Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
tr_lelli iyi tatiller
nora2010 bencede şanslısın eşin ne güzel iş yapıyor maşallah diyelim benim eşime bir iş yaptırabilmek için 40 kere söylemek lazım söyleyene kadarsa kendim yapıyorum
Yaparsalar öldüm bittim der
Ama bu defa eve döndüğümüzde bende 40 kere söylemeyi düşünüyorum

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.
Eşim benden titizdir,hatta temizim diye geçinen birçok kadından titizdir ve de temizliğe önem verir.
Herkesin temizliğini de beğenmez. HERKESTE YEMEK YEMEZ VB VB.
Biryerde toz Vs olsun hemen görür ve de söyler.
Pisliğe tahammül ü yoktur. Dağınıklık tan nefret eder.
Kayınvalide m de öyle çok çok titiz.
Çoğu şeyi ben valideden öğrendim
Ve hala eşimden öğrenmeye devam ediyorum.
Biraz zor bir insan ama alıştım 10 yıldır.

Bu arada tabiki Heybeliada ya gitmek istemedi, ama akşam a doğru pikniğe gitmeye karar verdik

Şimdi ona 10 numara 5 yıldızlı kahvaltı hazırladım kuymaklı,dilim pizzalı
Çoktan haketti

nora2010 maşallah diyorum eşine
tr_lelli iyi tatiller diliyorum

Günaydın herkese
Dün akşam kayınvalideler geldi
Sabah uyandık kahvaltı yaptık
Öğleden sonra da arkadaşımla eşi gelecek. Eşini ilk defa göreceğim, evime ilk kez gelecekler kızımı ilk kez görecekler.

Kayınvalide ev yapımı kurabiye getirdi, şimdi de meyveli kek yapıyor

Mutfağa hali baktım gene
Benim beğendiğimi eşim beğenmedi
Sonra de sen bilirsin dedi
Sinir oldum
Zaten harcamalar.çıktı almayı gene erteledim

Selamlar,
Kızımla çocuk tiyatrosuna geldik şimdi. Normalde bugün eşimle takılmaları gerekiyordu ama şehirdışından arkadaşı geldiği için ihale bana kaldı.
Eşim arabayı alıp çıktığı için avmye otobüs ve metro kullanarak gidecektik ancak kızımla tam evden çıktık, işyerinden bir pilotla karşılaştık. Bizi avmye araba ile o bıraktı. Bu adamı gördüğüme daha önce hiç bu kadar sevinmemiştim
Bu sıcakta uğraşacaktık epey, çok makbule geçti gerçekten.

Selam kızlar. Ben de evi toparlamaya çalışıyorum bitmiyor mübarek. Tek tatil günü de ev isleri ütü çamaşirla geçiyor.. ne sinir bozucu. Eşim kanat alalım da annemlerin damında mangal yapalım dedi, akşam öyle yapiciz. Ben pek sevmem mangal ama birarada olmak güzel. Kayinvalide gorumceler kayin ve biz 7 kişiyiz.. Eşim kanatlari alacak, bende dolaptaki sebzeleri götürürüm , kola da var evde onu da götürürüm.. onlara da masraf olmasın eşim de heves etmis hevesi kirilmasin istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…