Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de mutfak masamı sandalyeleri sildim yeni minder aldım dün onlara içime sinen bişey buldum sonunda onları takıcam
Ocağı sildim dünden kirli kalmıştı
Mutfağı süpürdüm
Bişeyler yiyip diğer odaları süpürcem
Çok toz oluyor camlar açılınca
Harcamam olmaz diye düşünüyorum bugün hadi bakalim

Merhaba
Bu ay tüm ödemeleri ve yol paralarını, mecburi harçlığı çıktıktan sonra elimde kalan para 230 tl
Çok dikkatli gitmem gerekiyor, işin kötü yanı bir sonraki ay düğün ayı, bu ay kışlık hazırlık yapmam gerekiyor yoksa zamanı geçer
Eylül ayı için tatil aldık, 2780 otel, 200 transfer, 850 uçak biletleri.
İçime sindi, inşallah kazasız belasız güzellikle geçer.
Dönüşte de 1 -2 gün istanbulda gitmek istediğimiz yerlere gideceğiz. Haftaiçi boş olur, gezmiş görmüş oluruz.
Yinede tüm şartlara inat, kumbaraya yeniden başladım ve bugün 5 dolar 5 euro aldım. Bu paradan eşime bahsetmeyeceğim, kışa kadar yaptığım birikimden bahsetmeyeceğim. Zaten masraf çok anlamadan üç beş kenara atarım.
Eşimden tırtıklarsam belki ay içinde tekrar alırım, onun ticarette kullandığı bir miktar para var, oradan bazen ilaç gibi geliyor.
Allahtan zam ayı, yoksa halim haraptı.

slm kızlar
biber patlıcan ağustosta mı kurutulması gerekiyor.
bugün duydum da
ben harcama yapmamaya çalışıyorum ama ihtiyaçlar birikiyor.
deterjan almam lazım az kaldı.

benimde minder almam gerekiyor. hep erteliyorum

Selâm kızlar
Dünkü harcamam toplam 65 tl
Bugun daha birşey harcamadım
Çarşıya çıkmayı düşünüyorum bir Kuyumcuya uğrayalım.

Herkese merhaba ,dünkü harcama 58 tl kahvaltılik aldım bugün eşimden iki ekmek bir kilo patates istedim torbalarla geldi yine iki çeşit tatlı ,kuru pasta,cips birkaç şey daha 45 tl tutmuş erkeklerin hepsimi aynı olur ekonomi sıfır:))

Kızlar
Kızım 13 aylık.
Sizce indirimde bulursam ya da yaz biterken sezon sonu indirimlerinden kızıma seneye yaz için 2 yaş kıyafetleri alsam mı?
Mantıklı mı?

Tr_lellim ne güzel gezmissin Karadenizi,ben Bartina çok giderim anne dediğim bir teyzem oralı oraya gidince Amasra,Safranbolu yapmıştık birkaç kez gerçekten doğa harikası Karadeniz,çocukken babamın mesleği gereği Trabzonda kalmıştık bir yil ılkokul 4.siniftim o zamanlar Giresun,Samsunuda gezmiştik.ne zamandır soracam unutuyorm boynun nasıl oldu cnm doktora gittin mi gözümden kaçmış olabilir

Hesabıma bir baktım bir sürü para eksilmiş.
350 bes
388,5 lira kiralık kasa yıllık ücreti.
Deli gibi zam gelmiş kasaya. Sinir oldum. 250 liraydı geçen sene

Kızlar
Kızım 13 aylık.
Sizce indirimde bulursam ya da yaz biterken sezon sonu indirimlerinden kızıma seneye yaz için 2 yaş kıyafetleri alsam mı?
Mantıklı mı?
Ben geçen kış sonu %70 indirimden önümüzdeki kış giyeceği kıyafetleri aldım. Kızım şimdi 105 cm. Aldığım kıyafetler 110-128 cm arası. Yaşı değil de cm baz alırsak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Kızlar ben geldim 5 gr altın
10 tl attım zulaya
Altınlar 710 tl tuttu
Grmı 142 den
Ekmek ve dondurma kulahı aldım gelirken
4.50 tl harcadım.
Yürüme gittim geldim 1 saat 20 dk da işlerimi hallettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…