Küçük Düşün Büyük Olsun!

canım ben yumoşun açık mavi olanını kullanıyorum lilyum ve lotus cıcegi yarım kapak döküyorum çok güz l kokuyo baya da kalıcı .. bide delux var koyu mavi olan ama o bana biraz ağır geldi ..

Arkadasımdan 32 tl alacağım bardı onu aldım kızlar direk zulama zulam 560 tl oldu maaştan da bi 350 kalır diye tahmin ediyorum eşimde yarın kendi maaşından bi yarım altın alıp bana vercek ne atarsak köşeye kar

Dönüş yolundayım
Ne sinir bi güzergah oldu
Boşuna demiyorlar bildiğin yoldan şaşma diye.
Oğlumu yarimi teyzesine anneannesine bıraktım ve ben onu şimdiden çok özledim.
Yol boyunca soru sorar ve durakları söyşerdi çok sorunca kızdım galiba şimdi pişmanım ;(

Merhaba:) ahh o özlemek yok mu, burnumda tutuyor şu an

Ablamlar gitti
Enistem geldi yigenimi abimi ablami goturdu
Uzuldum yav guzel gunler gecirdik
Sagolsun cok cok iyidir ablam
Bazen inatlassakta canimi veririm onun icin
Anneme babama cok faydasi oldu
Birlikte annemin yazligini sildik supurduk yedik ictik denize girdik guzeldi her sey...

Kardeş gibisi
Kardeş gibi si yokw gerçekten.
Bende çok zor ayrıldım. 7 saat kalabildim yanlarında zor geliyor insana.

Ben zaten hep ayriyim simdide 15 gun beraberdik ama yinede yetmedi daha da kalasi vardi ablamin
Cokta seviyorum
Iki ablam var ama bu giden ablama daha samimiyim daha cok seviyorum her seyimizi paylasiriz tum dertlerimizi paylasiriz hergun telefonda konusiruz. Ama diger ablam oyle degil. Soguk. O kadar temizlik yaptik babam rahatsiz onlari ben tek basima eve goturecegim hic yardim edeyim geleyim falan demedi. Iste kardes desen ikisi de kardes.ama insanlik farkli bisey gercekten. Daha anlatmadigim bir suru sey. nora2010

Allah kavuştursun canimm

Uhhh pazara da gittik markete de
Paraları harcadik:)
Yumos cagri markette ındırımde ydi kızlar ordan aldık begencegimi düşünüyorum sagolun

Kostebekpasta tr_lelli

Bu arada alonun sivisindan çok memnun kaldim ben Kar cicegi yazandan . Indirimde bulursanız deneyin carrefourlar da deterjanlar indirimdeydi

Sagol gulfemhatun cuum
Ben yumusatici kullanmiyorum hatta elimden gelse deterjanda kullanmayacagim ama kirler cikmiyor o kimyasallari o kokulari hic sevmiyorum.cigerlerimize bile bile o kimyasallari dolduruyormusuz gibi geliyo. Ama tabiki cok guzel kokuyor diyecek bi seyim yok. Bile bile bunu yapmak hic isime gelmiyor sadece

Evet cnm orası öyle malesef
Sen nasıl oldun keyiflerin nasil

Aslinda annem ablamlar ayni sehirdeler canim ben farkli bir sehirdeyim
Ama suanda annemin yazligindayiz oda baska bi sehirde
Ben annemlerle kaldim ablam evine döndu
25inde bende annemleri evine birakip kendi evime donecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…