Küçük Düşün Büyük Olsun!

kızlar iznim bitti kızım tuvaletini öğrendi ama arada bi iki kere kaçırdığı oldu bugünde bakıcıyla naparsa artık bi haftadır giremedim coşmuşsunuz hızınıza yetişemedim okuyamadım hepsini :)
İşte daha rahatım onu öğrendim:) işte zihnim yoruluyor muhasebe olduğu için ama evde hem beden hem zihin...
işe dinlenmeye gelirmişiz

Geçmiş olsun canım.

Hosgeldin, bende haftaya izinliyim ogluma 2,5 yasinda bezi biraktirmayi düsünüyorum. Evde bende cok yoruluyorum is yeri banada dinlenmek oluyor, basarabiliriz umuyorum. Kücük oglum cok yaramaz, hic durmuyor cani sagolsun, bizi cok yoruyor, cok hareketli kiresden gelince bütün evi birbirine katiyor.

aynen canım çok yoruldum 2,5 yaş tam ideal diye düşünüyorum ben çok zorlanmadım Allah kolaylık versin
Hafta sonu oglumun kumbarasini acdik 725 cikdi 2 sene acmadik. Yeni kumbara almaliyim.
resim yokmu canım ya biz o resimleri çok seviyoruz:)

Merhaba Hanımlar,
Bu hafta Salı, Çarşamba ve Perşembe eğitimde olacağım. Çok sıkıldım yahu şehir merkezine gitmekten ve anlatılan konudan.
Bu haftasonu 2 günü kızımla dışarda geçirince epey para harcamışız. Zaten haftaiçi mazot harici pek harcamam olmuyor. Onu da ay sonu şirketten alıyorum. Asıl mesele haftasonu harcamaları.

Tam kaç aylık 27 aylığız geçen ay bıraktık bezi

Merhaba herkese iyi günler
Size bişey soracağım. İhtiyaç kredisi çekmiştim. 10 bin, 36 ay.
Şu an faizleri düşürmüşler. Ödemem 2 ay önce bitecek, 380 tl civarı karım olacak ama aylık ödemem 130 lira artacak, siz olsaydınız tercih edermiydiniz.

Esila09 @ ben olsam tercih ederdim, kendini zorlamayacaksan yapmaya calis derim, karin baya varmis. Kolay gelsin. Bende kredi cekince hep acele ederim bitirmek icin, bazen fazla abartir öbür seyleri unuturum.

Selam kızlar. .
Uzun uzun ilerlemiş hemen sayfalar yetişmeye çalışıyorum

Tatile gidenler bol bol dinlenin eğlenin ohha mis.
Birikim yapanlar hayırlı bol bereketli olsun

Dün kız kardesimin düğünü vardı çok şükür hayırlısı ile çok güzel oldu.
Bu ay yine 500 tl ayırdım birikime geçen ayki birikimim ile birleştirip bir ata altın aldım. Düğünde de annem çocuklarıma iki çeyrek altın almış taktı, içimden geldi dedi. Sagolsun hemen kenar köşeme ayırdım onları da.

Olmaz dememeli böyle böyle ben 8 ayda 5 ata, 2 yarım, 2 çeyrek altın aldım.

Esila09 @ ben olsam tercih ederdim, kendini zorlamayacaksan yapmaya calis derim, karin baya varmis. Kolay gelsin. Bende kredi cekince hep acele ederim bitirmek icin, bazen fazla abartir öbür seyleri unuturum.

Sanki brzcik daha fazla artsa iyi olurdu. Su an tam ikna olmuyorum odedigim miktar cok dusuk. Ama yeni odecegim miktarsa alacagim zam ile yine bana dokunmaz esimle konusup oyle karar verecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…