- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Zeytinyağlılar çok güzel olur dolapta bekleyince canımMerhaba Hanimlar bende calistigim icin eve gelince pek yemegi bekleyemiyorlar cocuklar sabirsizlaniyorlar atistirmasinlar diye gayret edip bir gün öncesi yemegimi hazirliyorum eve gelince isitip yiyoruz, yalniz her yemek ertesi gün güzel olmuyor, sizce hangi yemek ertesi günde ayni güzel kaliyor, hangi yemekleri pisirebilirim size? Sizler nasil yapiyorsunuz calisan hanimlar?
Ben acayip korkuyorumDisciden korkan tek ben miyim.(((
Korkudan ölüyorum ya, onun için gitmiyorum.Disciden korkan tek ben miyim.(((
Merhaba Hanimlar bende calistigim icin eve gelince pek yemegi bekleyemiyorlar cocuklar sabirsizlaniyorlar atistirmasinlar diye gayret edip bir gün öncesi yemegimi hazirliyorum eve gelince isitip yiyoruz, yalniz her yemek ertesi gün güzel olmuyor, sizce hangi yemek ertesi günde ayni güzel kaliyor, hangi yemekleri pisirebilirim size? Sizler nasil yapiyorsunuz calisan hanimlar?
Disciden korkan tek ben miyim.(((
Çok geçmiş olsun canımcım bende çok korkardım haşa da geriliyorum ama iyi bir diş hekimi ne rastladım korkum gitti.Tesekkur ederim kızlar ya ben de çok korkuyorum dışım agriyo agridikca daha çok korkuyorum ama böyle de duramam gidicem mecburen bana böyle güzel dilekler yollayın salı günü gidicem heralde
Yarın piknik planı yaptık bozmak istemiyorum herkes hazirlandi dayanamiycagim bi ağrım yok şimdilik ama sanki giderek artıyor
allahım Kolaylıkla geçsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?