Aman deyim arkadaşım dikkat et sakın kendini. Çok geçmiş olsun.İyi akşamlar kızlar
Günü 16 liralık harcama ile kapattım.
Bugün biraz kanamam oldu. Hemen acile gittim. Plasenta aşağı yerleşimliymiş. Kısa süreli panik yaşadım. Ama plasentanın aşağı yerleşmesi riskli bir durummuş
Sizler nasılsınız?
Aman deyim arkadaşım dikkat et sakın kendini. Çok geçmiş olsun.
Ben dediğim gibi yorgunum ya,atamadım üstümden yorgunluğu.
Allah kabul etsin insAllah canim.İyi akşamlar güzel bayanlar
Bugün arkadaşım kuran okutturdu oraya gittim nasıl içim huzur doldu, mutlu oldum, rahatladım, anlatamam.
En son dualar ettik sizlerde benim dualarımdaydınız.
Gecmis olsun tekrar hosgeldinizÇok teşk. Ederim daha iyiyiz.şükür eşim rahatsızdı. hoşbulduk.geçmişi hiç okuyamadım herkes iyidir inş.
Cok mantikliCamasiri azaltirsak belki camasir yikamakda azalir
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.İyi akşamlar kızlar
Bugün biraz kanamam oldu. Hemen acile gittim. Plasenta aşağı yerleşimliymiş. Kısa süreli panik yaşadım. Ama plasentanın aşağı yerleşmesi riskli bir durummuş
Sizler nasılsınız?
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun. Tatilde dinlenirsin inşallah.Biliyorum coook harcadim topik basi olarak cok acildim ama almam gerekiyordu.
Kışın insAllah toparlicam.
Siz bana uymayin.
Yazin bizde boyle her yaz ayni acildikca aciliyoruz.
Cok sukur odeyebiliyoruz borclanmiyoruz.
Esofmam takim ve hummel spor ayakabi aldim.
Ayakkabidunyasi depo buldum.
Cok uygunlar adidas nike rebook hummel hepsi var.
Tabiki cok aman aman cesit yok ama gayetde guzel modeller var.
Sanirim ileride bakabilirim marka spor ayakkabi istedigimde.
Evimede yakinmis hic fark etmemisim.
Baska bisi almicam yeterince acildik.
Kendimi cok yorgun hissediyorum.
2 sabahtir annem uyutmuyor zile basiyor ya bisi veriyo ya bisi soruyor anahtarin var gir yahu diyorum esim gitmis oluyor sonucta hic girmez.
Konyanın neresindensin canım. Bizde şuan ankaradayız ama karamanda yaşayabilirim gibi düşünüyorum hayal kuruyorum geçim kolay mı pekio fönler cok hoş duruyor =) biizm burdada 20 tl cekiolar bende konyadaym hatta ilçesindeym hayat bayagı ucuz tabi insanlarn gelirleride ona göre =)
Slm geçmişi okuyamadım malum bebeklerden hiçbirşeye vakit kalmıyor :) hamileymişsin hayırlı olsun. Plasenta aşağıda ise ilişki pek önerilmiyor istersen doktoruna bir danış nolur nolmaz. Dikkat et kendine. Sevgiler.İyi akşamlar kızlar
Sizler nasılsınız?
aldıklarını güle güle kullan canim ihtiyacın var ki alıyorsun kisin toparlarsın gereksiz harcama yapmazsınBiliyorum coook harcadim topik basi olarak cok acildim ama almam gerekiyordu.
Kışın insAllah toparlicam.
Siz bana uymayin.
Yazin bizde boyle her yaz ayni acildikca aciliyoruz.
Cok sukur odeyebiliyoruz borclanmiyoruz.
Esofmam takim ve hummel spor ayakabi aldim.
Ayakkabidunyasi depo buldum.
Cok uygunlar adidas nike rebook hummel hepsi var.
Tabiki cok aman aman cesit yok ama gayetde guzel modeller var.
Sanirim ileride bakabilirim marka spor ayakkabi istedigimde.
Evimede yakinmis hic fark etmemisim.
Baska bisi almicam yeterince acildik.
Kendimi cok yorgun hissediyorum.
2 sabahtir annem uyutmuyor zile basiyor ya bisi veriyo ya bisi soruyor anahtarin var gir yahu diyorum esim gitmis oluyor sonucta hic girmez.
Ben anadolu yakasindayim canim kartal koprusune yakin eger bu yakadaysan acik adres verim bir bak.aldıklarını güle güle kullan canim ihtiyacın var ki alıyorsun kisin toparlarsın gereksiz harcama yapmazsın
Bu ayakkabı dünyası depo nerede acaba hangi semt avm içinde mı bileyim de yakında bana da lazim olabilir spor ayakkabı
Ayagimdakiler çok dayanmaz
Ben anadolu yakasindayim canim kartal koprusune yakin eger bu yakadaysan acik adres verim bir bak.
Dun bir bayan 2 tane birden aldi.
Genelde 130-150-180 fiyatlar.
Ben 130tl aldim.
Allah acil şifalar versin cnmİyi akşamlar kızlar
Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?