Saol canim.Terelelli cim çok sevindim eşinin ek iş yapacak olmasına. Ne güzel
Bende memlekete gidince oyle oluyorumNasil guzel yagmur yagiyor
Nasil guzel toprak kokuyor
Sehrin icinde boguluyoruz resmen
Toprak bocek karinca agac cicek ne kadar dogal
Bizde bu doganin bir parcasiyiz aslinda ama binalarin icine sıkısıp kaldik... ahhh ah hic gitmek istemiyorum buradan...
cok zor... Allah rahmet eylesin. Genc olum cok zor. Bebegi babasiz buyuyecek simdi Rabbim sabir versin.Liseden bir arkadasim esini kaybetmis.
Uzuldum.
Sosyal medyadan gordum tesadufen.
Lisede 3 yil ayni siniftaydik.
Dershaneye beraber gittik geldik
Tarih ogretmeni olmustu sonra evlendi 2 yasinda da bebegi var.
Kopmustuk gorusemiyorduk ama evvel zamaninda cok sey paylasmistik.
Esini hic tanimiyorum ama resimlerini goruyordum birlikde.
Cok da genc ve mutlu bir cifttiler.
Cok sasirdim ve uzuldum.
Kalp kriziymis sanirim.
Nekadar cok var suan kalp krizinden ölen.
Allah ölumunde hayirlisini versin.
Ama ne bilim genc ölum daha cok can yakiyor..
Ben boyle diyince bana ee yapamazsin sen kucuk yerde diyorlar.Ya sormatr_lelli
Halbuki bu kapitalist dunya olmasaydi topraktan gelip, topragi ekip bicip yine topraga gidecektik... hep daha iyisini isterken acaba kotu mu yapiyoruz diye dusunmuyo degilim
Evet ya cok sasirdim herkes saskin msjlardan onu anladim.cok zor... Allah rahmet eylesin. Genc olum cok zor. Bebegi babasiz buyuyecek simdi Rabbim sabir versin.
Bende her sene gittigimde arkadas komsu ediniyorum.tr_lelli bende bu seneye kadar kucuk yerde yapamam diyordum... ama hayat oyle kolay ki burda. Nasil dogal her sey. Pazar mis gibi taze meyve sebze kokuyo. Deniz mis gibi yosun, iyot kokuyo... komsuluklar bile dogal. Cat kapi gelip sana yaptigi gozlemeden getiriyo karsi komsunun tavugu senin kapinin onune geliyo gidak gidak diye :) cok tatli ya :)
Biliyorum canim halamin kzilari oturuyo o tarafta
Canim yakin yerden olursa yazlik gelir giderim.tr_lelli aslinda sen daha sık gelebilirsin yada geldiginde daha fazla kalabilirsin canim. Yazlik hayalim var diyodun ya o gerceklesirse nasil uzun kalabileceksin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?