Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kumbaramda 50 tl var elimde 5 tl attı.
Gram almaya baya var.
Yemek yaptım 2 günlük yarın sadece takviye yaparım. Akşamada börek yapıcam

Merhaba Hanimlar bende calistigim icin eve gelince pek yemegi bekleyemiyorlar cocuklar sabirsizlaniyorlar atistirmasinlar diye gayret edip bir gün öncesi yemegimi hazirliyorum eve gelince isitip yiyoruz, yalniz her yemek ertesi gün güzel olmuyor, sizce hangi yemek ertesi günde ayni güzel kaliyor, hangi yemekleri pisirebilirim size? Sizler nasil yapiyorsunuz calisan hanimlar?

Zeytinyağlılar ertesi gün gzelleşiyor. Sık sık yapabilirsin

Markete gittik 100 tl gitti. Bakliyatlar hep ithal. Kırmızı mercimek bulcam diye epey zorlandım sizler ithal alıyormusunuz

Iyi aksamlar kızlar
Bugun biraz harcamalı bir gündü benim için.
Anneme terlik aldım 125 TL.
Market alişverisi yaptim. 150 TLde o tuttu. Yarın evi boyatıyorum. Onunla ilgili bir kaç malzemede vardı. O yüzden biraz fazla tuttu harcamalar.

Zeytinyağlılar çok güzel olur dolapta bekleyince canım
Karışık kızartma kuru köfte falan da yenilir ertesi güne güzel

Biz de annemle.markete gittik o alosveris yaptı ben sıfır harcama gene
Yarın da pikniğe gitcez deniz kenarina:)

Merhabalar
Bugün şehir dışından bir arkadaşımız ile eşi geldi. Kızımı ilk defa gördüler. 1 çeyrek altın getirmişler sağolsunlar.
Sabah market alışverişi yaptık. 65 lira tuttu.
Eşim ödedi
Dün kitap ve dergi almıştım. 23 liraya

Bugün başka harcamamı olmadı. Yarın eşim yakıt alacak

Selam kızlar. Biz de biraz önce eve döndük. Duş aldım kendime geldim. Mangal masrafımız 50 tl.tuttu, yani hem kanatlar hem sebzeler. Maaşıma iki hafta var. Benim harcligim bana yeter eşimde de.300 tl var insallah yettiririz 15 gün. Önümüzdeki ay giderler :
930 ev kredisi, 250 kv, 500 kira, 500 kk, 650 öğrenim( eşimle benim ).. ödeme taslağı bu. Buraya giderleri yazdıkça daha net görmüş oluyorum..

Bende bu yıl hep öyle yaptım
Bence tencere yemeklerinin hepsi diğer gün yenebilir
Taze fasulye, kuru fasulye , türlü, et sote ilk aklıma gelenler bunlar
Disciden korkan tek ben miyim.(((

Ben hiç korkmam
Eşim korkuyordu ama çok ağrı çekince mecbur kaldı gitti ama geç gittiği için iki dişi gitti ve impilant yaptırdı
Dişçi arkadaşımızın eşiydi daha önce gitseydin ana dişin daha uzun yıllar ağzında kalırdı demişti

Tesekkur ederim kızlar ya ben de çok korkuyorum dışım agriyo agridikca daha çok korkuyorum ama böyle de duramam gidicem mecburen bana böyle güzel dilekler yollayın salı günü gidicem heralde
Yarın piknik planı yaptık bozmak istemiyorum herkes hazirlandi dayanamiycagim bi ağrım yok şimdilik ama sanki giderek artıyor
allahım Kolaylıkla geçsin insallah

Çok geçmiş olsun canımcım bende çok korkardım haşa da geriliyorum ama iyi bir diş hekimi ne rastladım korkum gitti.

Biz piknik planını iptal ettik,eşim gitmek istemedi.
Akşam üstü Darıca ya bşr arkadaşına gittik ilkkez gidiyor uz,düğüne gidemedik de.
Ev hediyesi şık kahve takımı götürdüm (daha önceden almıştım }
Giderken dondurma aldık
Yol + dondurma 20 tl tuttu.
Kredi kartı ödemesi ve diğer harcamalar için de 570 tl çektik hesaptan,
Yarın pazar var,meyve için gene bi 30 40 gider. Tekrardan para çekmek lazım.
Maaşa daha 21 gün var.

Günaydin, sagolun, tencere yemeklerine yönelirim. Simdi bende disciden geldim. Dis kökü ilthiabi olusmus bendede, tedavi yapti. Korkmayin disciden, yalniz discinizi iyi secin. Gercekden cok önemi var. Doktorunuz sizi konusarak sakinlestirir. Bende ise gelirken markete ugradim, ekmek, kavun, portakal suyu, cheesecake 23 tutdu.

Esim cuma günü maasini alacak, biraz buzlukdakilerle idare edelim. Benim daha 20 gün var maasima.
Yengem benide güne baslamam icin ikna etdi, bakalim Eylülde basliyacagiz, tatiller bitince baslansin istemisler. Esim güne karsi sicak bakmiyor, sacma buluyor, bakalim ondan habersiz basliyacagim. Parayi nasil degerlendireyim, esimde bilmiyor, ben parayi ne yapsam? Herhalde cokuklarin hesabina yatiririm, o zaman anlamaz.
Bügün icin tavuk pirzola, pilav var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…