Tebrikler canimKredi kartını bir ay hiç kullanmamıştım bu ay sadece 25 tl kullandım kesimi ayın 23 ü.Daha da kullanmam sanırım
Bereketli olsun canım ha gayret daha ayın bitmesine var :)Kumbarama 100 lira koydum:))))
Yarım altın almak istiyorum inşallah bu ay bitmeden alicam
Sağol canım darısı diğer aylara :)Tebrikler canim
Canım Aldıklarınız hayırlı olsun güle güle giysin yakışıklı.Oglumu goz icin kontrole goturdum.
50tl muayine ucreti verdim.
Hafif bir ilerleme varmis gozluk camimiz degisecek yine.
Gozlerini cok yoruyor pc vs
Doktorada soyledim ozellikle uyarsin diye.
Moralim bozuldu.
Hani sabit kalirdi en azindan diye dusunuyorudum sureklide gozluk kullaniyor.
20tl deniz sortu aldim ogluma.
annem oglum ben borek yedik gelirken oglum borek yemek istedi disarda 18tl tuttu cay meyve suyuyla falan.
Kapriler 35.90-40tl civariydi lcw
Suan 2 tane kaprisi var.
1 boyu kisa gelen esofmaninida kesicek annem kapri niyetine giyer memleketde falan.
Almicam artik bisi.
Boya sordum 15kg 160tl dedi.
Koctasinda sitesine baktim ordada 160-200tl arasi.
Burdan alicam bir daha oraya gitmeye gerek yok.
Benimde miyop astigmat canım liseden sonra takmaya başladım ilerliyor illaki,çizdirmeyi düşünüyorum bende ablam çizdirdi çok daha ilerlemişti onun rahat etti.Oğlumada dr astigmat var gözlük takabilir dedi 1.5 yaşında kontrölü.Bizim ailede herkes gözlüklü annem babam ablam ırsi bi durum.Badana işinde Allah kolaylık versin canımOglumu goz icin kontrole goturdum.
50tl muayine ucreti verdim.
Hafif bir ilerleme varmis gozluk camimiz degisecek yine.
Gozlerini cok yoruyor pc vs
Doktorada soyledim ozellikle uyarsin diye.
Moralim bozuldu.
Hani sabit kalirdi en azindan diye dusunuyorudum sureklide gozluk kullaniyor.
20tl deniz sortu aldim ogluma.
annem oglum ben borek yedik gelirken oglum borek yemek istedi disarda 18tl tuttu cay meyve suyuyla falan.
Kapriler 35.90-40tl civariydi lcw
Suan 2 tane kaprisi var.
1 boyu kisa gelen esofmaninida kesicek annem kapri niyetine giyer memleketde falan.
Almicam artik bisi.
Boya sordum 15kg 160tl dedi.
Koctasinda sitesine baktim ordada 160-200tl arasi.
Burdan alicam bir daha oraya gitmeye gerek yok.
Merhaba kızlar
Bu ayın 24 üne kadar hiçbirşey almayacaktım ama olmadı. Bakın anlatayım size...
Ben yazın da genelde işe giderken stiletto giriyorum. Hem topuklu açık ayakkabıyı çok sevmiyorum hem de boşuna masrafa gerek tok. Zaten yaz aylarında sık sık izin kullanıyorum. Ama geçen sonbahardan beri ayakkabılarımın hepsi ayağımı sıkıyor. Sabahtan idare ediyorum ama öğleden sonra çığlık atacak hale geliyorum açısından.
Bugün işten çıkınca avm ye gittim. Önü azıcık açık bir ayakkabı aldım.
Bu ayakkabılar durup dururken neden sıkıyor ayağımı. Ayağım büyümüş olabilir mi acaba
Nette birkaç yöntem gördüm. Onlardan birini deneyeceğim
Belki de ama bu ayakkabılarım önceden hep rahat giydiklerim. Ve hepsinde aynı problemi yaşıyorum. Görünmeyen çoraplardan giyiyorum. Toplasın ayağımı diye ama olmuyor.sıcaktan dolayı vücudun ödem yapıyor ayakların da öğleden sonra bu yüzden şişiyor olabilir
tuzlu şeyler paketli hazır gıdaları yemeyi sever misin? tuz da baya ödem yapar
ben rahatıma düşkün olduğumdan ve öğlenleri yürüyüş yaptığımdan işte de hep spor günlük vs rahat ayakkabı giyiyorum
topukluyu çok seviyorum ama özel günlerde giyiyorum anca
yaş ilerledikçe ayak küçülüyor diye biliyorumBelki de ama bu ayakkabılarım önceden hep rahat giydiklerim. Ve hepsinde aynı problemi yaşıyorum. Görünmeyen çoraplardan giyiyorum. Toplasın ayağımı diye ama olmuyor.
Resmen parmaklarım birbirine geçiyor. Nette araştırayım bi. Ayak büyürmüymüş
İnşallah şişkinliktiryaş ilerledikçe ayak küçülüyor diye biliyorum
vücudun verdiği tepkiler her sene farklı olabiliyor
geçen sene sıcaklarda benim parmaklarım şişmişti alyansım zor oluyordu
bu sene hiç öyle bi sorun yaşamadım
Öyle yapalım dedik artıknora2010 bereketli olsun canım
M maviduvar1 kendine borçlanmak ta güzel fikir
İyi geceler kızlar bugün ki harcama ince ve kalın bulgur,tuz ve 2 ekmek.Ne kadar tuttu bilmiyorum eşim aldı fişi duruyodur ama kalkıp bakması zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?