi çekerseniz gereksiz yere faiz ödemiş olursunuz. Bence krediye ödemeyi planladığınız tutarı kenara koyarak biriktirin ve bu parayla borcu kapatın.

gulfemhatun moneyfy diye bir uygulama gelir ve giderlerini bu uygulama ile takip edebilirsin. Bir ara bnde denedim ama uzun sürmedi. Hem gelirlerini hemde giderlerini yazabilecegin bir sürü kategori var. Kategorileri begenmezsen kendinde degistirebiliyorsun.

Bende kızlar falan ne ola ki dedim :)
Kazmıs
Iyi gezmeler canim cok dinlen keyfine bak buralar yapis yapis nem cok nem :)

1 eylül 7 eylül arası yani kurban bayramı tatilinde 6 gece konaklama aldık biz cnm
Otel kadriye belekte ismi Innvista hotel ben inceledim çok beğendim. Biz 2 yetişkin 2 çocuk 3100 e aldım

1 eylül 7 eylül arası yani kurban bayramı tatilinde 6 gece konaklama aldık biz cnm
Otel kadriye belekte ismi Innvista hotel ben inceledim çok beğendim. Biz 2 yetişkin 2 çocuk 3100 e aldım

Bizde 5 i gibi giris yapip 10 unsa cikmayi dusunuyoruz. Yarin inceleyeyim cok tesekkur ederim.

Okuduğum kadarıyla aklımda kalanları yazayım
Beni atladı diye kşmsecikler darılmasın
Hawar canım ben olsam kefil falan olmam evimi de ipotek ettirmem dünyanın binbir hali var.dikkat et.
İsteyen gönül koysun boşver.

Zelalke cim çok geçmiş olsun.
Allah şifa versin.

Sempatik kız birikimi n hayırlı olsun kuzum.çok güzel bi haber bu.

Lady marmalade hayırlı olsun çantan ve eşofman ı kızının

Limonlu cum ne iyi yapmışşsınız gününüz dolu dolu geçmiş

Terelelli hayırlı olsun eşinin aldıkları,
Baya da para gitmiş.

Mornergis iyi tatiller şimdiden

Elecda canım güle güle kullan aldıklarını.
Penti biraz pahalıdır ama kalitesini bilmem inanki.

Esila09 askalara Antalya ve turunc otel Marmaris
Ben bunlara hayran kaldım
Gideceğim zaman erkenden rezervasyon yaptırıcam.

Gülfem hatunum sende güle güle kullan aldıklarını.

Durkan ve chericherilady sizler nssılsınız?

Aska lara olabilir aslinda ama lara da otel bolgesi gitmisken gezecek yerleride olsa fena olmazdi. Side cok guzel ama o tarihte okullar acik asiri cocuk olur denizi kum ve sig cocuklu aile bolgesi. Kemer / alanyaya odaklanacagim

Aska lara olabilir aslinda ama lara da otel bolgesi gitmisken gezecek yerleride olsa fena olmazdi. Side cok guzel ama o tarihte okullar acik asiri cocuk olur denizi kum ve sig cocuklu aile bolgesi. Kemer / alanyaya odaklanacagim
Vallahi ben çok otel inceledim canım inanki bi ara sürekli baktım.AskaLara yı tavsiye üzere baktım ve hayran kaldım fakat erken ayortmadıqım için fiyatı fazla geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…