- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.180
- 358
- 30
Bende nutellayı kaşıklıyorum hasta olcam galibaYa turda ne yedik ne yedik hayatimda oyle cok ve sık yememistim.
Ama yurudugumuzden mi havasindanmi ne hic kilo almadan dondum.
Ama suanda da canim surekli bisiler istiyor ac olmasamda yemek istiyorum.
Kilo alicam sanirim.
Birazdan yurumeye gidicez esimle.
Sistim yaw.
Benimki de öyle .. mesela cipse kolaya be gerek var desem canım istedi diyoHerzamanki gibi eşim yine doldurmuş poşetleri 62 tl tutmuş sağlık olsun herşey gerçekten çok pahalı yemeden de olmuyor niye aldin dediğim zaman kızıyor yemekte mi yemiyelim diyor ve cimri olduğumu söylüyor:))
Ben lc den dılarda giymelik bir şort aldım. Bermuda gibi. 30 tl ye.M maviduvar1 fiyatlar nasil?
Benimde ogluma deniz sortu ve kapri almam gerek.
Gecen senekiler yesyeni duruyolar fakat kilodan sebep olmadilar.
Afiyetle yiyin için inşallah. Çok güzel görünüyor taze tazeKışlık kompostoluk vişnelerimi hazırladım kızlar annem sagolsuntaze fasulye pişirdim bugün oğluşu yıkadım tam makınaya çamaşır attımelektrikler gitti benden bugün sıfır harcama
Cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin.Kızlar günaydın. Eşim bi elektrik kazasi atlatti. Kolu yandı, yani sargıda şuan. Allah korudu diyim size rabbim bize bağışladı. Üç gündür cok kötü gecti. Sizden bu hayırlı günde dua bekliyorum, rabbim riskle çalışan herkesin yardımcısı olsun inşallah.
Domates ne kadar ucuz ben 3.5 tan aldım kilosunu :)Pazara gittim pazar benim neyime eve zor attım kendimi:)
Domatesin kilosu 1 tl
Salatalık 2 tl
Marul 2 tl
7 tane limon 3 tl
Nektar 3 tl
Kara erik 5 tl
Üzüm 4 tl
Muz 6 tl
Biraz ucuzlamış gibi geldi bana geçen haftaya göre
Baya fark varDomates ne kadar ucuz ben 3.5 tan aldım kilosunu :)
Hem ucuz hem lezzetli afiyet olsun canım yarasın bebise :)Baya fark var
Benim gittiğim pazar köylü pazarı belki kendileri üretip sattıkları için daha ucuza veriyorlardır :)
Çok geçmiş olsun ,şimdi nasılsın pekiKızlar ben görünmez kaza geçirdi m
İşe giderken çok kötü düştüm
Evdeyim yatıyorum.
Elimde soda şişesi vardı
Çok şükür şişe falan kırılmadı
Sol bacağı m şişti
Kolum soyuldu
Sol tarafıma düştüm
Parmağım kesildi falan
S.ocağına gitti m pansuman yapıldı.
Rapor aldım evdeyim yatıyorum
Kolum bacağım çok ağrıyor ;(
Para sorun olmasaydı calismayip çocuklarımı kendim büyütmek isterdim keşke öyle olabilse:))Şimdi okuduğum bir soruyu paylaşmak istiyorum. Para sorun olmasaydı hayatını nasıl geçirmek isterdin?
Herzamanki gibi eşim yine doldurmuş poşetleri 62 tl tutmuş sağlık olsun herşey gerçekten çok pahalı yemeden de olmuyor niye aldin dediğim zaman kızıyor yemekte mi yemiyelim diyor ve cimri olduğumu söylüyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?