Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kışlık kompostoluk vişnelerimi hazırladım kızlar annem sagolsun taze fasulye pişirdim bugün oğluşu yıkadım tam makınaya çamaşır attımelektrikler gitti benden bugün sıfır harcama

Eklentiler

• IMG_1488.webp
    59 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_1486.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 82
M maviduvar1 fiyatlar nasil?
Benimde ogluma deniz sortu ve kapri almam gerek.
Gecen senekiler yesyeni duruyolar fakat kilodan sebep olmadilar.

Ya turda ne yedik ne yedik hayatimda oyle cok ve sık yememistim.
Ama yurudugumuzden mi havasindanmi ne hic kilo almadan dondum.
Ama suanda da canim surekli bisiler istiyor ac olmasamda yemek istiyorum.
Kilo alicam sanirim.

Birazdan yurumeye gidicez esimle.
Sistim yaw.

Bende nutellayı kaşıklıyorum hasta olcam galiba

İyi akşamlar kızlar,çok sayifa birikmiş okuyamadim ınş herkes iyidir.bende hiç birikim yok ve herşey üstuste geldi bu ay doğum iznine ayrıldığımdan beri pek takip edemiyorm giderleri,oğlumu ani bir kararla ıstanbul da bir psikiyatira götürdüm yemek bozukluğu var doktor ücreti 450 tl uçak gidiş_geliş 1000 tl kalacak yer olduğu için otel parası cebimde kaldı ama taksi ye çok verdim250 tl öyle gitti,bu ay onun dışında diyarbakıra da iki kere gittik ne harcandı benzin parası hiç bilmiyorum.su aritmamizin temizlenmesi ve yeni musluk takıldı 170 tl,iki klimamiz bir hafta arayla bozuldu biri 250 tl digeri 150 tl tuttu iki katını istediler de arada tanıdık olunca bunu verdik onun dışında arabanın muayene si,sigortasi,vergisi ve bir iki işlemi içinde 2500 tl harcanmış ben ücretsiz izin içinde dilekçemi verdim en fazla 4 ay kullanabiliyorm onun dışında mutfak masrafindan hiç haberim yok hergün sipariş veriyorm pek yemek yapamazsamda alınacaklar oluyor esimde her seferinde bir sürü abur cubur alır ,ve bu ay dışarıdan çok yemek yedik eve istiyorz nerdeyse hergün istiyorz ya akşam yada öğle yemeği için iki küçük çocukla pek yemek yapamıyorm benimde işime geliyor şimdi eşim yine bime gitti pasta,süt,karabiber rolon ,cips ,salca istedim bakalım ne kadar tutacak bu ay böyle çok.masrafli oldu gelecek ay ınş daha dikkatli olurum ama düğün var ıstanbulda uçak bilet almam lazım bakalım artık sağlık olsun güzel birikimler diliyorum canlar:))

Benimki de öyle .. mesela cipse kolaya be gerek var desem canım istedi diyo

M maviduvar1 fiyatlar nasil?
Benimde ogluma deniz sortu ve kapri almam gerek.
Gecen senekiler yesyeni duruyolar fakat kilodan sebep olmadilar.
Ben lc den dılarda giymelik bir şort aldım. Bermuda gibi. 30 tl ye.
Terlik almamız lazım. Beğenmedi paşa. Ceyodan alacak mışız. Oldu dedim. Çok beklersin.
Parmak arası isterim dedi. Floya filan bakacağız.
Bu sene benimki de kilo aldı. 4 tane Bermuda'sını ayırdım. Verilecek.

Cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

Pazara gittim pazar benim neyime eve zor attım kendimi:)
Domatesin kilosu 1 tl
Salatalık 2 tl
Marul 2 tl
7 tane limon 3 tl
Nektar 3 tl
Kara erik 5 tl
Üzüm 4 tl
Muz 6 tl
Biraz ucuzlamış gibi geldi bana geçen haftaya göre
Domates ne kadar ucuz ben 3.5 tan aldım kilosunu :)

Çok geçmiş olsun ,şimdi nasılsın peki

zelalke eşine geçmiş olsun. Şimdi nasıl?

Kostebekpasta ben de vişne koyacağım, henüz almadım. Kırmızı erik koydum.

Merhaba kızlar.
Bugün hiç para harcamadım.
Ama akşam annemleri lahmacun yemeye götürdük. Eşim 105 lira verdi.

Ödemeleri yaptım.

1100 lira öğrenim kredisi
560 lira kredi kartı

elecda para sorunum olmasaydı
önce dünyada gezmek istediğim her yeri gönlümce gezerdim
sonra tarihi eser kategorisinde ahşap bahçeli bir konak alıp (ahşap ev hastasıyım)orayı düzenleyip orada yaşamak bahçesini ufak da olsa ekip biçmek isterdim

benimki de çok market gezip uygununu bulmaya çalıştığım için sıkılıyor benle gelmiyor genelde alışverişi tek yaparım

Benim para sorunum olmasaydı kesinlikle Ankara'da yaşamazdım. Sabah sahilde yürüyüş yapıp eve gelmek, sonra da acele etmeden kahvaltı yaparak güne başlamak isterdim.
Çalışmaya devam etmek ancak daha az çalışmak isterdim.
Tükettiklerimi üretebilmek isterdim. Doğa ile daha yakın olabilmeyi isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…