- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Öyle belli bir limit yok bizim kendime çok az alırım zaten,çocuklara da hep indirimden alırım her ay almamkıyafete aylık ne kadar para harcıyorsnz cocuklarınıza ve kendinize ?
Aylık almıyorum ki ne zaman neye ihtiyaç varsa ozaman alıyoruz.ihtiyac yoksa almam ne kendime ne ogluma ne eşime. İndirim falan hiç bişey etkilemez beni :)kıyafete aylık ne kadar para harcıyorsnz cocuklarınıza ve kendinize ?
Bizde de eşim benim kumbarayı açmış :)100 tl eşimden alıp zulaya attım dün
Zuladan 50 tl aldım yerine koymak lazım
Bizde de eşim benim kumbarayı açmış :)
Kiz bu ara çok misafir vardı garibim parası bitmiş diyor ki bari poğaça parasi alayım :)dedim al ne kadar lazimsaVUR KAFASINA AL ELİNDEN
Allah bereket versin canim1300 1400 gibi para gelecek eşimin mesai si
Ata falan alamam kızar da 3 gr alırım gibi gözüküyor
TeşekkürlerCanım korkarak okudum inan şükür ki sonuçlar temiz çıkmış,gelmiş geçmiş olsun
Geçmiş olsunYa trip attığını bile günler sonra fark ettim, ne kadar uğraşsalarda uymayacağım uymayacağım.
Bugün bir cenaze için burdalar, yarın bizi isteyecekler biliyorum, bende randevu aldım, göğsümdeki kitleler koltukaltıma sıçradı ve büyüyor, onların kitleden bile haberi yok, hakkımızda hayırlısı
Teşekkürler..guiding1 canım çok büyük geçmiş olsun. Gözünüz aydın.
Teşekkürler
Amin canim.Huzurunuz bozulmasın kanki
Herkes size imrenerek bakıyor zaten.
Cildinede bakalım dr ne dicek
Gul kokusunu severim benmerhaba hanimlar, sizleri okuyorum, yazmak firsat olmadi, zelalke@ cok gecmis olsun.
tr_lelli@ isparta memleketimdir, gül kolonyasini tavsiye ederim, zaten gül ile ilgili bircok ürün bulursun canim. Bende 15 agustosta side taraflarindayim insaAllah, siz ne kadar kalacaksiniz?
mornergis@ nerde kaliyorsunuz?
Esimi ikna oldu sanirim yazlik icin, bende yazlik düsünüyorum, size sormak istedigim, nereden isterdiniz yazlik almak, hangi kriterlere göre alirdiniz. Buradaki bazi arkadaslarin yazligi vardi sanirim.
Bunu duyduguma cok sevindim sanada gecmis olsun.Canım ya uzun zamandır giremedim mesajını şimdi okudum
Canım ameliyat esnasında hiçbişey hissetmedim gayet rahat geciyo biraz stres oluyo insan sadece gözünü uyuşturuyolar ama bişey hissetmedim
Çıkınca anestezi etkisi geçince biraz kaşınıyor güneşe ışığa hassas oluyor bi gün zorlaniyosun hatta ilk bikaç saat
Damlalar veriyorlar bi sürü
Ertesi gün hiçbişey kalmiyo elhamdülillah
Kolay bişey
Panik atak olursun ama 2side kucuk daha cocuklarinin.Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri bende yaşıyorm bir haftadir bizde de kavga kıyamet bende gitmek istemiyor çünkü annesi bize hiç gelmiyor hep bizi ayağına çağırıyor iki küçük çocukla o kadar zor günüm oldu yoktu şimdi sevmeye başladı cocuklari neler neler bıktım artık ama eşim beni dinlemiyor annesinin suçlu olduğunu bildiği halde ömür boyu böyle mu olacak diyor,sen git beni zorlama diyorum yok zaten beni istemiyor ki bende çok kötüyüm son aralar sürekli kalbim sıkısiyor ne yapacağımı bilemiyorum.
Benim eşimde bu laflari kullanıyor erkeklerin hepsi bu konuda aynı sanki vallahi cnm sinir krizi geçirdim kendimi tokatladim düşün artık bıktım ama sürekli onlar için kavga ediyorz bir ay annesiyle kus olunca evde başka biri oluyor çok mutlu oluyoruz eşime çok kırgınım çok Allah yardımcimiz olsun cnmAmin canim.
Bakalim bu ne dicek
Gul kokusunu severim ben
Gullu krem kolonya parfum istiyorum.
Biz 3 -8agustos arasi kalicaz canim.
Bunu duyduguma cok sevindim sanada gecmis olsun.
Oglum icin geriliyordum yani daha cok var ama insan merak ediyor arastiriyorum.
Panik atak olursun ama 2side kucuk daha cocuklarinin.
Bende cok gerginlikler yasadim.
6 senedir cok rahattim ara ara depressede esimin annem kardeslerim duygulari idare ediyorduk.
Ama bana bu denli yanasiyo olmalari canimi sıkiyor.
Her sene gelir gorumcem her yaz hic boyle bir araya gelme falan olmazdi.
Esim gider gorurdu.
Noldu bu sene ben anlamdim.
Benci oldular.
Herseye beni dahil etmeye calisiyorlar.
Esimle bu insanlar yuzunde tartismak istemiyorum artik ben.
Hep 3. Sahislar yuzunden kavga ediyoruz cunku
Ya ablasi ya ya annesi.
O da cok duygu somurusu yapar.
Nereye kadar gidecek
Ölum var
Ya bisi olursa anneme vs vs
Ben kazik dikmicem benimde annem var o da ölumsuz diil vakti gelen ölecek diyorum
Bizde öyleydik canim.Benim eşimde bu laflari kullanıyor erkeklerin hepsi bu konuda aynı sanki vallahi cnm sinir krizi geçirdim kendimi tokatladim düşün artık bıktım ama sürekli onlar için kavga ediyorz bir ay annesiyle kus olunca evde başka biri oluyor çok mutlu oluyoruz eşime çok kırgınım çok Allah yardımcimiz olsun cnm
Hepsi cok guzel canim evinde cok ferahSelam kızlar nasılsınız dolaplarım ı sizinle paylaşmak istedim
Çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?