İş bıraktırma eylemi gibi.nora2010 benim eşim bu kadar işi hayatında yapmadı masallah diyorum eşine ve sana :)
Benimki her zaman tamam yapiyim geliyorum kalkıyorum 5 dk sonra yapalim der sonra biraz yapar mola verelim kahve içelim falan:) beni de yavaşlatır
Aynen canım hiç hayır demez ama farklı bi yol izler hep tmm der birazdan birazdan şunu izliyim gelicem askim sen merak etme geliyorum hepsini halletcez ben de hep inanırım sonra hep aynı sey:)İş bıraktırma eylemi gibi.
Allah sana kolaylıklar ve sabır versin.Aynen canım hiç hayır demez ama farklı bi yol izler hep tmm der birazdan birazdan şunu izliyim gelicem askim sen merak etme geliyorum hepsini halletcez ben de hep inanırım sonra hep aynı sey:)
Yaaa teşekkür ederimSempatik kız her yönden çok beğeniyorum seni,maşallah sana akıllı kız
Teşekkürler canimm sağolsun da napalim idare ediyoruzAllah sana kolaylıklar ve sabır versin.
Bi dk yerinde duramaz azcık kurtlu kiraz.ben gitmek istiyorum :)Evet canım. Doruya gittik. Zaten çizgi filmini izliyordu. Sıkılmaseyretti. Seninkü neden sıkılıyor?
Bence bi dene, olmazsa çıkarsınızBi dk yerinde duramaz azcık kurtlu kiraz.ben gitmek istiyorum :)
Bizim de bu akşam düğün var 2bilezik aldık biri 500diğeri 600tl.tatil demek masraf demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?