Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar. Biliyorum unutyunuz beni ama hatırlayan vardır belki diye yazayım dedim. Ortalıkta yoktum 2 3 aydır sağlık sıkıntıları yaşadık çok şükür bin şükğr Atlattık. Hrrşey yoluna girdi. Kaldığım yerden yola devam edebilşrim.
Ben tabi koşturmaktan ve hastanelere ciddi paralar dökmekten birikim yapamafım ve 3 gram alabikdim tüm biriktşrdiklerimle.onlarıda hangi tarihte kaçtan aldım not aldım. Rabbim. Hastalık sıkıntı vermesş. Artık inş. Devam edeyim birikimime.

merhaba
çok geçmiş olsun
herşeyin başı sağlık o olması hiç birseyin anlamı da yok
birikimleriniz bereketli olsun

Ah ah onu bende düşünuyorum.
Bu yüzden evlenir evlenmez cocuk yapcam. Aslinda ben tertipli düzenli bir kadinim. Ama cocuk olunca ev bu halde oluyor kusura bakmayin artik diycem
Benim aklımda evli diye kalmıştın.2 kişi yaşıyoruz 200 tl mutfak masrafımız demiştin çok mu atıyorum 200 tl lik mutfak masrafı hala gözlerimin önümde hep aklıma gelir takdir ederim

selam kızlar.. bugün yazamadım ama okudum sizi.. bu akşam karı-koca olan bi çift arkadaşımızı yemeğe dışarı davetettik, açık havada dışarda piknik yeri tarzı bi yere gideceğiz, sac tavası güzel diye.. bakalım nasl geçecek :)

bende calışıyorsn sanmstm canm ya ev kendinizin mi peki eşin ne iş yapıyor ?
Ailemin binasinda oturuyoruz kira falan vermiyorum dairenin tapusu uzerime degil ama benim.
Karisan eden yok.
Ayrica kirada evimiz var.
Esim turizm sirketinde personel müdürü.

Ben yine cok yoruldum.
Terligi degistirdim.
Sonra eve geldim gratise ciktim aseton falan aldim 11tl tuttu karttaki puanlarla aldim onlarida.
Yemek yapamadim.
Yapacakda halik yok
Yumurta kiricam sanirim kahvaltilik falan.

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın. Allah şifa versin.
Hoş geldiniz.

Çok teşk. Ederim daha iyiyiz.şükür eşim rahatsızdı. hoşbulduk.geçmişi hiç okuyamadım herkes iyidir inş.
Allah daha iyi etsin inşallah.
Şükürler olsun bu günümüze
Yanlış hatırlamıyorsam eşinizin ayağında problem mi vardı yada ben karıştırmış olabilirim. Kusura bakmayın.

Benim aklımda evli diye kalmıştın.2 kişi yaşıyoruz 200 tl mutfak masrafımız demiştin çok mu atıyorum 200 tl lik mutfak masrafı hala gözlerimin önümde hep aklıma gelir takdir ederim
Cok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda bütün sıkıntılarınızı gidersin inşallah.
Doğru hatırlıyorsunuz. 2 kişi yaşıyoruz. Ama evli degilim. Annem ve ben :)

Takip ediyordum bu sayfayi elecda senden esinlendim dolabimi bosaltiyorum cocuklarin kiyafetlerini ayirdim cok cabuk büyüyorlar kiyafetler her sezon yenileniyor ayakkabida aynisi! Bir sürü esya bende evi biraz bosaltip feraha kavusmak istiyorum! Cok sagolun bunun icin! Almiyacagim artik! tasarruf

Bu sabah yorgun ama keyifli bir şekilde işime gitmek için kalktım.
Kendime kahve yaptım.
Günüm çok yorucu geçmedi ama 12 gün dür işe gitmeyince yoruldum.
Hediyelerimi verdim (sevindiler)
Ben işte iken eşim sağı solu toplamış
Mutfak banyo lavabolarının muslukları parlatmış lavabo yıkamış,fayans aralarını fırçalamış,
Atılacak çöp vb bozulan varsa atmış
Alışverişe gitmiş bi sürü abur cubur almış sevdiklerimden (85 tl harcamış)
Eve geldim 4 te,çok yorgundum,ufak tepef toplanacak vardı topladım,çamaşır astım.
6 da yattım 9 da uyandım.
Yemek yedik oturuyor uz ailecek.
Evde daha yapılacak çok iş var ama halim yok.zamana yayarız.

İyi akşamlar kızlar
Günü 16 liralık harcama ile kapattım.

Bugün biraz kanamam oldu. Hemen acile gittim. Plasenta aşağı yerleşimliymiş. Kısa süreli panik yaşadım. Ama plasentanın aşağı yerleşmesi riskli bir durummuş

Sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…