Küçük Düşün Büyük Olsun!

Oglumu goz icin kontrole goturdum.
50tl muayine ucreti verdim.
Hafif bir ilerleme varmis gozluk camimiz degisecek yine.
Gozlerini cok yoruyor pc vs

Doktorada soyledim ozellikle uyarsin diye.
Moralim bozuldu.
Hani sabit kalirdi en azindan diye dusunuyorudum sureklide gozluk kullaniyor.

20tl deniz sortu aldim ogluma.
annem oglum ben borek yedik gelirken oglum borek yemek istedi disarda 18tl tuttu cay meyve suyuyla falan.

Kapriler 35.90-40tl civariydi lcw
Suan 2 tane kaprisi var.
1 boyu kisa gelen esofmaninida kesicek annem kapri niyetine giyer memleketde falan.
Almicam artik bisi.

Boya sordum 15kg 160tl dedi.
Koctasinda sitesine baktim ordada 160-200tl arasi.
Burdan alicam bir daha oraya gitmeye gerek yok.

Canım Aldıklarınız hayırlı olsun güle güle giysin yakışıklı.
Geçmiş olsun.

Benimde miyop astigmat canım liseden sonra takmaya başladım ilerliyor illaki,çizdirmeyi düşünüyorum bende ablam çizdirdi çok daha ilerlemişti onun rahat etti.Oğlumada dr astigmat var gözlük takabilir dedi 1.5 yaşında kontrölü.Bizim ailede herkes gözlüklü annem babam ablam ırsi bi durum.Badana işinde Allah kolaylık versin canım

Merhaba kızlar
Bu ayın 24 üne kadar hiçbirşey almayacaktım ama olmadı. Bakın anlatayım size...
Ben yazın da genelde işe giderken stiletto giriyorum. Hem topuklu açık ayakkabıyı çok sevmiyorum hem de boşuna masrafa gerek tok. Zaten yaz aylarında sık sık izin kullanıyorum. Ama geçen sonbahardan beri ayakkabılarımın hepsi ayağımı sıkıyor. Sabahtan idare ediyorum ama öğleden sonra çığlık atacak hale geliyorum açısından.
Bugün işten çıkınca avm ye gittim. Önü azıcık açık bir ayakkabı aldım.
Bu ayakkabılar durup dururken neden sıkıyor ayağımı. Ayağım büyümüş olabilir mi acaba
Nette birkaç yöntem gördüm. Onlardan birini deneyeceğim

sıcaktan dolayı vücudun ödem yapıyor ayakların da öğleden sonra bu yüzden şişiyor olabilir
tuzlu şeyler paketli hazır gıdaları yemeyi sever misin? tuz da baya ödem yapar
ben rahatıma düşkün olduğumdan ve öğlenleri yürüyüş yaptığımdan işte de hep spor günlük vs rahat ayakkabı giyiyorum
topukluyu çok seviyorum ama özel günlerde giyiyorum anca

Belki de ama bu ayakkabılarım önceden hep rahat giydiklerim. Ve hepsinde aynı problemi yaşıyorum. Görünmeyen çoraplardan giyiyorum. Toplasın ayağımı diye ama olmuyor.
Resmen parmaklarım birbirine geçiyor. Nette araştırayım bi. Ayak büyürmüymüş

yaş ilerledikçe ayak küçülüyor diye biliyorum
vücudun verdiği tepkiler her sene farklı olabiliyor
geçen sene sıcaklarda benim parmaklarım şişmişti alyansım zor oluyordu
bu sene hiç öyle bi sorun yaşamadım

İnşallah şişkinliktir
Renk renk ayakkabıları giyemiyorum. Giysem de rahat edemiyorum.
Ben de öyle biliyorum. Yaş ilerledikçe hem boy kısalıyor hem de ayak küçülüyor.
Çok teşekkür ederim

Papatya çok geçmiş olsun canım.

Selam kızlar
Ben maaş aldığım banka dan altın euro ve döviz hesabı açtım
Hatta ilk siftahımı 17 dolar alarak yaptım.

Ani oldu karar vermem ama eşime de dedim. Borcumuz harcımız yok bırak ben bildiğim gibi yapayım Vs vs.
Dolar euro küçük parçalar la alırım 10 dolar 20 dolar gibi. Fazlasına gücüm yetmez.
Hepimizin bieikimleri hayırlı olsun.

Çok teşekkürler nora2010

Senin de birikimlerin hayırlı olsun. Arabama yaptırdığımız işlem için 1400 tl verdik. Bu ay harçlığımız bittikçe daha önde aldığımız dolarları bozduracağız. Sonra da öbür aydan itibaren taksit taksit kendimize ödeyeceğiz.

Öyle yapalım dedik artık
Karta çekse 1540 olacaktı. Taksit yapsa 1650.
Sanki karta taksit yapılmış gibi biz her ay 50 dolar şeklinde kendimize ödeyeceğiz artık.

Kuzenimin düğünü var yarın bu hafta kına gelen giden ama kalabalık güzel kuzenler 3-4 yılda anca toplanıyoruz zaten
sempatik_kiz doğum günün kutlu olsun
M maviduvar1 aynı sorunu bende yaşıyorum kınada bir ayakkabım vardı 2 yıldır giyerim ara ara ama bu defa ayağımı mahvetti bende aynı şeyi düşündüm acaba ayaklı büyüdü yada sıcaklardan damarlar falan genişliyor

Maaşı aldım 2 gr altın aldım ama bakıcı parası vermeyeceğim bu tabir diyorum ona altın yada dolar alayım bir yandan da diyorum öbür ay kaybımın düğünü var b kalsın tl olarak ağustos maaşınındanda biraz eklerim eşim tamamlasın gerisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…