- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
Ben gezip tozayımda o da dursun cnm köşede zararımı olurvla cıkar cıkarabildiğin kadar gez toz eglen birikimi napacan bacım gı
merhabaSelam kızlar. Biliyorum unutyunuz beni ama hatırlayan vardır belki diye yazayım dedim. Ortalıkta yoktum 2 3 aydır sağlık sıkıntıları yaşadık çok şükür bin şükğr Atlattık. Hrrşey yoluna girdi. Kaldığım yerden yola devam edebilşrim.
Ben tabi koşturmaktan ve hastanelere ciddi paralar dökmekten birikim yapamafım ve 3 gram alabikdim tüm biriktşrdiklerimle.onlarıda hangi tarihte kaçtan aldım not aldım. Rabbim. Hastalık sıkıntı vermesş. Artık inş. Devam edeyim birikimime.
Çpk teşekkürler. Gerçekten öyle insanın gözü hiçbirşey görmüyor. Travmayıda yeni yeni atlatıyoruzmerhaba
çok geçmiş olsun
herşeyin başı sağlık o olması hiç birseyin anlamı da yok
birikimleriniz bereketli olsun
Benim aklımda evli diye kalmıştın.2 kişi yaşıyoruz 200 tl mutfak masrafımız demiştin çok mu atıyorum 200 tl lik mutfak masrafı hala gözlerimin önümde hep aklıma gelir takdir ederimAh ah onu bende düşünuyorum.
Bu yüzden evlenir evlenmez cocuk yapcam. Aslinda ben tertipli düzenli bir kadinim. Ama cocuk olunca ev bu halde oluyor kusura bakmayin artik diycem
Ailemin binasinda oturuyoruz kira falan vermiyorum dairenin tapusu uzerime degil ama benim.bende calışıyorsn sanmstm canm ya ev kendinizin mi peki eşin ne iş yapıyor ?
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın. Allah şifa versin.Selam kızlar. Biliyorum unutyunuz beni ama hatırlayan vardır belki diye yazayım dedim. Ortalıkta yoktum 2 3 aydır sağlık sıkıntıları yaşadık çok şükür bin şükğr Atlattık. Hrrşey yoluna girdi. Kaldığım yerden yola devam edebilşrim.
Ben tabi koşturmaktan ve hastanelere ciddi paralar dökmekten birikim yapamafım ve 3 gram alabikdim tüm biriktşrdiklerimle.onlarıda hangi tarihte kaçtan aldım not aldım. Rabbim. Hastalık sıkıntı vermesş. Artık inş. Devam edeyim birikimime.
Çok teşk. Ederim daha iyiyiz.şükür eşim rahatsızdı. hoşbulduk.geçmişi hiç okuyamadım herkes iyidir inş.Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın. Allah şifa versin.
Hoş geldiniz.
Allah daha iyi etsin inşallah.Çok teşk. Ederim daha iyiyiz.şükür eşim rahatsızdı. hoşbulduk.geçmişi hiç okuyamadım herkes iyidir inş.
Selam kızlar. Biliyorum unutyunuz beni ama hatırlayan vardır belki diye yazayım dedim. Ortalıkta yoktum 2 3 aydır sağlık sıkıntıları yaşadık çok şükür bin şükğr Atlattık. Hrrşey yoluna girdi. Kaldığım yerden yola devam edebilşrim.
Cok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda bütün sıkıntılarınızı gidersin inşallah.Benim aklımda evli diye kalmıştın.2 kişi yaşıyoruz 200 tl mutfak masrafımız demiştin çok mu atıyorum 200 tl lik mutfak masrafı hala gözlerimin önümde hep aklıma gelir takdir ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?