- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
Aslında nevresimini falan götürsen cok iyi edersin cnm. Götüren bir cok kisi var. Bende dahil.Trabzonda kaldigimiz otelin baanyosunu dusjeliyle yikadim :)
Pislik gormedim ama eski oldugundanmi ne gozume pis gozuktu.
Manzarasi guzeldi ama bakima ihtiyaci vardi.
Otele gidipde ya temizlerim ben once yada nevresim degisirim kesin diyenleri bakimsiz otel gorunce daha iyi anladim.
Esime bi ara bu carsaflar ya temiz degilse?
Ya bi tirci mirci yatmissada yikamamislarsa biz yatiyosak falan dedim
Aiy paranoya oldum bi an.
Carsafimi ve yastik kilifimida goturicim dursun arabada bana zarari yok ne de olsa
Amin cnm cok tesekkur ederimGünaydın güzel kızlar hayırlı bereketli günler diliyorum.
sempatik_kiz şimdiden doğum günün kutlu, mutlu, sağlıklı, sevdiklerinle bir ömür boyu güzel günler geçir inşallah.
Ya odaya girdigimizdeki carsaf temiz olsa bana yeterdi.Aslında nevresimini falan götürsen cok iyi edersin cnm. Götüren bir cok kisi var. Bende dahil.
Tanıdıklarla ilceye gittim dedim ya onlarinda otelleri var. Bir turizm sehrinde yaşadığım icin bnnim çevremde oteli olan, otellerde müdür olan cok tanıdığım var.
Hem apart hemde 5 yıldızlı otel sahipleri ve yapılanlari duysan hayretler icerisinde kalırsın.
- Her otelde gunluk carsaf degisimi yapılmaz. Eğer yapıliyorsa carsafin cift tarafinida kullaniyorlar yani bugun bir yüzünde yattıysan yarin ters cevirip diger yüzünde yatırıyorlar
- Münferit konaklama yapanlar oluyor, tek kişi,tek gece ve beyaz carsaf olmasina ragmen hic kirlenmemis oluyor. Iste o carsaflari aninda basķa bir muşteriye seriyorlar. Ozellikle sen odaya girdiginde daha girer girmez carşaflarin degismesini istiyorsan bir cok housekeeping ekstra is cıkarttıgindan direk bu carsafları kullanıyor.
- Onları sucalmiyorum cünkü fazladan olan her tekstil ürunu için şeflere hesap veriyorsun. Onlarda müdürlere... bu silsile boyle devam ediyormus. Neymis cok fazla gider oluyormuş
- Odalarda cam bardak ve kettle varsa asla kullanma!!! Çünkü onlar yikanırken banyo ve tuvalette yikanıp bir poşet geçirilip tekrar odalara konuluyor ve yine klozeti yikarken kullanilan sungerle yikanıyor.
- Otel sahipleri, housekeeping şefleri herkes bu durumu biliyor asla calışanlara kızmıyorlar. Cunku ilk gün birinin yaninda ögreniyorsun ya bu işi. İşte o daha kıdemli housekeepingler öğretiyorlar zaten bunları.
- Bizim otelimizde asla böyle şeyler olmaz diyen biri varsa bilinki yalan soylüyor. Cunku saydıgım maddeleri yapılırken bizzat gördüm ve hepsi 5 yıldızlı otellerdi.
Tatilede gitsen bir dert gitmesen ayri bir dertYa odaya girdigimizdeki carsaf temiz olsa bana yeterdi.
Yani sonucta evimizde de hergun carsaf degismiyoruz ki.
Haftada 1 defa degisiyorum ben.
Odaya girdigimiz an olan carsaf temizmi kirlimi o cok dusunduruyor beni.
Zaten odanin icinde terlikle geziyoruz hep
Islak mendil hep eilimizin altinda.
Ayna onlerini falan silerim.
Valla oyle yazligim olsa oteller aklima bile gelmez otel rahatligini seviyorum ama gitmesemde hic aramiyorum.Tatilede gitsen bir dert gitmesen ayri bir dert
Canim aman aman sakin icmesempatik_kiz Ayy şok gecirdim
Ben de çok temiz olduğunu düşünmüyordum ama o bardakları falan makinada yıkarlar sanıyordum
Yastık kılıfı götüreyim en azından . Çok gicik oldum teşekkürler canim
Bende senin gibi ilk gördüğumde şok olmuştumsempatik_kiz Ayy şok gecirdim
Ben de çok temiz olduğunu düşünmüyordum ama o bardakları falan makinada yıkarlar sanıyordum
Yastık kılıfı götüreyim en azından . Çok gicik oldum teşekkürler canim
Gerçekten oyleler. Gecen bizde onu konustuk otelde ne yiyorlar ne iciyorlar bilmiyorum ama yanindan geçerken bile ayri bir pis kokuyorlarValla oyle yazligim olsa oteller aklima bile gelmez otel rahatligini seviyorum ama gitmesemde hic aramiyorum.
Surekli insan tedirgin.
Icine ne var ki?
Ne etiki?
Temiz mi ki?
Daha once kim kullandi ki?
Falan falan surekli aklima geliyor.
Hele ruslarin cok pis oldugunu soyluyorlar 2 yildir hic turiste denk gelnedik desem yeri ama bu yil denk gelicez kesin.
Yazlik alana kadar devam artik.
Hindi eti cok cikiyor onu biliyorumBende senin gibi ilk gördüğumde şok olmuştum
Gerçekten oyleler. Gecen bizde onu konustuk otelde ne yiyorlar ne iciyorlar bilmiyorum ama yanindan geçerken bile ayri bir pis kokuyorlar
Hindi eti cok cikiyor onu biliyorum
Biz eve almayiz yemeyiz.
Ben mezelerle doyuyorum zaten.
Mezelerinde misal dunden kalan makarnin icine tursu yogurt atip makarna salatasi olarak sunuldugu falan soyleniyor.
Yada icine salca atip salcali makarna seklinde.
Gecen yilki otelde 12-6 cafesi acikti
Patates kizartmasi tost hamburger salatalar falan oglen hep ordan yemistik.
Tostunu hamburgerini kendin yapiyosun malzemeler onunde sec koy
Gozleme yapan abla vardi o da gozunun onunde acip katiyordu herseyi sacda pisiriyordu
Bunlardan yiyince icime sinmisti.
Sabah kahvaltilari iyide peynir zeytin yumurta goruyosun yemekler konusunda icerigindekiler hakkinda tabiki bilgimiz yok.
Lux otellerede gitmedigimizden cok beklentiye girmiyoruz.
Karnimiz doysun yeter mantigi :)
En sevdigim kisim benim sutlu tatli cesitliligi.
Pek severim
Bilmiyorum ki canım meyveler pahalı gibi az. Biz iki kişiyiz bol meyve yiyelim istiyoruz hayırlısı bakalımNerede yaşıyor sun bilmiyorum ama çok uygun sizin oralar.
Eşim bugun gitmiş pazara
Kiraz 5 tl
2 kg domates 6.5
Roka 2
Soğan 1
Kavun 5
6 mısır 5 tl
Üzüm 4
Armut almış
Ve de 2 kilo Nektari
Toplamda 50 tl harcamış işte
Eve gelince de ekmek almış 2.5 tl
Canim yazliginiz nerede?Sabah kalkip babami yikadim
Mis gibi oldu
Sonra banyo derz aralari 3 senedir yazliga gelmedigimiz icin sararmis biraz kizlar resmen kirec cozucuyu boca ettim bir kutuyu bitirdim tertrmiz olmus
Fakat bazi yerler cikmadi cikmayan yerlere de camasir suyu doktum bekliyo suan.
Sorum şu kizlar lutfen yardim bu cikmayan derz aralarina ne yapabilirim baska??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?