Geçmiş olsun canım.Günaydin, sagolun, tencere yemeklerine yönelirim. Simdi bende disciden geldim. Dis kökü ilthiabi olusmus bendede, tedavi yapti. Korkmayin disciden, yalniz discinizi iyi secin. Gercekden cok önemi var. Doktorunuz sizi konusarak sakinlestirir. Bende ise gelirken markete ugradim, ekmek, kavun, portakal suyu, cheesecake 23 tutdu.
aynen canım çok yoruldum 2,5 yaş tam ideal diye düşünüyorum ben çok zorlanmadım Allah kolaylık versinHosgeldin, bende haftaya izinliyim ogluma 2,5 yasinda bezi biraktirmayi düsünüyorum. Evde bende cok yoruluyorum is yeri banada dinlenmek oluyor, basarabiliriz umuyorum. Kücük oglum cok yaramaz, hic durmuyor cani sagolsun, bizi cok yoruyor, cok hareketli kiresden gelince bütün evi birbirine katiyor.
resim yokmu canım ya biz o resimleri çok seviyoruz:)Hafta sonu oglumun kumbarasini acdik 725 cikdi 2 sene acmadik. Yeni kumbara almaliyim.
Allah bereket versinHafta sonu oglumun kumbarasini acdik 725 cikdi 2 sene acmadik. Yeni kumbara almaliyim.
Tam kaç aylık 27 aylığız geçen ay bıraktık beziHosgeldin, bende haftaya izinliyim ogluma 2,5 yasinda bezi biraktirmayi düsünüyorum. Evde bende cok yoruluyorum is yeri banada dinlenmek oluyor, basarabiliriz umuyorum. Kücük oglum cok yaramaz, hic durmuyor cani sagolsun, bizi cok yoruyor, cok hareketli kiresden gelince bütün evi birbirine katiyor.
Esila09 @ ben olsam tercih ederdim, kendini zorlamayacaksan yapmaya calis derim, karin baya varmis. Kolay gelsin. Bende kredi cekince hep acele ederim bitirmek icin, bazen fazla abartir öbür seyleri unuturum.
Kızlar barbunya zamanı bittimi dopaba hiç atamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?