Ah sinemaya gitmek mi çok uzun zamandır eşimle başbaşa birşey yapamıyoruz,iki çocukla kendimizden geçtik,elele yürümek falan neydi unuttumKızlar vizyondaki filmlere baktık komik birşey de bulamadık ya varmı önereceğinşz film bu akşam eşimle başbaşa gidecektik
Canım kızın kaç yaşındaAh sinemaya gitmek mi çok uzun zamandır eşimle başbaşa birşey yapamıyoruz,iki çocukla kendimizden geçtik,elele yürümek falan neydi unuttumZaten o benim kocam değil kızımın babası kavga ediyoruz kızımla babası için
Canım kızın kaç yaşında
Kız çocukları babaya düşkün olur derler
Ama benim oğlum da babaya çok düşkün
Dişlerini fırçalamış yatacak mesela iyi geceler baba der çoğu zaman beni unutur,
Yada ikimize aynı anda der.
Anneni mi babanı mı çok seviyorsun dşye sorsalar ikisini de der,ama biraz sıkıştır dıkları vakit babamı demişti
7.5 yaşında.
Hanımlar merhaba,
Para biriktirme amacınız nedir? Ev, araba, acil ihtiyaç, çocuğun okulu vs gibi bir amaç doğrultusunda mı birikim yapıyorsunuz yoksa biriktireyim ve ihtiyaç olunca kullanırım mantığıyla mı?
Ben mesela Özlem Denizmen'in önerilerinden yola çıkarak, öncelikle Acil Durum Parası biriktirmeye karar verdim. Bu para anlık acil ihtiyaçlar için kullanılacak. Evdeki beyaz eşyanın tamir edilemeyecek şekilde bozulması ve yenisini almak zorunda kalmak, ani gelişen hastane masrafları, birden çıkan bir düğün vs. gibi durumlarda kullanılacak. Daha sonra kullanılan tutar yerine konacak. TL olarak ayrı bir hesapta duracak.Yeni evliyim yolun basindayim.
Ev almak istiyorum, ama aslinda para kazanmanin zor oldugu bu donemde harcamalarimi kontrol altinda tutmak ve tasarrufu yasam bicimi haline getirmek istiyorum. Bu arada yemegimden ve yapacagim seylerden kismam, gerekliyse hic dusunmem ama havayada para harcamak istemem.
Ev icin biriktirmeye niyetlensemde simdiye kadar kardesime bilezik, anneme bir miktar para ve zekatin bir kismina gitti.
Hanımlar merhaba,
Para biriktirme amacınız nedir? Ev, araba, acil ihtiyaç, çocuğun okulu vs gibi bir amaç doğrultusunda mı birikim yapıyorsunuz yoksa biriktireyim ve ihtiyaç olunca kullanırım mantığıyla mı?
Almayı istediğin özelliklerdeki bir evin fiyatı ne peki? Peşinat için mi biriktiriyorsun?Ben ev için
Ben mesela Özlem Denizmen'in önerilerinden yola çıkarak, öncelikle Acil Durum Parası biriktirmeye karar verdim. Bu para anlık acil ihtiyaçlar için kullanılacak. Evdeki beyaz eşyanın tamir edilemeyecek şekilde bozulması ve yenisini almak zorunda kalmak, ani gelişen hastane masrafları, birden çıkan bir düğün vs. gibi durumlarda kullanılacak. Daha sonra kullanılan tutar yerine konacak. TL olarak ayrı bir hesapta duracak.
Güzel bir hedef canım. İnşallah ulaşırsın.elecda ben eşimden gizli gizli çeyrek alıyorum, ne kadar biriktirebilirsem sebeb olarak Allah nasip ederse hacca gitmek istiyorum. Bu arada kendimde maneviyatıma hazırlanıyorum.
Ben de o parayı ayırmayı başarabilirsem günlük likit fon alırım. Hem bozdurma derdi olmaz hem de para değerini korur. Altını veya dövizi ne zaman acil ihtiyaçlar için bozdursam iki gün sonra yükseliyor, sinir oluyorumBenim oyle yapinca kafam karisiyo ya
Uc gun dusunurum bes oraya on orayami koysam
Ben tl tutamiyorum gidiyo o para
Param azsa euro dolar aliyorum
Yada altin sevengillerdenim
Ihtiyac duyunca kullaniyorum
Amin canım, allah hepimizin hedeflerini gerçekleştirmeyi nasip etsin.Güzel bir hedef canım. İnşallah ulaşırsın.
Ben de o parayı ayırmayı başarabilirsem günlük likit fon alırım. Hem bozdurma derdi olmaz hem de para değerini korur. Altını veya dövizi ne zaman acil ihtiyaçlar için bozdursam iki gün sonra yükseliyor, sinir oluyorum
Almayı istediğin özelliklerdeki bir evin fiyatı ne peki? Peşinat için mi biriktiriyorsun?
3,84 çok fenaEvet onu hep yasiyorum ama en azindan ver kosem diyorum yoksa zararim meshur 3,84 ve 3,81den dolar almis insanim
Peşinatı yüksek tutmak bence de çok iyi olur. Umarım istediğin evi en kısa zamanda alırsın. Biz de 8 yıl kirada oturduk. Evlendiğim zaman gereksiz masraf etmeyip iyi kötü bir eve girseymişiz şimdiye borcu biterdi. Şubat ayında taşınabildik kendi evimize.Mümkün mertebede peşinatı yüksek tutup az kredi çekmek istiyorum. İstediğim evler de 250.000 civarı
3,84 çok fena
Ben bu acil durum parasını TL olarak kenara koyduktan sonra vadesiz gram altın ve Euro hesabı açacağım. Euroda yurtdışı seyahatler için para biriktirip, gr altını da kızım için biriktirmek istiyorum. @Papatya'nın her ay uyguladığı bir sistem bu ve kesinlikle çok mantıklı. Darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?